Mamici prin FIV (9)
Raspunsuri - Pagina 15
madalina28 spune:
La multi ani Mara & Teodora! Sa fiti sanatoase si sa va bcurati parintii toata viata.
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf.Mihail si Gavril!Cu ocazia asta va dou o felie de tort
si o
adaca spune:

IATA-MA !!!!!!!!!! daca v-a fost dor de mine.

Un sincer si calduros LA MULTI ANI ! celor ce azi isi serbeaza ziua onomastica, ar si celor care si-au serbat ziua de nastere.
Noi suntem putin raciti acum, iar eu nu imi vad capul de treburi. Trag tare ca de sarbatori sa ma mut la casuta mea. Atunci nu mai am atata treaba.
buluna spune:
Buna mamici! Nu stiu ce m-as face fara experienta voastra...Abia acum imi dau seama de ce sunt eu asa sensibila la raceli...si anemica si ...am baut lapte de vaca de la 2-3 luni...
Cica nu-mi placea laptele praf...Proasta alegere am facut atunci.
Duminica am sarbatorit pe Mihai, pe sot Gabi si praznicul de cununie...acum sunt franta si parca sunt putin racita
...
Va pup
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
MAMI DE MIHAI ANDREI
Bianca B spune:
Seara buna!
Si noi suntem raciti, David tuseste din ce in ce mai rau, am fost sapt trecuta la med de fam si nu i-a dat tratament, maine merg din nou.
la toti si insanatosire rapida bolnaviorilor si bolnavioarelor 
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
aurel_cris spune:
Ne alaturam si noi bebeilor raciti,ca sa fie tacmul complet imi face si kk. moale de la dintisori,nu papa.....ma dispera.Mami este racita si ea,ma simt parca ma batut cineva.
Bianca sigur o sa iti zica paracetamol ca asa dau astia pe aici vad chiar daca are rosu in gat,tuseste,ii curge nasucul.....
Multa sanatate va dorim.
Adaca spor la treaba si multa sanatate la strumfi
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Marush spune:
Buna fetelor!
Scuze ca nu am mai intrat deloc in ultimul timp dar pur si simplu ma dedic 100% piticilor!
Nici nu am reusit sa mai citesc!
Suntem foarte bine!Piticii sunt tare scumpi-mai avem uin pic si facem 1 an!
Alex merge singurel de mai bine de o luna jumate, spune: mama, tata, papa,apa, imita:elefantul,porcul, tropaitul de cal, catelul(ha-ha),de ieri gasca-ga-ga.Stiu de cucu -bau, si el il face printre picioare:sta in 4 labute si se uita printre picioare!Recunoaste catelul, il ia din jucarii!Adora carile si se supara daca te intrerupi din povestit, arata limba, parul, urechea,face cu ochii, da din cap ca NU, face pa-pa, arata piciorul,tuseste "ca mosul".Adinuta merge dar pe portiuni mici si foarte incordata, dar merge de-a-buselea, face cu ochii(mai mult cu unul ), arata limba, face caca numai la olita, face pa-pa cu manuta, face :vino-vino cu manuta,arata manutele, arata piciorul,se invarteste cand ii ceri(stand in fundulet),aplauda, apune ta-ta, pa-pa,arata ochii, nasul, gura(la mine-si Alex stie),imita calul, porcul,elefantul, tuseste "ca mosul"imi da sa pap(si Alex), adora sa se joace cucu-bau-cu orice-perdea,pernuta, isi baga degetelul in nas
, vorbeste la telefon(pune manuta sau ce are in mana la ureche)...poate am uitat ceva!
Am reusit sa le dau doar san pana la 5 luni, in conditiile in care de la 8 saptamani le-am scos numai cu pompa laptele si le-am dat in biberon, si am intrerupt alaptarea la 8 luni.
Mananca bine si ne descurcam singurei, chiar am fost asta- vara la Mare in 4!
Va pupam pe toti si imi e dor de conversatiile cu voi, dar asta e...momentan nu se mai poate!

pussi spune:
dau si eu o veste buna, fara permisiunea titularului![]()
Am reusit!!!!!!!!!!!!!!!! BHCG 136, Z12!!!!!!!!!!!!!
Multumesc de majorete! Extraveralu l-am aruncat, am luat un no-spa ca-s agitata ca un pepsi!
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)
[b]felicitari, sarcina usoara si BB sanatos!!

