Mamici prin FIV (9)
Raspunsuri - Pagina 8
Kariris spune:
sper ca ne-am linistit. Macar aici pe forum. Ca la mine acasa e ca la nebuni.
Te-oi fi facut eu sa razi madalina dar culorile alea pastelate (de care faceam io misto) cred ca sunt si pentru copii mai "normali" vreau sa spun mai linistiti. Ale mele ce erau turbate.... ei, acum cu masinile astea rosii la care li se mai aprind si farurile, parca sunt tauri turbati in arena cand vad toreadorul cu basmaua rosie. Imi blestem zilele. Sper sa tina doar cateva zile pana se acomodeaza cu ele. Iris e vanata si zgariata toata pe fata de zici ca s-a barbierit cu pisica. Alearga, se ascund dupa paturi, se joaca, urla, tipa, spun ca sunt titze ele (fetite rele) e parc de distractii la mine ... privit de afara.
Aseara dupa ce a adormit Karina, am dus-o cu mare emotie si pe Iris in dormitor. Cum am intrat a inceput sa tipe cat o tinea gura: NINO! NINO! Vmmmm, vmmmmmm! facea ca masina de pompieri. N-am mai nimerit usa; am apucat-o de-o mana si am tulit-o in living unde era sa fac si spagatul cu ea in brate ca am alunecat pe parchet.
Ei si m-a apucat ora 12 juma noaptea rugandu-ma de ea sa mearga la culcare si ea imi spunea ca sta la desene, dar TV era inchis iar noi stateam pe intuneric. Dar ea s-a uitat spre televizor pana la 12 juma noaptea, in liniste, punandu-mi nervii la incercare. Si acum ce crezi ca fac? alearga prin living.
A... si urla Iris ca a muscat-o Karina de cap. Pe mine ma apuca si rasul. Cum or reusi sa se muste de cap?
Peste 5 minute pleaca menajera si intru eu in foc continuu pana reusesc sa le culc pe amandoua. asa ca probabil ca voi mai aparea pe la 1-2 noaptea.
pup you all!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
madalina28 spune:
Lachi mi le si imaginez pe micutele tale in ipostazele descrise de tine
,nici a mea nu e prea departe doar ca nu are anturaj acasa se mai pune frate-miu la mintea ei si fac desene pe gresie sau parchet,a colorat canapeaua crem cu marker permanent negru,ne da afara din sufragerie "isisis" ca sa se poata catara in voie am prins-o in fapt, scuipa ca o tigancusa, iar in parc e jale, toata vara a avut genunchii varza julituri cu sange de nu i se mai vindecau si i-au ramas semne, azi de ex vroia sa doarma pe asfalt
, apoi a venit iubitul ei Vlad de Aniast s-au imbratisat vreo cateva minute giugiulit, pupaturi dupa care au inceput sa-si aplice corectiile unul altuia
, de abia i-am despartit,cum ii ia alt copil vreo jucarie tipa frate de zici ca o tai nu alta si nu se opreste decat in mom in care o primeste inapoi.Din ce am vazut eu si auzit fetitele sunt mai nazdravane decat baietii cand sunt mici, apoi se domnisoresc si se linistesc trec la culori mai pastelate![]()
A apropos de facut pipi prin casa azi m-am chinuit doua ore dimineata sa-i recoltez pipi pt urocultura si degaba m-am lasat pagubasa, acum iar m-am chiunit vreo ora si cum m-am intors o secunda cu spatele sa iau ceva a facut in pat
, acum doarme i-am pus o punguta sa vedem ce/daca a facut in ea.
Va pup pe toate noapte buna!
