Burtici fericite de septembrie-octombrie (201)
Raspunsuri - Pagina 7
santorini spune:
'Neata fetele!
Felicitari Danuta si sa-ti traiasca Ioana Maria Alexandra! Ce bine ca totul a fost OK pana la urma!
Eu sunt moarta de oboseala pentru ca nazdravanul meu nu vrea deloc sa doarma. Dupa ce il alaptez (cam 40-50 de minute), adoarme la san. Cand il pun in pat se trezeste si incepe sa planga. Il luam in brate pe rand, cand eu, cand soacra mea, se linisteste pe moment dar de adormit nu vrea si pace. Cam toata ziua sta treaz si acum a inceput nici noaptea sa nu mai doarma. A si cum il luam in brate incepe sa caute tzitzi, daca il pun la san mai trage un pic si adoarme, pana cand ii scot tzitza. Am incercat sa ii dam suzeta imediat dupa supt, sa vedem daca merge! Nu cred ca face asa de foame pentru ca se aude cum trage din tzitzi si inghite, iar eu daca ma mulg de ex. scot destul lapte. S-ar putea sa fie colici desi nu se strange tot timpul (asa cum am inteles ca fac bebei la colici) si oricum ii dam si Sab Simplex (la fiecare masa 5 picaturi) si Bonisan. Pentru ca e asa de agitat nici in greutate nu a luat foarte mult (cam. 150 g. pe saptamana) si asistenta de la medicul de familie zicea sa ii dau supliment. Ori eu am citit ca asta e calea sigura catre intarcat, si chiar ar fi pacat cand eu am lapte. Si nici pana acum nu am scapat de icter (desi are 3 saptamani si 3 zile). Voi aveti probleme de genul asta?
Monica am vazut ca intrebai de ochisori. Si la nazdravanul meu i-au curs (si destul de rau ca avea tot ochisorul plin de urdorici galbene). Medicul pediatru mi-a zis sa-i sterg tot timpul ochisori cu ser fiziologic si sa-i fac masaj la coltul ochisorului langa nas(si faceam chestia asta la fiecare alaptat, ca statea linistit) . Dupa aprox o saptamana i-au trecut si nu a mai fost nevoie sa ii pun picaturi (pentru ca imi scrisese si o reteta daca nu ii treceau)
Va pup!
de Andrei-Alexandru
POZE
anomis28 spune:
fetele dragi,
Felicitari Vik pentru Isabela Maria
Felicitari Anaconda si Danutu pentru bebici.
e asa o experienta diferita, asta cu nasterea.....te pregatesti sufleteste, pentru durere si fericire..... fericirea e
asa de mare ca nu prea mai simti durerea. Si, da, totul de schimba.
noi suntem inca in spital si daca suntem cuminti in continuarea ne da drumul maine....a fost ciudat, ca luni nici nu ma gandeam.... ca nu se poate amana o nastere....ziua au fost pierderi de dop, m-am dus la spital sa ma caute si m-au internat ca am dilatatie 3 si ca nasc, acum vad ca Ramsan a mai prelungit perioada, asa ma asteptam sa imi faca si mie......
Nu au vrut, ce m-a sperita a fost ca nu vroiau sa ma nasca cezariana, ci natural, ca miopia, chair daca la mine e forte nu e caz de ceza.... nu era o problema de bani ci de etica, (fusesera deja foarte multe cezariene inn ziua respectiva..... eu am incheiat plutonul)
Am avut noroc ca stiam o asistenta de la sala de nasteri si a insistat ea unde trebuie sa obtin acordul pentru ceza. asa ca seara la 8 fara 5 m-a controlat pe masa si mi-a zis ca ma interneaza si la 12 fara 20 eram pe masa de operatie cu contractii destul de mari si epidurala sa nu le mai simt.
Pe Bilutza mi l-au dat la mirosit la 11:56, si dupa asta nu l-am mai vazut pana ieri la 15.
Of course ca nu am lapte, dar merg la alaptat ca macar ne mirosim reciproc....Arata ca o maimutica dar incet incet ne obisnuim unul cu altul.
Azi e a doua zi dupa ceza si mult mai bine, pot sa ma mai misc.... e mult mai ok, fata de ieri cand am crezut ca a dat trenu' peste mine.
nu am mai luat calmante de ieri si rezist.... stiu ca sunt rea de carne adica orice basica ma doare ca naiba..... dar acum chiar ma bucur ca nu simt asa.
O sa incerc sa incarc 2 poze si va dau de stire.
Raluk, ai o inima mare mare mare.
Daciana, felicitari pentru sotz si bebde.
Dana, pentru trubadurul de acasa.
NelaM, pai tu pe Taifun faci baie in piscina, very very cool
pentru dedicatiile de la fate cucuiete.
Multa bafta Diana.
Iulika, intre al meu si al tau e fix o luna
Pup cu drag toata gasca.
37+
x_ggg spune:
Buna, fetelor!
As vrea sa va multumesc celor care m-au incurajat dupa durerile mele de cap cu placenta Te pup, Ramsan...si as vrea sa le rog pe mamicile care au nascut la stat in Romania sa ne spuna cam ce au folosit efectiv din bagajul de spital...azi am fost si eu la cumparat si cred ca imi trebuie 2 valize dupa mine daca iau tot ce am cumparat...
Strict, ce v-a fost de folos si ce in plus? Hainute pt bebe au fost necesare acolo sau doar la scoaterea din spital? V-au dat voie cu chiloti? Ca am auzit ca nu te lasa cu chiloti, numai cu vata intre picioare...
