Gravidute prin FIV (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

buna, fetelor ...
toate de aici sunteti gravidutze prin fiv ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

EVY si eu am arsuri ,e tare nasol.

HEPILICA inca putin,e ultimul wekend petrecut singurica.

MANY BANI

EUMADA ai scris niste cuvinte care m-au emotionat pana la lacrimi.

CASTELANA cum se simta mama ta?

ELENADA VREAU SA TE INTREB DACA GEMENII TAI ERAU LA FEL DE JUCAUSI AMANDOI.
LA MINE CEL DUPA PARTE STANGA MISCA INTR-UNA,DAR CELALALT ABIA DACA-L SIMT LA DOUA ZILE.

HUSKI abia astept vestile

iana

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Moni, pe unde esti? Nu mai dai niciun semn? Ce mai fac fetitele dragutele? Chiar mi-e dor sa ne mai scrii.

h.

39 sapt, 6 zile - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fetelor multumesc pentru vorbele si gandurile voastre frumoase..va stau la dispozitie cu informatii pentru gravidutze tinere ..ca varsta si ca sarcina asa in calitate de veterana patita.....

Da veti vedea si voi ce inseamna iubirea pentru copil..eu nu am inteles-o pe mama pana acum cand simt ca-mi crapa inima de mult ce o iubesc pe aia mica si urlatoare....acum inteleg lupta mamei pentru diverse si ce simt eu...fetelor eu m-am casatorit tarziu ca 31 de ani.....fulgerator si copilul l-am vrut enorm..si nu credeam ca poti iubi asa..

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetelor....ma primiti si pe mine?...sunt posesoarea unui beta in ziua 10 de 131,ziua 12 de 270 si luni speram sa se dubleze iar...am o intrebare...daca punctia am facut-0 pe 3 sept si ET-ul pe 6 cate saptamani are sarcina?....calc de sarcina imi arata 4 sapt dar logic embrionul are 2 sapt....cum se calc sarcina la fiv?multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Evy ieri faceam bine merci...zacusca si alte conserve pt iarna. Multumesc de intrebare. Am fost tare harnicuta. Ma bucur acum ca pot...mai incolo nu se stie daca o sa mai am asa elan. Ma tot gandesc ca eu trebuie sa nasc pe la sf lui ianuarie si iubitul meu sotior o sa cam faca foame...asa ca pun in congelator cat pot de multe chestii gata facute...cat sa le scoata si sa la incalzeasca el singur. Noi suntem adeptii mancarii gatite...asa am fost crescuti amandoi si mie imi place tare mult sa gatesc. Chiar daca vina soacra mea la noi o vreme sa ne ajute...si ea are nevoie de materii prime pt mancare...si sa ii fie si ei mai usor. Am umplut ieri 2 sertare ale congelatorului si mai am inca cate ceva de facut.

Noapte asta iar am fost cam huhurez...ma omoara mainile amortite. Arsuri nu am mai avut de doua zile dar am fost foarte atenta ce mananc mai ales in partea a doua a zilei. Am facut salata de vinete si zacusca si nu am gustat deloc...de frica arsurilor.

Eu am fost cam stresata ca nu simteam ca misca bebe dar acum cateva zile l-am simtit clar...de atunci iar nu imi mai dau seama cand este bebe...poate si fiinca nu prea am stat linistita, m-am tot agitat cu proviziile pt iarna...of

taty_ana felicitari pt sarcina si bine ai venit. Aceeasi problema am avut-o si eu la inceput cu nr de saptamani. Vezi ca ai pe prima pagina la linkuri utile un calculator de sarcina obtinuta prin fiv. Uite www.ivf.ca/duedate.php" target="_blank">aici. Zice ca acum ai avea 4 saptamani si 2 zile. Daca vrei sa apari pe listuta scrie te rog unde ai facut fiv si cu cine

Nico 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

buna, fetelor ...
toate de aici sunteti gravidutze prin fiv ?

Nu chiar. Aproape toate cele care scriem aici am facut FIV dar mai sunt si fete care au reusit si natural dupa incercari de FIV si nu numai

Nico 19+

Mergi la inceput

Pentru arsuri ca medicament am luat o data un Maalox pt ca nu mai puteam de rau si nu a functionat nimic altceva. Este permis in sarcina dar tot temporar este efectul. Aici un site cu medicamente permis in sarcinahttp://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=63

Nico 19+

Mergi la inceput

'neata!

40 saptamani!!!

Nu-mi vine sa cred. Iata ca se poate ajunge si aici . Fetita misca tot timpul, se pare ca se simte bine la mami in burtica. Doamne, abia astept sa o tin in brate.

Marti avem cezariana. Mai sunt 2 zile. Doamne ajuta!

Aseara am avut ceva dureri de burta (dupa ce am urcat niste scari), dar s-au ameliorat imediat ce m-am intins. Ma gandeam: gata, in noaptea asta nasc..., dar iata ca am inceput o noua zi cu bebelina mea tot in burtica.

Va pup dragelor pe toate .

h.

40 sapt
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

taty_ana - bine ai venit. sarcina usoara iti doresc si bb sanatos. ai grija de voi in perioada asta. nu face efort, relaxeaza-te cat mai mult, evita stresul.
sa ne mai dai vesti despre evolutia beta.

h.

40 sapt
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput