Mamici prin FIV (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Bianca B spune:
Multumesc mamici ptr raspunsuri
Ptr moment David bea apa fara probleme iar de ieri am inceput sa-i dau din cana. Astazi aveam iaurt in canita lui si a dus-o la gurita, sa vezi ce mustati a facut
.
Iaurt ii cumpar simplu si adaug fructe, pana in prezent nu-i plac capsunile.
Caius si Darius LA MULTI ANI cu intarziere, sa cresteti mari si frumosi si sanatosi
Somn usor si sa visati cu ingerasi 
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
ella_72 spune:
Salutare dragi mamici si dragi pitici !
Venim si noi cu noutati : Tudor are aproape 14 luni si inca nu merge singur in picioare....tinut de manuta se plimba in toata casa...![]()
"Vorbeste" toata ziua.....ma-ma , ta-ta, te-te.......adica "de ce " ... ma aude pe mine cand il intreb de ce face vreo prostioara...se descalta tot timpul , nu-i plac ciorapeii...chestii d-astea....
In rest , papa orice ii dau , supici , mamaliga cu branza si smantana , fructe ....cam orice ii dau eu.
Dar avem si o problema..cam de doua saptamani e putin cam rosu la fundulet , dupa ce face kk .El n-a avut niciodata astfel de probleme , nici cand i-am introdus vreun aliment sau fruct nou.De la ce poate fi ? Am folosit tot timpul crema Sanosan , aia grasa , cu ceva roz pe capac..o stiti sigur.In ultimele zile am incercat si o crema grasa de la Mustela , degeaba......si ulei fiert si racit.....tot nimic , crema de la Bubchen.....nicio modificare.Daca nu face kk nu sunt probleme , dar el face in fiecare zi ,uneori si de doua ori pe zi.Ce ma sfatuiti ? Cu ce sa-i dau ? De la ce poate fi ? El are mesele cam asa : dimineata pe la 8.30 lapte , la 10.30-11.00 fructe cu cereale , la 13.30-14.00 supa cu legume , carne , orez...pe la 17.00-17.30 iaurt cu biscuiti sau banana cu branzica sau.....diverse ...apoi pe la 20.30 iar ceva usor .....si la 22.00-22.30 laptic si la nani.Noaptea nu se trezeste sa manance.
Deci ....de la ce poate fi ? Poate ati patit , din nefericire , si voi ....ajutati-ma si pe mine ca nu stiu cu ce sa-i mai dau ca sa-i treaca...
Cam atat , deocamdata.....
Ella , mami de minune Tudor 
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella_72 Salutare dragi mamici si dragi pitici ! ![]() Venim si noi cu noutati : Tudor are aproape 14 luni si inca nu merge singur in picioare....tinut de manuta se plimba in toata casa... "Vorbeste" toata ziua.....ma-ma , ta-ta, te-te.......adica "de ce " ... ma aude pe mine cand il intreb de ce face vreo prostioara...se descalta tot timpul , nu-i plac ciorapeii...chestii d-astea.... Dar avem si o problema..cam de doua saptamani e putin cam rosu la fundulet , dupa ce face kk .El n-a avut niciodata astfel de probleme , nici cand i-am introdus vreun aliment sau fruct nou.De la ce poate fi ? Am folosit tot timpul crema Sanosan , aia grasa , cu ceva roz pe capac..o stiti sigur.In ultimele zile am incercat si o crema grasa de la Mustela , degeaba......si ulei fiert si racit.....tot nimic , crema de la Bubchen.....nicio modificare.Daca nu face kk nu sunt probleme , dar el face in fiecare zi ,uneori si de doua ori pe zi.Ce ma sfatuiti ? Cu ce sa-i dau ? De la ce poate fi ? El are mesele cam asa : dimineata pe la 8.30 lapte , la 10.30-11.00 fructe cu cereale , la 13.30-14.00 supa cu legume , carne , orez...pe la 17.00-17.30 iaurt cu biscuiti sau banana cu branzica sau.....diverse ...apoi pe la 20.30 iar ceva usor .....si la 22.00-22.30 laptic si la nani.Noaptea nu se trezeste sa manance. Deci ....de la ce poate fi ? Poate ati patit , din nefericire , si voi ....ajutati-ma si pe mine ca nu stiu cu ce sa-i mai dau ca sa-i treaca... Cam atat , deocamdata..... Ella , mami de minune Tudor ![]() |
Din pacate eu m-am confruntat cu problema asta luni de zile am incercat nspe miii de creme unele trecute de milion si degeaba.iti spun cum am scapat noi care ajunsesem la rana cu sange mai ales pe pasa, dupa fiecare kk spalat la fundulet cat de bine cu apa calda si sapun, exceptie fac doar atunci cand sunt plecata,apoi am cumparat REVIKEN, ii dau in strat mai gros, incearca si cu Mustela cu oxid de zinc la noi din pacate a functionat doar putin timp, cele mai bune creme pt fundulet sunt cele care au in compozitie oxid de zinc in cantitate mai mare.

