Mamici prin FIV (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Marush

David tuseste mai putin dar a inceput sa-i curga nasucul, ca la robinet la mine sta la sters nasul dar la taica-su nici intr-un chip. Are 6 dintisori, a inceput sa mearga tinut doar de o manuta si cel mai mult ii place sa imite pisica.
Am mai pus cateva fotografii la semnatura din timpul vacantei in RO.
Eu am avut noroc de un bebe bun si ma simt pregatita de mult ptr urmatorul, nu acelasi lucru pot sa spun de o cunostinta a carei fetite este foarte ... solicitanta, nici ea si nici sotul nu-si doresc inca un copil.

Duminica frumoasa tuturor

Aurel_cris in Londra s-a oprit vantul si ploaia si e senin si insorit, sper ca si la voi s-a mai potolit furtuna

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Va pup si eu.
Dupa 3 luni am inceput sa respir. E mai usor, as zice, ca am inceput sa inteleg si eu cu ce se mananca toata treaba asta de a fi mama de 2 copii. Ziua sunt singura cu ele si ma descurc, iar noaptea dorm si nu se trezesc pana la 6-7 dimineata. Asa ma pot odihni si eu si sa fiu in forma peste zi.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Victor de CarmenDu!
La multi ani Sophia de Mihutza!

Am si eu o intrebare pt mamicile cu fetite ce cadouri le luati de mosi?Eu ma gandisem ceva gen Fifi si floricelele, www.ookee.ro/jucarii-344-Papusi-p-1201-Fifi-si-Floricelele---Papusa-vorbitoare-Fifi.html" target="_blank">papusa vorbitoare, www.ookee.ro/jucarii-583-Fifi-si-Floricelele-p-2571-Fifi-si-floricelele,-Masinuta-Mo-cu-baloane-de-sapun.html" target="_blank">masinuta cu baloane de sapun, www.ookee.ro/jucarii-344-Papusi-p-1262-Fifi-si-Floricelele---Masinuta-Push-and-Go-Mo.html" target="_blank">masinuta lui fifi siwww.ookee.ro/jucarii-507-Casute-si-mobilier-papusi-p-1192-Fifi-si-Floricelele---Casuta-stropitoare-cu-30-accesorii.html" target="_blank">casuta stropitoare, nu stiu cat de incantata o sa fie de ele stiu ca unele sunt 3ani+ dar ei ii place sa-si hraneasca plusurile+papusile, ii plac si masinutele asa le combin, as vrea sa-i iau si un trenulet Thomas cu sine, astept idei de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Madalina, propunerile tale de jucarii suna foaaarte bine, dar noi suntem micute, asa ca deocamdata nu folosim jucarii foarte elaborate. I-am luat acum o luna o jucarie mai complexa, un fel de ferma de animale, ca am zis sa invat si eu copilul cum e cu fiecare animal, cum face etc. In fine, mai avea si alte chestii in ea. Dar vreau sa zic ca imediat cum am lasat-o singura cu jucaria respectiva s-a speriat si a inceput sa planga. Doar daca stateam eu langa ea se juca. Asa ca deocamdata folosim doar cuburi, mingiute de mai multe marimi, toata vesela mea de plastic din casa, un cort in care jucam cucu-bau, plus o gramada de plusuri admise la varsta ei. I-am luat recent si niste carticele din alea speciale si sunt foaaarte gustoase. Ma rog, telefoanele mobile si telecomenzile nu se pun.
Dar sa stii ca exact la asta ma gandeam zilele astea, ce sa-i aduca mosul bubulinei mele ? Asa ca astept si eu propuneri pentru copii pana la 1 an.

Andrada, pupici pentru mami si fetitele frumoase ! Asteptam poze.

Amzu, ce mai faci tu, n-ai mai dat nici un semn; pupa voinicelul !

Marush, in mare parerea mea este cam aceeasi cu cea a fetelor, adica amestecata... Sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie; sincer, pentru mine ai fost un model de mama din toate punctele de vedere; si cu alaptatul si cu rabdarea de a te juca mereu cu copilasii - eu recunosc ca nu o am intotdeauna , mai ales ca sunt doi. Altceva chiar nu are rost sa adaug, este totusi un lucru care tine de intimitatea voastra de familie.

Aurel, am inteles ca a nascut si Lorelai lorelai, poate o treci si pe ea pe prima pagina, a scris la Aspirante.
Sper sa se adauge/revina cat mai multe mamici, sa se mai invioreze putin atmosfera pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Am si eu o intrebare pt mamicile cu fetite ce cadouri le luati de mosi?Eu ma gandisem ceva gen Fifi si floricelele, www.ookee.ro/jucarii-344-Papusi-p-1201-Fifi-si-Floricelele---Papusa-vorbitoare-Fifi.html" target="_blank">papusa vorbitoare, www.ookee.ro/jucarii-583-Fifi-si-Floricelele-p-2571-Fifi-si-floricelele,-Masinuta-Mo-cu-baloane-de-sapun.html" target="_blank">masinuta cu baloane de sapun, www.ookee.ro/jucarii-344-Papusi-p-1262-Fifi-si-Floricelele---Masinuta-Push-and-Go-Mo.html" target="_blank">masinuta lui fifi siwww.ookee.ro/jucarii-507-Casute-si-mobilier-papusi-p-1192-Fifi-si-Floricelele---Casuta-stropitoare-cu-30-accesorii.html" target="_blank">casuta stropitoare, nu stiu cat de incantata o sa fie de ele stiu ca unele sunt 3ani+ dar ei ii place sa-si hraneasca plusurile+papusile, ii plac si masinutele asa le combin, as vrea sa-i iau si un trenulet Thomas cu sine, astept idei de la voi.

Madalina & Sofia (01.02.2008)
calea sigura a esecului este sa renunti...

eu zic ca la varsta Sofiei varianta 2 e cea mai optima! casuta mi se pare pt. cei mai mari! Cu lego cum stati??? colorat??? puzzle???

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

eu zic ca la varsta Sofiei varianta 2 e cea mai optima! casuta mi se pare pt. cei mai mari! Cu lego cum stati??? colorat??? puzzle???

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Da si la lego m-am gandit, colorat ufff peretii si canapeaua(fosta crem) sunt cele mai bune hartii, puzzle avem din acelea de lemn, da-mi te rog o idee cu lego nu prea stiu ce sa aleg

Rami eu anul trecut i-am luat de un mos parca testoasa cantatoare de la fisher price si de altul zebra pe care o calareste non stop, la inceput nu se atingea de ea apoi dupa cateva luni n-am mai dat-o jos si cede-ma ca e cea mai buna investitie, aaaa si piscina cu bile de la chicco a incantat-o f mult si si-a scos toti banutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

madalina noi avem Lego Duplo Ferma de care suntem tare incantate(isi fac de lucru cu ea si jumat de ora) si de ziua lor primesc gradina Zoo mare(l-am luat de mult si nu l-am dat). Tot ce e de la Duplo se combina intre ele.De pereti si canapele nu am cuvinte Eu de mos vreau sa le iau bucataria barbie

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Marush, sa stii ca am trecut si eu prin ceva asemanator cu tine... Am facut FIV cu ICSI la Zadori pt. ca sotul are(ma rog, avea...)oligospermie si 6 ani nimic...nimic. Luna trecuta, mi-am dat seama ca de 6 saptamani nu-mi venise menstra si ma gandeam cu groaza ca sunt gravi...ma gandeam ce ironie...sa raman acum cand Andrei are doar 4 luni...ce fac cu operatia? Ce fac cu el? Cum il iau in brate, cum il plimb...? Ma uitam la el si ma gandeam ca ve trebui sa-l privez de multe...si imi venea sa plang, ca-l iubesc asa de mult...Si mai eram nervoasa ca nu sunt ajutata...Ma rog...Dar intr-o seara i-am zis sotului plina de nervi ca a nu mi-a venit de 6 sapt. si atunci el tare bucuros a inceput sa ma protejeze, sa se ocupe mai mult de Andrei, "sa nu deranjam fetita"De atunci am simtit o bucurie enorma si tot ce mi se parea de neinvins nu mai conta. Ii si vedeam jucandu-se...Au mai trecut cateva zile si apoi m-am hotarat sa fac un test...sa stiu ce sa fac mai departe...Daca inainte imi era teama sa nu fie pozitiv, acum imi era teama sa nu fie negativ...Si a fost negativ...a doua zi a venit si menstruatia...am fost tare necajita.
La inceput m-am gandit ca am facut o greseala ca nu m-am protejat...acum nici nu ma gandesc sa ma protejez...
Dar daca se intampla sa se fi vindecat sotul...va fi mai greu dupa aceea, ca va trebui sa ne si protejam la un moment dat...

Va pup.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
MAMI DE MIHAI ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

buna mamici
ma alatur si eu voua . am nascut acum 6 zile si sunt tare fericita
insa incepand de astazi sunt extrem de ingrijorata

poana azi-noapte nu am avut lapte . am baut ceai de chimen si anason si azi-noapte a inceput sa curga

bebe a papat exclusiv la san si a fost ok . insa de azi dimineata sanii sunt foarte greoi , extrem de greoi , frig si ma dor de mor .
bebe a papat toata ziua la san si tot degeaba . sanii se inmoaie pe moment , dar in 15 min devin iarasi greoi .

am incercat cu pompa , insa deja sarcurile mele sunt varza , ca ne-am chinuit cu pompa sa vina laptele zilele trecute .
am incercat acum si manual , a iesit cam 75 ml din ambii sani , insa in continuare sunt grei .
ce sa fac ????? va rog ajutor .
oare laptele muls in biberon i-l pot da lui bebe ?

si ce sa fac ? sa mulg in continuare manual ?
stiti vreo rezolvare ?
sunt disperata !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Nu pot decat sa va spun ca in mine se duce o lupta permanenta. Dar ma gandesc din ce in ce mai mult ca daca asa s-a intamplat , inseamna ca trebuia sa se intample.Voi merge joi la eco si voi discuta si cu doctora.Si azi am avut o mica sangerare.....Va spun sincer ca mi-e teama sa nu o dau in bara de tot, ii iubesc atat de mult pe piticii mei, si as vrea sa le ofer ce e mai bun!Mi-e si frica de Dumnezeu...apoi ma gandesc ce ar insemna inca un membru in familie,offf...mai avem timp sa ne mai gandim!

Mergi la inceput