Victoria_mami spune:
Madalina, a fost la pediatru ieri si ptr. ca de la ultima vizita a mai luat vreo 150-200 grame (in vreo 5-6 saptamani, ceea ce mie mi se pare f putin) a zis pediatrul sa mai astepte... ce asteapta, nu stiu! Dar aici asa e! Tot incearca sa lase sa treaca timp, sa vada daca se rezolva ceva de la sine si daca tot nu si nu, atunci o sa faca alte investigatii... Asta e! Acum asteptam mai vreo 2-3 luni sa vedem cat o sa mai ia in greutate si sper sa isi revina. Asa fetita arata tare 'rotunda' la fata, dar chiar nu e, cred ca tot ce a pus de cand s-a nascut a pus doar in obrajori.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
pussi spune:
intru si eu, rar ce-i drept si surprize:
neplacute: va certati

placute: a aparut Lachi! 

noi suntem bine! poate apuc sa va pun poze zilele astea!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
buluna spune:
Buna, mamici.
Vin si eu cu o veste soc - Andrei a primit 2 dintisori. Imaginati-va ca nici nu a implinit 4 luni si i-au dat dintii de jos. Acum imi explic si de ce era asa enervant cateodata. De ieri s-a linistit... mananca, doarme mai multe ore deodata, rade...
Lachi, imi place la nebunie sa citesc despre fetitele tale.
Desiree, poate are ceva in gurita si o doare...din care cauza nu poate manca suficient...sau poate laptele este de vina...eu ii dau Nan 1 si a luat f bine in greutate - are 8 kg si poate ar avea si mai mult dar ii dau oarecum la program nu de cate ori plange...ii mai dau si ceai.![]()
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
MAMI DE MIHAI ANDREI
buluna spune:
Cat despre FIV, eu am spus la toata lumea...chiar si daca nu ma intreba. Si ma numar printre fericite...sau nefericite...Adica nefericita ca am umblat cativa ani prin clinicile din Ro ca sa mi se zica in final ca trebuie FIV (se stia de la inceput cauza - oligospermie) si fericita ca in cateva luni de cand m-am hotarat la FIV sa raman si gravida...
Ma mai gandesc uneori si ma amuz - ce stresati erau parintii gandindu-se ca cine stie ce ciudatenie o iesi prin FIV si ca fac multi copii
. Acum cand vad ce copil sanatos si frumos avem, "ca la carte", zic ca a ales doctorul acolo...si a pus ce trebuie...
De fapt, la inceput si eu am fost putin reticenta. Acum, in schimb, sfatuiesc pe toata lumea sa faca FIV dacat sa se chinuie ani de zile ca sa obtina o sarcina naturala. Si cunosc aproximativ 10 cupluri cu probleme...
Va pupacesc
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
MAMI DE MIHAI ANDREI
Kariris spune:
Salut fetele, intru asa pe fuga cat papa fetele supica ca dupa aceea incerc iar sa le conving sa doarma. Am bagat o tona de ceai de tei de ieri pana acum in ele doar, doar. Acum vom vedea. Ideea e ca noi vineri plecam iar din tara cu ele si daca vor fi asa obosite ma vor termina psihic pana la destinatie.
Buluna, felicitari pentru primii dintisori! S-a grabit "rontzaila" cu dintisorii. Karinei i-a iesit primul dinte (incisiv lateral sus) la 6.5 luni....pana la 11 luni avea deja 7 dinti iar Iris nici unul. Lui Iris i-au iesit la 11 luni si ceva 6 dinti odata toti incisivii de sus si doi centrali de jos. Aproape o ajunsese pe Karina din urma.
Pussi tu tot singura esti? Ma refer fara ajutor. Baga si tu poze sa vad fetele, ca yo nu apuc. De fapt nu stiu cum sa le pun.
Eu am cantarit azi fetele dupa ce le-am tinut pe oalaa timp indelungat si am dat toate tzoalele jos de pe ele, doar doar or mai scadea la cantar. No chance! Iris 18,200 kg si Karina 17,200 kg. La picior 24 si 25. am sarit de metru de mult asa ca... suntem bazate! Ne luam haine minim 3-4 ani.
Ma duc la nani. Mi-e groaza.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Bianca B spune:
Fetelor m-ati pus pe ganduri cu modului, tre' sa studiez problema.
