Mamici prin FIV (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

'neata buna
La multi ani cu intarziere piticilor Alexandra si Alexandru
Julia, Madalina multumim
Buluna pupici la luptator
Madalina asa mi-au spus multi ca urmeaza o fetita iar replica sotului a fost " las' ca mai bine avem unul si bun care face cat doi" ca sa le taie avantul si imaginatia.
Adevarul e ca deja am vorbit cu clinica si in ianuarie ne intalnim cu consultantul ptr a decide data urmatoarei incarcari. Dar ca si prima data nu vom spune la nimeni caci mai bine fac fata esecului cand nu trebuie sa dau explicatii. Oricum nr persoanelor care stiu de primul fiv le numar pe degetele de la o mana.

Si mai am o intrebare: ce fel de ceai dati copilasilor? Multumim

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

salutar fetelor, suntem bine dar nu prea apuc sa intru acum incepe sezonul serbarilor pe la gradinite si sper sa-mi mearga si mie mai bine, trag tare in perioada asta. bebeii sunt bine putin raciti dar e normal acum. va pup ma duc sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Inca putin si ajungeam pe pagina a 4-a
Delfi auzind de serbari parca m-au luat fiorii, in curand mergem si noi la serbari, abia astept.

Cred ca am luat un virus caci mi-a fost foarte, foarte rau ieri, cu voma, frisoane si dureri groaznice de stomac. Noroc ca a fost David mai linistit, sora-mea zice ca o fi simtit el ca nu mi-e bine si a fost cuminte. Azi sunt mai bine si sper sa nu fie ceva contagios.
Intrebarile mele sunt tot fara raspuns asa ca ii dau copilului 6-8 lingurite de apa pe zi iar iaurt am cumparat ca' tot nu-mi iese si mi-e grozav de ciuda.
si o seara frumoasa

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca B

'neata buna
La multi ani cu intarziere piticilor Alexandra si Alexandru
Julia, Madalina multumim
Buluna pupici la luptator
Madalina asa mi-au spus multi ca urmeaza o fetita iar replica sotului a fost " las' ca mai bine avem unul si bun care face cat doi" ca sa le taie avantul si imaginatia.
Adevarul e ca deja am vorbit cu clinica si in ianuarie ne intalnim cu consultantul ptr a decide data urmatoarei incarcari. Dar ca si prima data nu vom spune la nimeni caci mai bine fac fata esecului cand nu trebuie sa dau explicatii. Oricum nr persoanelor care stiu de primul fiv le numar pe degetele de la o mana.

Si mai am o intrebare: ce fel de ceai dati copilasilor? Multumim

eu am dat baby drink, si acum mai dau. Dar si in functie de kk dau de menta sau musetel...

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Bianca, noi bem orice fel de ceai menta cand face moale, tei si hipp(de toate felurile) cand face normal, iaurt de casa nu am facut niciodata, eu ii dau iaurt bio cu fucte sau simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Madalina - tu ii dai ceai de tei ca ai fata dar noi? Vrei sa ma alerge nora?
Eu nu-i dau nici un fel de ceai din pacate pentru ca daca nu vrea biberon, cu lingurita - ar fi munca de chinez batran. Ce sa fac? Si apa ii dau cu mare chin cu lingurita desi e asa de fericit cand vede ca aduc sticla de apa sa-i torn in cescutza. Primele lingurite le ia, dar apoi face gargara ...

Fetelor noi peste o sapt. facem 8 luni, avem 3 dinti deja si al 4-lea isi face aparitia - ceea ce m-a socat insa a fost ca azi dimineata scrasnea din dinti Da, din dintii aia crescuti pe jumate deocamdata. Incredibil ... A mai patit cineva asa ceva?

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

Madalina - tu ii dai ceai de tei ca ai fata dar noi? Vrei sa ma alerge nora?
Eu nu-i dau nici un fel de ceai din pacate pentru ca daca nu vrea biberon, cu lingurita - ar fi munca de chinez batran. Ce sa fac? Si apa ii dau cu mare chin cu lingurita desi e asa de fericit cand vede ca aduc sticla de apa sa-i torn in cescutza. Primele lingurite le ia, dar apoi face gargara ...

Fetelor noi peste o sapt. facem 8 luni, avem 3 dinti deja si al 4-lea isi face aparitia - ceea ce m-a socat insa a fost ca azi dimineata scrasnea din dinti Da, din dintii aia crescuti pe jumate deocamdata. Incredibil ... A mai patit cineva asa ceva?

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

M-ai facut sa rad cu ceaiul de tei, ai dreptate dar dc am fata nu m-am ganditcu dinti cred ca toti copii scrasnesc, a mea scrasneste cand ii iese un dinte nou, cateva zile aud numai asta .Ma bucur ca ai postat

Mergi la inceput

salutare fetelor, azi dau eu cafeaua ca am primit suplimentul de alocatie
nu se stie ce bani mi-au pus ca la fortele de munca nu au stiut sa-mi spuna ce reprezinta, pe ce luni se da, doar ca am o suma in cont care nu bate cu nici un calcul dar bine ca e
cine vrea detalii cu ce fac pentru serbari va trimit pm
la multi ani sarbatoritilor de luna asta
hai ca o sa intru si eu mai des acum , citesc din urma si revin

Mergi la inceput

scuze v-am dat bere in loc de cafea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delfi

salutare fetelor, azi dau eu cafeaua ca am primit suplimentul de alocatie
nu se stie ce bani mi-au pus ca la fortele de munca nu au stiut sa-mi spuna ce reprezinta, pe ce luni se da, doar ca am o suma in cont care nu bate cu nici un calcul dar bine ca e
cine vrea detalii cu ce fac pentru serbari va trimit pm
la multi ani sarbatoritilor de luna asta
hai ca o sa intru si eu mai des acum , citesc din urma si revin

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei 14.12.2007

E buna si berea daca este fara alcool.E bine sa te stim ca esti printre noi ca si creatoare de costumatii pt serbari, noi poate la anul vom avea nevoie atunci cred ca vom merge la gradi si sigur voi apela cu incredere la tine.De ce nu-ti faci un blog in care sa pui pozici cu creatiile tale in felul asta te va cunoaste lumea mai bine(poate e o idee stupida)

Mergi la inceput