ella_72 spune:
Multumesc mult Madalina !
Toate cremele pe care le-am folosit au in compozitie oxid de zinc , inclusiv cea de la Mustela. O sa incercam si REVIKEN.
Dar tare e ciudat cum pana acum n-am avut chiar nicio problema cu asa ceva si dintr-odata sa aiba problemele astea...
Mi-e asa mila de el cand il schimb.....mi se rupe sufletul cand vad iritatia aia ...offff...
Cumva are vreo legatura cu giardia ? Poate spun vreo prostie...dar i-am facut analize si s-a depistat giardia. I-am dat ceva contra giardiei si saptamana viitoare vom repeta analiza , dar nu cred ca a scapat ...
Ennni spune:
ella_72 incearca pasta petrini, e foarte ieftina (cred ca 6 sau 8 lei) la noi a facut minuni. Si noi am avut problema asta si am incercat cu mustela, sudocrem si altele, toate sute de mii de lei, insa se pare ca nu pretul conteaza. De cand am folosit petrini si am vazut rezultatul am trecut definitiv pe aceasta crema.
Eni
de Raymond
si Roland
(01.02.2009)
andicu spune:
Salutari tuturor!
In caz ca va intrebati, suntem bine, dar in criza de timp,mereu.
Filip e bine sanatos, vorbeste fluent deja, mai poceste pe ici pe colo, e haios, smecher, e la viteza maxima mereu, inca avem pampers, dar mai facem si la olita( abia acum a inceput sa ceara, sa zica, pana acum 2-3 sapt n-avea nici-o treaba!).
Am citit la Gravi prin FIV ca a nascut azi-dimineata Betty78!
FELICITARI BETTY PENTRU VOINICEL, SA FIE SANATOS SI SA FITI O FAMILIE FERICITA!!! 

Lachi,ma bucur sa te citesc! Ai 2 fete frumoase tare! Imi pare foarte rau sa citesc ca ai pierdut-o pe mama ta! Condoleante! 
Felicitari proaspetelor mamici si pupici mamicilor cu state mai vechi! Sper sa apuc sa scriu mai des, acum ca vine iarna si ne mai linistim pe la munca.
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ennni ella_72 incearca pasta petrini, e foarte ieftina (cred ca 6 sau 8 lei) la noi a facut minuni. Si noi am avut problema asta si am incercat cu mustela, sudocrem si altele, toate sute de mii de lei, insa se pare ca nu pretul conteaza. De cand am folosit petrini si am vazut rezultatul am trecut definitiv pe aceasta crema. Eni de Raymond si Roland (01.02.2009) |
Ai mare dreptate cate creme am incercat....uffffff, nici revikenul nu e scump vreo 9lei.Acum am vazut ca ne sarbatorim puii in aceeasi zi
Betty belicitari mamico sa-ti traiasca flacaul sa fie sanatos!
Andicu cam rarut cam rarut, poze cu micul vorbaret nu ne arati?