Delfi, pai numai daca ating nasul pustiului cu servetelul racneste de zici ca se ineaca, sincer mi-e mila sa-l sterg, tati e cel care o face.
Lachi am ras cu lacrimi de nazbatiile fetitelor, sa fiti sanatosi cu totii
Amzu imi pare sincer rau ca nu poti vedea fotografiile, chiar nu inteleg de ce. eu pot sa le vad, chiar si daca nu sunt logata. Am sa deschid un alt cont. Va anunt 
Dupa ce a dormit super bine toata sapt trecuta, David a avut febra toata sambata intre 38.4 si 38.9. Doar febra, nu diaree, nu tuse, nu voma, a mancat ca de obicei. Abia duminica dupa ora 12 a scazut sub 38. Sincer nu stiu de ce. Acum e bine dar tot nu am liniste! O fi de la dintisori?
www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157621450809982" target="_blank">Asa cresc eu mare, mare. David (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
pussi spune:
am pus pozici noi pt. cei interesati: http://community.webshots.com/album/574996857llcMqK
lachi, da! tot fara ajutor
am vazut si pozele voastre cele mai recente de la Zoo si seamana ff bine mandrele tale.
bianca si eu am apatit cu Ana pe la 8 luni asa, o febra de 38.5 .. a durat o zi, inexplicabila si i-am dat doar antitermice! Era de la dintisori!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
aurel_cris spune:
Buna mamici sper ca va mai amintiti de noi,nu am mai scris de o caruta de timp,abia acum incercam si noi sa intram in normal.Am ajus in Manchester acum vreo 3 sapt. dar sapt. trecuta am plecat iarasi in Spania sa ne relaxam si noi.E nu a mai fost asa vreme de baie,plaja dar am inchiriat o masina si am vizitat diverse locusoare.Bianca a suportat destul de bine calatoriile cu avionul,stiti ca aveam un stres mare pe tema asta caci in primavara a fost cosmar cu zborul.Am avut o vara tare naspa cu boala soacrei dar acum incerc sa ma pun si eu pe linia de plutire.Un singur lucru am facut si eu pentru mie am terminat scoala de soferi deci sunt o proaspata soferita.
.Bianca este ok asa in mare,tot vechea noastra problema somnul chiar sa inrautatit treaba in loc sa mergem spre bine.Sunt intrigata si nu stiu ce sa cred pentru ca ajunse aici de la caldura noastra la o vreme rece si ploioasa mi-a racit,a facut rosu in gat,tuse,fara temperatura.Asa ca ne-am dus la dr. aici si au zis sa ii dau paracetamol,eu sincer i-am dat nurofen caci o durea rau in gat si nu putea papa.I-am dat de 3 ori pe zi o sapt. si incet incet sa ameliorat treaba dar surpriza mare a fost ca fata a dormit tare bine cu o trezire pt. laptic(inca ii mai dau,nu stiu cat de bine fac).Cum am intrerut nurofenul,gata a inceput cosmarul cu dormitul,oare a fost o coincidenta sau o derajeaza ceva si eu nu imi dau seama?Voi ce parere aveti?In rest cu vorbitul nu prea am inaintat,am citit ca multi clopotei vorbesc destul de bine,ii repet cuvintele dar ea nu vrea sa zica dupa mine deloc.Aici vremea a fost destul de urata si nu prea am putut iesi afara asa ca Bia este cam plangareata si singura activitate care o intereseaza dupa ce se plictiseste de jucat este urcatul si coboratul scarilor
.
Pussi ti-am vazut printesele,ce mari sau facut,ce trece timpul,eu parca acum simt ca imbatranesc![]()
Lachi sunt tare haioase printesele tale,am vazut si pozele lor
Buluna felicitari pentru dintisori,noua ne-au iesit tare greu si primul cam la 8-9 luni parca,oricum acum avem abia 8 la 1 an si 7 luni.
Nu mai pot sa scriu ca a venit Biancu si nu mai imi da voie la calculator zzice ca e randul ei la ascultat muzica.
Pupici la toate mamicile si fivosi scumpi

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu