Mamici prin FIV (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Marush - m-ai lasat perplexa.
Imi imaginez ca este greu deja cu 2 dar eu n-as face ... la ce te-ai gandit tu sa faci. Pentru nimic in lume... Te rog sa te mai gandesti ...

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Marush am ramas fara cuvinte.Sincer nu stiu ce sa zic,tu trebuie sa faci ce crezi ca este mai bine pentru voi.Ma bucur ca cei mici sunt ok.
Sheri felicitari si aici.
Pishko bine ai venit la mamici.Imi pare rau ca nu este asa laptic la mami,eu mai luam si niste pastilute de la plafar dar am uitat cum se chema.Ai intrebat si de asa ceva la plafar?
Avalon sa iti traiasca baieti,ma bucur enorm ca te afli in listuta noastra.Sper ca sunteti bine.
Rami vad ca ati facut o gramada de progrese,felicitari
Amzulica pup cuscra si ginerele

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am uitat sa ma vait,ma simt ca si cum ma calcat trenul iar vremea asta ma tampit.Daca vreti niste ploaie nu ezitati sa ma vizitati.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Cristina,hai da o fuga pana la noi in Florida!!!!Serios iti spun si binenteles adu-o si printeasa mica

Marusha,.....of,of,of.M-ai lasat fara cuvinte.Daca esti hotarata sa faci ce ai sugerat...nici nu trebuia sa ne mai scrii despre asta.Aici suntem destule care asteptam un copil,chiar daca mai avem ....ca pe dumnezeu,...si nu putem sa nu ridicam ochii catre cer...si sa ne intreb de ce da dumnezeu copii acolo unde nu sunt asteptati,doriti?Ca sa fie...trimisi unde???De ce...?Pentru ca nu e usor....si neaparat trebuie sa alegem calea mai usoara.Si ca ..e vorba de viata unui om....chiar nu conteaza,nu-i asa?E ghinionul lui ca nu a fost programat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Marush sunt sigura ca nu vei face ceea ce se sub-intelege. Dumnezeu stie de ce si stie cand, El ne pune la incercare si tot El ne ajuta. Si nu cred ca serviciul ... ma rog! Fiecare face cum vrea si cum crede ca e bine.
Oricum, sunt socata! Eu cred ca sunt reactiile imediate si ca dupa cateva zile va fi bine. Sper!

Rami multumim de urari.
Aurel_cris exact cum ai spus David a primit doar paracetamol caci are "doar pink in gat"
PishKo bun venit printisorului pe asta lume, sa fiti sanatosi, fericiti si cu cat mai putine colici
Avalon asteptam vestile voastre

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Este usor sa aruncam cu pietre dar daca pentru cateva minute ne-am pune in situatia Marushei poate nu am gandi asa, poate sunt doar reactiile ei imediate, este un soc mai ales cand ai doi bebeloi inca dependenti de mamica lor, v-ati gandit un pic cat sufera aceasta mamica daca va alege sa faca..., mai ales dupa ce a luptat la fel ca noi toate sa-si vada visul implinit.
Marusha indiferent de decizia luata ,sunt alaturi de tine, sunt sigura ca iti va fi foarte greu sa iei decizia corecta pt tine, pt voi

Pishko bine ati venit printre noi!Eu zic sa mai ai rabdare cu lapticul, sunt unele praguri de cerestere 3sapt, 6sapt cand puii par ca nu se mai satura, cred ca orice mamica care a alaptat/alapteaza trece prin momente dificile si isi face o mie si una de ganduri, daca puiul ia bine in greutate nu ai de ce sa-ti faci griji.Inca ceva laptele scos cu pompa in unele cazuri este mai putin decat cel tras de bebelus.Daca mai ai intrebari suntem aici

Rami erau pe un hard externPupam fetele frumoase.

Noi suntem pe antibiotic de 3 zile Sofia a tusit cam rau joi dimineata si dr ne-a prescris antib 4 zile este unul usor si i-a dat doar jumatate din doza recomandata la kg ei

toate fetele si puiutii scumpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Nu vrea nimeni sa arunce cu pietre, este prima reactie si ca de obicei este o reactie dura.
Eu una imi cer iertare daca am suparat-o pe Marush.
Ne cunoastem cu toate de ceva vreme si cred ca ne permitem sa fim sincere. Daca nu este asa atunci sa-mi fie cu iertare.

Noapte buna mamici si pitici

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Marush nici nu stiu ce sa scriu....
in primul rand Felicitari!!! Se pot intampla si minuni, dupa Fiv sa vina sarcina naturala! Te-ai intrebat cate din cele care fac Fiv au sana asta? Probabil NU. Cred ca e un dar de la DD, ca raspuns al rugamintilor tale .... nu cred ca-i sotul vinovat!
e ff frumos sa ai 3 bb-i, sa fie casa plina, diferenta de 1 si 7-8 luni nu e mica! cand vei naste cu gemenii nu vei mai avea atatea probleme. Nu v-a fi usor deloc dar cred ca merita din tot sufletul! E imposibil sa nu te descurci cu 3! Unde cresc 2, creste si cel de al 3-lea! Plus ca exista si avantaje: varsta apropiata, avantajul material in ce priveste hainute si lucrusoare de la gemeni, nu mai pierzi timpul cu studiatul fiecarei etape ca sti exact ce e de facut si sigur vei fi mult mai relaxata. Eu una mi-as dori bb nr. 3, desi sunt singura cu Tustele, mi-am dorit totdeauna.. dar nu vine!
ce vor cei de la serviciu ....nu are nicio importanta!
scuze! dar asta e parerea mea: N-O FA!!!!

adaca incearca tu s-o convingi pe Marush!
rami felicitari pt. progrese! Tin minte ce mult am insistat si eu cu : gura, nasul, ochii si restul....si acum si le arata si spun singure fara sa cer eu nimic! Toate la timpul lor!
aurica si eu am o stare naspa! incep serviciul din ianuarie si ....mi-e greu sa le las cu bona(pe care inca o caut) ... + vremea care ma influenteaza!
madalina multa sanatate Sofiutei! Si noi am fost racite sapt. trecuta, toate trei desigur dar am scapat fara antibiotic!

pupici

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Multumesc pentru ca intr-un fel sau altul sunteti alaturi de mine!
Intr-adevar si noi ne dorim al 3-lea bebe.Asa ne planuiam de cand ne cunoastem, sa avem 3 copii insa parca a venit prea devreme si prin surprindere al 3-lea.Acum am o scurgere, ca o menstruatie de 4 zile insa foarte foarte putin si 2 teste pozitive.
Va dati seama ca nu am luat decizia suta la suta , marti voi merge la dr., ma voi consulta si cu ea, va urma probabil ecografia. Dar ma tot gandesc daca ma descurc cu 2 bebei si o burtica, Acum ei trebuie plimbati pe afara, si eu ii scot in cosulete de la masina pana la masina (impreuna cu tot cu cosuri au peste 20 kg), apoi tre sa scot caruciorul-alte 18 kg. Oare e in regula sa fii insarcinata si sa cari asa greutati.Apoi ei vor in brate, trebuie sa ma joc cu ei-mi-e sa nu afecteze sarcina!Cu ei am fost foarte grijulie.Ma rog sa zicem ca serviciul se poate inlocui oricand, nu ar fi un factor determinant-cred ca as pute-o lua de la capat oricand.Dar daca ma simt rau, mi se face somn, fac prea mult efort......nu stiu ce sa zic, inca ma mai gandesc!
Oricum va multumesc pentru reaspunsurile voastre si eu in locul vostru as arunca cu pietre, e de inteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Pussilina, Mada multumim pentru urari!!!

Eu nu reusesc inca sa intru foarte des. De citit mai citesc dar de scris nu reusesc.
Noi suntem bine, grase si frumoase , nu mergem inca decat tinute de o manuta, spunem mama, tata, spunem cum face gasca, catelul, gaina, aprindem si stingem luminile prin casa la cerere, facem pa-pa, aplaudam, ne ascundem si ne gasim, ne alergam (de-a busilea) prin casa si radem in hohote, etc. E mult mai usor si muuult mai frumos dar, in continuare, stam prost cu timpul.
Acum suntem - din nou- in plina eruptie dentara. Teutei ii dau 4 masele odata. E maraita rau, agitata, ar vrea toate jucariile, daca Mara ia ceva, automat e cel mai interesant lucru din camera si alearga repede sa-l ia. Daca ii explic si-l dau marei inapoi, se supara si plange. Daca i-l las, se uita Mara la mine trista Nu stiu cum sa mediez ca sa fie mai bine si sa creez cat mai putine frustrari. Cred ca cel mai bine ar fi sa le las sa se descurce dar am vazut ca Mara cedeaza intotdeauna si ramane trista si nu vreau sa se obisnuiasca asa. Si Maruta e in plina eruptie. O alta consecinta a discomfortului creat de eruptie e ca vor amandoua cu mine Daca merg cu una prin casa, vine automat si cealalta si se agata de piciorul meu. Iarasi nu stiu cum sa fac. Am incercat sa fac cateva tura cu una, cateva cu cealalta dar plang... Asta nu se intampla din fericire- decat cand au un discomfort in acelasi timp. Cand se simt bine, se joaca si nu sunt tot timpul calare pe mine.
Oricum, sunt niste scumpe!! Din ce in ce mai scumpe!!
Acum o saptamana am avut petrecere de un anisor. A fost frumos. Cand incarc pozicile revin sa va aratam ce mari suntem.

Aurel, Lachi, Rami, Andicu

Marush felicitari pt toate achizitiile bebeilor! Ma bucur mult ca sunteti bine!
de cand am citit ca esti insarcinata, ma tot gandesc la tine. Te inteleg intr-un fel (in afara de motivatia cu serviciul) dar nu stiu daca as lua aceeasi decizie in locul tau. Sa dea DD sa iei decizia pe care si peste 10 ani sa o consideri ca fiind cea mai buna.

toti copilasii si toate mamicile! Sanatate pt bolnaviori!

Mergi la inceput