Pishko, FELICITARI mami, sa-ti traiasca flacaul !
Nu te ingrijora prea tare cu lapticul, stresul/oboseala fac mai mult rau. Daca e sa fie suficient e foarte bine, daca nu, nu e chiar asa mare tragedia. Oricum, nu renunta, persista cu alaptatul cat mai des (la cerere), de multe ori laptele se regleaza cum trebuie mai tarzior, chiar spre 3 luni. Intre timp mai poti bea in loc de apa ceai de chimen+anason, sau poti lua Lactogil de la farmacie.
Aurel, Bianca, sanatate multa la copilasi ! 
Madalina, felicitari pentru progresele Sofiucai !
Nasoala faza cu pierdutul pozelor, poate mai recuperezi totusi ceva din ele. Eu din cand in cand le copiez pe un hard separat.
Marush, BRAVO mami pentru achizitiile lui Alex si Adinuta, fac o gramada de lucruri pentru varsta lor.
Oricum, te admir pentru perseverenta cu alaptatul, chiar esti o eroina; eu n-am avut rabdare sa scot lapticul cu pompa decat de vreo 4-5 ori... E foarte bine ca te joci mult cu copilasii, asa invata multe lucruri.![]()
I-am facut si eu Ilincai testul Portage si a iesit bine, exact pentru varsta ei.![]()
Noi suntem foarte bine, ieri am facut 9 lunite.
I-a luat tati un tortulet cu lumanarele, i-am pus pe cap un coif (si ne-am pus si noi) si i-am cantat "la multi ani"; radea cu gura pana la urechi !
In rest toate bune, suntem sanatoase, mancam si dormim f. bine, jucam toate jocurile pentru varsta noastra, recunoastem : ursul, cheile, elefantul, maimuta, trenul, floarea, tata (se uita spre usa, ca de acolo vine el seara
). Acum ma chinui sa o invat unde e nasul, gura etc., dar n-are rabdare, se zvarcoleste, ma trage de par, imi baga degetele in gura
etc. A, si recunoastem mingea si cubul din cutia de jucarii. Si cu miscarea stam binisor, mergem de manute (amandoua deocamdata) si singure daca ne tinem de mobila.
Pupici tuturor mamicilor & bebeilor 
Marush spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va dau o veste pe care sincera sa fiu sunt tare debusolata cum sa o iau, insa vreau sa impart cu voi ceea ce mi se intampla: sunt insarcinata iar!
Stiu ca sunt cateva dintre cele care citesc ce pot intra in contact cu mine prin telefon, le rog sa nu ma sune ca nu sunt dispusa sa dezvolt subiectul!
Ma gandeam eu ca e frumos sa ai 3 bebei insa nu ma asteptam sa raman asa repede, de fapt nu ma mai asteptam sa raman DELOC avand in vedere istoricul sotului!Noi am facut ICSI ca nu prea erau multi spermatozoizi.
Sunt VARZA, trebuie sa fac ceea ce nu mi-am dorit niciodata, si asta intr-o lume civilizata in care as fi putut sa ma protejez-insa dragul meu sot a tot gasit scuze sa nu mai faca spermograma si am stat linistiti!
Asa ca AVETI GRIJA!
Nu cred ca ma pot descurca cu 2 bebei mici si insarcinata, apoi cu 3 de aproape aceeasi varsta...ca sa nu mai vorbesc de faptul ca cei de la serviciu abia asteapta sa ma intorc!