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
36+ cu - Rares Costin
AMR 4 saptamani brrrr
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 e asa o experienta diferita, asta cu nasterea.....te pregatesti sufleteste, pentru durere si fericire..... fericirea e asa de mare ca nu prea mai simti durerea. Si, da, totul de schimba. |
Anomis, asa da! Imi vine sa te mananc de drag!
She is back, she's alive and kicking! Asa imi place de tine, nici nu ma asteptam altfel.
Ce bine ai povestit tu experienta cu nasterea, foarte realist, mi-a placut mult. Doamne ajuta ca ti-au facut cezariana, cum vroiai tu, ca m-am si gandit cum ai nascut pana la urma, ca nu imi era mie clar din toate mesajele!
Stiu ca acuma e un pic mai greu, ca ziceai tu ca esti mai rea de carne, fata mamei, nu tu spital, nu tu nimic pana acuma. Acus trece si asta, numai azi nu-i maine! Dar vreau sa iti zic ca te comporti EXEMPLAR! pup]
Da poze repede cu Dinutzu, ca mor aici daca nu vad Bilutza. Doamne, maca-l-ar mama pe el, auzi, sunteti la stadiul de mirosit. Lasa ca vine el si laptele.
Sa te refaci repede si bine! Pupa-l si pe Dinu din partea noastra.
Nu o mai duc pe struta la bazin pe ziua de azi, ca acu' se gata ziua! Poate mai incolo.
Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!
aidaciolac spune:
ciao dragelor , am intrat si eu sa ures felicitari lu vik_cj pentru Isabela Maria multa sanatate si fericire
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
M Oana spune:
Si acum dedicatie pentru barbatii care ar pleca de acasa tocmai in momente sensibile, dar care VOR SA AJUNGA ACASA CAT MAI REPEDE:
http://www.youtube.com/watch?v=5qosgQOw6qQ&feature=related -Michael Bublé Home(live)
Si pentru nevesticile suparate, dansul final e al vostru....
http://www.youtube.com/watch?v=qmi3EPUrw6g&feature=related (Michael Buble - Save the Last Dance For Me)
Ashe as vrea eu sa paseasca fie'mea pe lume: http://www.youtube.com/watch?v=FVB_WCwyOjM&feature=related (Michael Bublé - Oh Marie)
AMR 8 ZILE
MangaGirl spune:
Nela ma asteapta vreo 10 camasi de calcat. vreo 3 masini de rufe de spalat si cam atat :) momentan mi-e somn ca nu mi-am baut cafeaua.
MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2 SAPTAMANI
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui M Oana Si acum dedicatie pentru barbatii care ar pleca de acasa tocmai in momente sensibile, dar care VOR SA AJUNGA ACASA CAT MAI REPEDE: http://www.youtube.com/watch?v=5qosgQOw6qQ&feature=related -Michael Bublé Home(live) Si pentru nevesticile suparate, dansul final e al vostru.... http://www.youtube.com/watch?v=qmi3EPUrw6g&feature=related (Michael Buble - Save the Last Dance For Me) AMR 8 ZILE |
MOana, vrei sa ma dai gata!!! Foooaarte frumoase TOATE melodiile! Si ii place si strutzei de acest Michael, din cate bag eu de seama, ca se agita toata, mititica. Si mi-a zis micutul ca daca misca e fericita, are energie suficienta prin mancare ce o primeste si oxigenul din sange.. acum ca o tratez regeste cu hrana pentru suflet, e in extraz.
Multumim inca o data!
Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!
anomis28 spune:
Fetele dragi, am postat 2 poze cu bebe la noi in album.
Cat despre ce trebuie pentru nastere:
eu am avut in bagaj si am folosit:
chiloti, unica fol - pentru ceza e ok, nu stiu cum e la nat
vata, ca tampoane n-am mai apucat sa compun
prosop
cosmeticele obisnuite, perie, pata, deo, sapun
3 camasi de noapte, deocamdata am folosit doar 2
1 capotel
saboti medicinali... ii aveam deja in picioare cand m-am internat
servetele sau hartie igienica
2 sticle cu apa plata
tampoane absorbante 5-6 picaturi
centura de nastere - nu prea imi foloseste dar o am...
sosete de schimb
laptop - cu grija sa nu dispara....modem de net....
sotul a venit cu ap foto, dar nu l-a lasat le mine
pentru bebe, mi-au spus mai demult ca nu trebuie decat servete umede, pampesi si bepanthene (pol spital e ssa-i tine imbracati cu hainele lor) - am vazut ca s-a zgariat pe fata si i-am adus manusi de acasa.... in rest, maine cand plecam vin si hainitele lui de acasa.
cam atata cu bagajul.
azi mi-a scos si pansamentul de la operatie.... si pentru ca nu pot manca nimic solid, simt ca slabesc.... ii dau cu supe de legume la greu si ccu ceaiuri de inducere lactatie, am si vestitul galactogil..... vedem daca nu am rezultate incerc si galaforul
la 14 am ora de alaptare (sniffing time ) si dupa asta, m-a chemat asistenta sa imi faca analiza la tzitzi.... daca dau lapte, daca nu, cand, sa ma mulga... destul de naspa ca am mai avut 2 sesiuni cu ea azi si e cam brutala - unde e Asistenta Aidei cea foarte atenta .
37+
M Oana spune:
Spune-i ca lumea e superba si ca o asteapta atata fericire si atatea clipe RAVISANTE:
http://www.youtube.com/watch?v=00BsgjqcdDs&feature=related (Michael Bublé - What A Wonderful World)
sau originalul, Louis Armstrong (http://www.youtube.com/watch?v=vnRqYMTpXHc&NR=1)
AMR 8 ZILE