Ella nu stiu daca are legatura cu giardia.Am facut si noi coprocultura si testul elisa pt giardia, nu avem slava DD.Sper sa va treaca iritatia cat ma repede ca stiu cat de rau este pt micuti, aveam zile cand o tineam fara pampers cu orele si ii suflam cand facea pipi ca o ustura si dadea in tipete

aurel_cris spune:
Buna mamici si fivosi dragi am mai intrat si noi sa vedem ce mai este nou pe aici.
Mada am vizitat blogol si votat deasemenea
,auzi nu mai linkul cu poze la semnatura?Vroiam sa o mai vad pe Sofiuca si eu.
Bianca a mea copila nu serveste nici un fel ce ceiut,a baut baby drink mai mititica si nu a mai vrut deloc alceva.
Delfi sper ca ne vei pune pozici cu strumfi la serbare,abia astept sa ii vad.Ma bucur ca sa pus ordine in privinta legi pentru mamele cu gemenasi.
Amzulica asa asa ai grija de barbatia baiatului daca vrei sa ne facem cumetre
,asa facea si bubu uneori noaptea in somn scrasnea din dintisori,eu il bombaneam pe tacsu,zic bine ca ai terminat cu sforaiala acu alceva
.Nu imi venea sa cred ca ea cu 3 dinti face asa ceva.
Ella am patit-o si eu acum 2 luni cu o iritatie,nici acum nu imi dau seama de la ce a fost,la noi a mers perfect reviken.Sper ca ati rezolvat problema cat de cat pana acum.Niste pozici cu Todoras nu ne pui?
Ennni ce iti fac strumfi??,niste pozici sa ii vedem cat au crescut?
Andicu bine ca ne-ai dat un semn,poate iti faci timp sa ne mai pui pozici.
Betty felicitari mami draga sa iti traiasca flacai si sa iti aduca numai bucuri.
Noi suntem binisor cu vorbitul stam cam prost,am inceput sa mergem la playgroup pentru socializare![]()
Va pup ca veni Bubu sa pape.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
ella_72 spune:
Madalina la noi problema nu era intr-atat de grava incat sa nu poata face pipi.Si oricum , la baietei e mai usor cu pipi.Dar ma ingrijora pe mine iritatia aia , adica nu vroiam sa se agraveze.Acum e ceva mai bine , i-am dat cu Petrini , multumesc Ennni 
.
Am citit ca ar putea fi si de la pampersi .Noi am folosit mai des marca Pampers si nu au fost probleme. O sa schimb si marca pampersilor ....cine mai stie daca asa e...
In rest , suntem ok....trebuie sa repetam coprocultura sa vedem daca mai are giardia( eu cred ca da) .Nu stiu cum se poate scapa de asa ceva .Am inteles ca tratamentul e de durata si ca majoritatea copiilor fac.
Andicu ma bucur ca ai mai dat un semn de viata
. Asteptam poze recente cu strengarul Filip....![]()
Ennni multumesc inca o data pentru pont
.
Betty felicitari pentru puisor !
Sa creasca mare ,sanatos,norocos si sa va umple viata de bucurii impreuna cu fratiorul lui mai mare ! Asteptam vesti si poze...si tie refacere rapida.
Pupam restul mamicilor si piticilor 

andicu spune:
Poze mai recente am http://picasaweb.google.ro/andicu0/IulieSeptembrie2009#5394680370427512898aici.
Cele mai recente, din Antalya, de la inceputul lunii, nu le am inca,le astept sa mi le trimita prietenii, ca noi doar am filmat.
Pt iritatie de scutec, noi nu prea am avut probleme, dar cand s-a intamplat mai rau (deobicei, de la dintisori facea des ) si n-a mers cu altceva, Bepanthene Plus a vindecat.
Imi pare rau ca scriu mai rar, dar am schimbat locul de munca,mi-am facut firma proprie de 4 luni si am mult mai mult de munca, iar cand ajung acasa am o gramada de treburi , plus Filip care pune monopol total pe mine.
tuturor.