Mamici prin FIV (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Aurel cris, bun venit. Felicitari pentru carnet si sa-l stapanesti sanatoasa, fara surprize neplacute. Cat despre dormit...te rog sa-mi dai si mie reteta cand o gasesti, ca si noi ne trezim noaptea de nenumarate ori si nici nu stim de ce .

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
MAMI DE MIHAI ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Gata! Am reusit sa creez un nou cont ptr fotografii
Am pus doar foto cu burtica si de la spital, sambata voi pune mai multe.

si sa visati cu ingerasi

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Buna ziua, buna ziua!

Dupa cum spuneam, am mai adaugat foto la noul album.
Va rog daca aveti timp sa dati clic la semnatura, pe David, si sa-mi spuneti daca se vad fotografiile.
Multumim

Va pupacim si spor la munca mamicilor si la joaca piticilor

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Da Bianca, acum vad si eu pe frumosul David si familia lui fericita. Sa cresteti mari!
Buluna, al meu la nici 10 luni are 7 dintisori, primul iesit la 6 luni.
Aurel Cris, si noi avem probleme cu somnul, parca non stop ii ies dinti sau nu stiu ce are, foarte rar reuseste sa doarma fara sa urle noaptea cate o ora, mai nou abia doarme ziua cate o ora, si atunci il culc cu urlete desi mai inainte cum puneam in patut in cateva minute adormea singur.
Vazut pozele printeselor lui Lachione si Pussi, vesele si frumoase "ca la carte" si ele (Buluna si noi asa zicem cu sotul ca doctorul a ales cel mai bun )
Madalina, si noua ne-a interzis categoric doca premergatorul spunand ca deformeaza mersul si favorizeaza displazia de sold.

Mergi la inceput

MAMA a fost primul cuvand rostit de frumosul nostru David, la 7 luni si 3 sapt. Era flamand si nerabdator si tot repeta silaba ma si dintr-o data a spus MAMA. Daca as fi fost singura probabil sotul nu m-ar fi crezut dar asa cu alti 3 martori nu are ce sa comenteze Apoi in timp ce il hraneam a inceput sa bata din palme si a spus papa. Mi-au dat lacrimile. Ce altceva mai vrei de la viata.
Un lucru e absolut sigur, nu stiu daca voi reusi sa multumesc de-ajuns lui Dumnezeu ptr bucuria pe care ne-a daruit-o prin nasterea lui David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamici_fiv spune:

Am pus pe prima pagina sarbatoritii lunii octombrie pt cine vrea sa-i felicite.
Haideti fetelor ca iar ajungem in pag 3 pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buluna merci mult pentru urari,cat despre reteta o tot caut de un an si sapte luni dar se pare ca pentru mine e greu de gasit.In acelasi timp vorba sotului cand te trezesti dimineata cu ea calare pe noi iti umple sufletul de bucurie si uiti de tot nesomnul.
Julia uf si voi cu probleme la somnic,facem un club al mamicilor nedormite,ce sa zic te obinuiesti ca nu ai incotro.
Bianca felicitari pentru primul mami,sper ca nu va face ca Bia a zis mama prima data si acum numai pe tacsu il striga,mama doar cand are nevoie.
Eu ce sa va spun i-am luat premergator fetei dar nu i-a placut in el,a stat cam o luna sa zic dar cate putin pe zi maxim jumate de ora.De fapt ea a inceput sa mearga repede dupa ce sa ridicat,sambata l-am pus la cutie premergatorul ca ma impiedicam de el.Aici mi-au zis sa ii cumpar dar stiti voi cate bordeie atatea obiceiuri.
Mada ce mai face Sofia?
Am pus niste pozici cu Biancu sa vedeti ce mare sa facut fata mamei
Pussi,Delfi,Amzu,Moniland,Lachi,Liana,Mirela,Andrada,Micky,Dream,Ginger,Cellu,Adaca,Denisa,Monica,Delia si celelalte mamici nu ne mai spuneti nimic de pitici.Ce mai fac?

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Mamici voi faceti iaurt acasa? Stiti daca iese si din lapte pasteurizat? Am incercat de 2 ori (prima data in vas de plastic apoi de ceramica) si de fiecare data avea un gust ciudat. Multumim

Aurel_cris pai are aproape 2 luni cand ii e mai dor de taica-su decat de mine (si se mai zice ca baietii sunt mamosi) Atunci cand vine acasa, daca trece pe langa el si nu-l ia in brate plange cu asa o jale si suspina de zici ca e sfarsitul lumii. Iar dimineata tre' sa-l pacalesc ca sa poata iesi omu' din casa, nici nu se pune problema sa nu se joace impreuna macar 20 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cris multumim ca ai intrbat de noi suntem bine, ne ferim de ploaie si de vremea urata, s-au terminat zilele cand stateam cu orele pe afara.

Bianca felicitari pt primul mama!Se zice ca o sa faci fetita daca zice prima oara mama si baiat dc zice tataeu zic ca sunt babisme

Buluna ce s-a grabit zana maseluta la voi!

Vroiam sa va rog sa-mi vizitati blogul.Ma bazez pe voi si va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

La multi ani ingerasilor nascuti in octombrie!

Bianca B, sa stii ca m-au trecut lacrimile...de fericire...cand ma gandesc ce puternic a fost Andrei si a rezistat in burtica...si ce norocoasa sunt ca-l am .

La mine au inceput chicotelile, tipetele, rasetele...Ii place asa mult sa se auda tipand...zici ca-i smulgi unghiile cu clestele...

Voi cum micsorati pozele? Nu pot sa le adaug in album ca sunt prea mari.

Va pupam mult de tot.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
MAMI DE MIHAI ANDREI

Mergi la inceput