Burtici fericite de septembrie-octombrie (201)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata!!

Felicitari Danutza!!Så ai un bebe sånåtos si påpåcios!!Må bucur ca totul a decurs foarte bine..

Vreau si eu så felicit sot de Daciana, jos pålåria..M-a impresionat povestea si så stii ca te apreciez ff mult..Si ma bucur ca totul e oki acum si cred de fapt stiu ca este asa datoritå optimismului si caracterului vostru..

Monique e superbå..Cum doarme ea acolo..Påi de ce så o trezesti??Obisnuiesti så o trezesti cand are ora de maså..?Eu la fel ii faceam la flåcåul meu dar acum il las pe el så decidå..El face legea..E absolut superbå fetita

Crissbebe iti tin pumnii mami..Nu mai fi stresatå..

Mango super ca ai dormit..Ai nevoie de inca vreo 2 nopti din astea si ai så spui cå vrei så nasti asa de multa energie vei avea
AA si imi vine så te mananc cu tot cu Farmville..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monique, este o dulceata, cum doarme ea draguta!!!

Crisbebe, tinem pumnii astazi la eco si maine facem galerie.....acum vad ca zici ca ai deja contractii....pai ce mai conteaza o zi in plus sau in minus?? Sa ne spui sa scoatem agitatele, fii linistita totul o sa fie bine.

Manga, welcome to the club, ca sa zic asa...al meu se pare ca s-a mai potolit nitel, si-a dat seama ca distanta de 250km adica 3 ore minim cu masina si o noapte dormita prin alte parti nu prea sunt normale chiar acum, sa vedem insa cum evolueaza treaba.

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Bunå dimineata!!

Mango
AA si imi vine så te mananc cu tot cu Farmville..

draga mea, ai intrat in hora...de'acu' joaca. Si observ ca esti chiar f activa pe YoVille! hmmmm...cred ca Bruce doarme prea mult

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Manga, welcome to the club, ca sa zic asa...al meu se pare ca s-a mai potolit nitel, si-a dat seama ca distanta de 250km adica 3 ore minim cu masina si o noapte dormita prin alte parti nu prea sunt normale chiar acum, sa vedem insa cum evolueaza treaba.

AMR aprox 2 sapt

incerc sa fiu calma, ca altfel, doar ma cert si nu rezolv nimik. dar ma enerveaza ca nu se gandeste. el in capul lui cred ca-si zice ca e aproape si ca ajunge rpd... agghhhh...barbati

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Monique ce frumos ai povestit
Asa da nastere usoara, sa inteleg ca ai nascut in cca 4 ore, SUPER.
Multa sanatate si bebelus cuminte iti doresc!

Diana felicitari mamico! Refacere rapida si mult laptic!!

Madalina, ce frumosi sunteti!!
Felicitari mamico pentru curaj, te admir foarte mult, sa va dea Dumnezeu tot binele din lumea asta, multa sanatate si clipe fericite alaturi de familie!!

Sotz de Daciana, multumim mult de vesti!
Foarte frumos ca v-ati facut timp si pentru noi si tinem pumnii pentru mamica curajoasa de Darius Alexandru, sa se faca bine si sa plecati cat de curand acasa.

Ellenutza, da, nasc cu ea, este foarte ok si iti da incredere in tine, asa cum zici. Sper sa fie bine, ca e foarte tanara si mi-e teama ca n-are multa experienta, ma rog la DD sa nu fie complicatii. Si mai sper sa ne vedem pe la spital cu bebitii in brate la sala de alaptat!

Anaconda felicitari pentru BB sa va traiasca si sa va bucurati de el!!

Monikus, ma bucur ca ti-a trecut, cum au zis si fetele este ceva normal in sarcina.

Nela sa imi povesteti daca ai innotat, eu cred ca e foarte greu acum mai ales cu gabaritul din luna a 9-a. Eu am fost la mare in lina a 6-a si oboseama foarte repede la inot si ma durea spatele. Sunt curioasa daca te-ai descurcat.

Oana radiezi pur si simplu, se simte in mesaje si ne fericesti si pe noi cu optmismul tau

Crissbebe iti tinem pumnii pentru control

Monique, ce minune ai tu acolo E frumoasa foc!

_
37+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare
Felicitari Danutza!!! Sa ai un bebe sanatos si necolicios

Am pus cateva poze cu noua pozitie de somn a lui Razvi
Ganditorul

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Mai fetelor, ce dimineata (la voi, la mine dupa masa) incarcata de muzica si iubire! Am inceput cu Marc Anthony, multumim MOana. Mai, eu nu mai auzisem inainte de Michael Buble, sunt de-a dreptul impresionata de baietel. M-am pus sa mai ascult si altele de ale lui.
Am continuat apoi cu VamaVeche de la Dana.

Imi place atmosfera, s-o tinem tot asa.

Raluk, tare mult mi-a palcut si cantecul tzinutzigash...

Oh, si am vazut si fetita de Monique...cata atitudine, dom'le… I se rupe dumneaei de mancarica, manacarea e fudulie, somnul e boierie!!!

Maria, mi-am adus aminte ca noi doua trebuia sa calcam azi... tu esti inca in grafic, dar la mine a aproape dusa ziua si nimic, nimic... mai, ca nu mai vine o data nestigul acela! Imi tot fac curaj, poate poate ma apuca...

N-am mai fost la bazin, Dana, ca mai da din cand in cand cate o ploicica, tare capricioasa este vremea azi, bag de seama. Dar nu ma las, tot ma duc eu zilele astea!

Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda
Nela sa imi povesteti daca ai innotat, eu cred ca e foarte greu acum mai ales cu gabaritul din luna a 9-a. Eu am fost la mare in lina a 6-a si oboseama foarte repede la inot si ma durea spatele. Sunt curioasa daca te-ai descurcat.

[

Kinga, chiar acum ziceam ca n-am mai apucat azi cu inotul. Si eu am fost, ca si tine, prin luna a 6-a la mare, a fost super ok atunci, mie imi si place sa ma balacesc mult, imi place tot ceea ce e legat de apa, daca stau bine sa ma gandesc. Si eu sunt curioasa cum o sa ma descurc, ca ma duc zilele astea, mi s-a pus pata! Singurul lucru de care imi este teama sunt scarile de coborare in bazin, sper sa nu fie scari din alea verticale, ci sa fie pe sistemul trepte. Ma duc sa studiez bazinul mai intai, sa fiu sigura ca o sa ma descurc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25
..al meu se pare ca s-a mai potolit nitel, si-a dat seama ca distanta de 250km adica 3 ore minim cu masina si o noapte dormita prin alte parti nu prea sunt normale chiar acum, sa vedem insa cum evolueaza treaba.

Alex, sper sa fie bine. Orice, numai sa nu te nacajesti de pomana, ca nu e momentul acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Bun venit pe lume Ioana Maria Alexandra!!! Felicitari Danuta!!!

Crissbebe tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!

Ramsan scoatem agitatele cand va vrea bebelul sa apara!

Si ia priviti cum avem 40 de saptamani astazi!!!

40s cu

Eva

Mergi la inceput