Burtici fericite de septembrie-octombrie (201)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Buna fetelor stiu ca nu am intrat de mult dar nu am mai putut am stat an spital pe tot parcursul sarcini ,dar acum nu mai conteaza ce a fost greu a trecut acum sunt super fericita ca pe 21,08 ,09 am dat nastere uni sufletel mic si sanatos de 3,300 kg sa nascut la 37s si se numeste Nicola.Vreau sa va felicit pe toate mamicile care ati dat nastere si care veti da nastere .AMsa intru intru altadata sa va povestesc nasterea singura chestie ce va spun si va si doresc sa aveti o nastere usoara ca si a mea antr-o ora am nascut inclus si travaliu,bine despre asta va spun altadata ,acum am nevoie de niste sfaturi ,eu sunt Romanca iar tatal copilului Italian nu suntem casatoriti dar stam an Italia as vrea sa fac botezul an Romania si nu stiu ce acte ami trebuie sa merg cu el an tara,daca stiti ceva va rog sa ami spuneti si mie va pup si promit sa intru mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetili dragi am pus si eu un filmulet cu bebitzu meu daca vreti sa vedeti un print cum doarme
Merg la nani ca sunt rupta...cred ca de la emotii... fetele cucuiete

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Seara buna fete frumoase, chiar daca sunteti nemachiatae si necoafate...
Adi imi zice ca sunt parca mai frumusica si mai senina la fata dar cred ca ma minte ca sa nu plang ....ha ha ha ha......
Parul meu fiind foarte des si crescut acum, nedat cu gel este ca o coama de leu.... dar nu unul fioros ci unul care abia se tara pe picioare.
Am fost asa de naiva sa cred ca daca nu ma doare nimic in prima zi ...sunt o meseriasa dar acum ma doare un pic spatele...asa cam jumatate, cred ca de la epidurala, ma doare pasarica (am ramas cu aceeasi problema se pare ) dar NU ASTA CONTEAZA
vroiam doar sa ma bag si eu la discutiile de lapte....ca doar am experienta ....nu jucarie .... sunt mamica
La maternitate dupa ce mi-au dat patul din camera...cu buton si smecherii sa-mi ridic spatele picioarele etc...mi-au zis : copilul la san cat de des se poate.
Pare simplu dar pana s-a dumirit gogo ce sa faca cu sanul ...si masa cum sa-l tina....a trecut ceva...timp in care el vomita continuu niste fluide si lichide pe care le avea in stomacel.
Moasele mi-au zis ca va termina de vomat si ii va fi o foame de lup si pana atunci eu trebuie sa invat sa-l mufez. (emoticon cu ros de unghii).
Sanii ii mai storcoseam eu cumva dar nu iesea nimic....
A venit o moasa cu o tzatza din lana crosetata si mi-a aratat cum sa fac sa scoatem un pic de lapte ca nu mai tine.....si timpul trecea si gogo nu halise nimic.
Este EXCLUSA hranirea cu altceva aici.
Am reusit sa scot cred 5 ml de colostru care i-au fost dati lu' gogo cu seringa...
Apoi am inceput sa simt tensiune in sani.....si am intuit ca incepe sa functioneze si smecheriile mele.
Ieri mi-a venit laptele dar deja sunt maestra in a manevra copilul si face scheme cu el
Manca ca un spart....si prinde sanul cu o pofta de neimaginat.....
Nu-mi curge nimic pe langa...pe bluza, sau din celalalt san ....dar poate e prea devreme.
Azi mi-am prins si elasticul de mana ca nu mai tinea smecheria cu tinutul minte unde am ramas.
Am vazut ca fetele scriu si ceva de ceisor....eu nu ii dau ca am zis sa merg dupa modelul lor ....nu stiu daca e bine sau nu.
Copilul imi pare fericit si satisfacut si umple pampersii cu caca si pisu...ceea ce confirma ca e multumit.
Sper ca nu v-am plictisit ...
Acum am o problema ca daca reusesc si eu sa stau pe picioare cumva....ca sunt cam slabita/nedormita....as putea sa ies la o plimbarica...dar ce ma fac cu gogo ? ca el papa cam haotic....ma refer la ore.
Inca nu sunt pregatita sa imi pun bluza in cap in parc sa scot tzatzica la vedere.....si nici pompa nu am cumparat si nici biberoane.
Cu alte cuvinte sunt in aceeasi faza de varza calita ca inainte de a naste....doar cu o mica diferenta, fericita pe deplin si incredibil de uimita de minunea din viata noastra.
Si inca ceva....ce ajutor sa ne trebuiasca cand la noi e bataie care sa-l pupe mai mult, care sa-l schimbe, care sa-l tina pe piept...care sa-l curete...etc.....E UN VIS trait in timp real.....
Va iubesc si pup toate burticile carora le garantez ca vor avea parte de evenimetul vietii lor (cele care sunt la prima sarcina in special).
Deja mamicilor...bafta, calm....si nu uitati de sora noastra Techila: ammmmmm...... ca functioneaza
Cand mai am timp intru...poate reusim si noi sa dezvoltam un program ceva.....si nu artistic ....face mama inginera niste grafice
Numai bine fete minunate !

Cea mai fericita la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Raluk nici eu nu am sfarcurile asa mari ca ale tipei din video. La mine probl este ca am unul mare si unul mai mic. Asa ca nu am reusit nici cum sa alaptez si mi-am luat mameloane din silicon si asa erau de aceeasi marime si la mine sfarcurile. Asta a mers la mine la primul bebe. Acum nu stiu cum va fi, ca am la fel.

Maria foarte util video, chiar si pt cineva care a mai trecut prin asta.

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume dovleceilor.

Am venit si eu de la control. Sunt tot la dilatatie 3cm. Bebe are capul coborat foarte, foarte jos in pelvis. La masuratorile de uter a iesit de numai 35 sapt, dar cica din cauza ca e coborat mult. Eu stiam ca e coborat mult pt ca simt capul foarte jos. Nu o sa fie un bebe foarte mare. Pana in 3kg. Dr mi-a mai dat maxim o sapt, dar ca surprize pot aparea. Din pacate sunt purtatoare de strepB si trebe sa ajung foarte repede la spital sa-mi puna perfuzii cu antibiotice sa evitam infectia la bebe. Ma cam sperie chestia asta. Mai are cineva asa?

Adriana 37+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria ai dreptate, asta sa fie cel mai mare necaz!

ramonagabri felicitari! Sa fiti sanatosi si fericiti! Ma bucur ca sunteti bine!

Lucia leoaica deci asa spune Adi despre tine ...
Ma topesc cand spui ca esti mamica pentru ca stiu ca si eu voi fi la fel de surprinsa si fericita! Ce frumos vorbesti de alaptat Sa stii ca si eu am citit ca daca bebe e alaptat la san nu ii dai alte lichide decat in situatii extreme de febra si diaree.

uite ca mai e cineva ca mine care chiar nu-si poate imagina cum se cresc copiii. si eu mi-am pus de sute de ori aceeasi intrebare: cum planifici plimbarea in parc? Daca i se face foame? Daca e obo dar doarme doar acasa?

Vaaiiiii deci vreau si eu bebe, asa frumos vorbesti de cum va bateti care sa-l pupati!

Pupam si noi mama inginera . Imi era dor tare de mesajele tale!

Adriana multumesc de pontul cu mameloanele de silicon . A mai avut si Iulika la fel cu streptococul B si de aia la fiecare semn fugea la spital, sa nu se rupa apele si sa nu fie pe faza cu antibioticul. In rest am inteles ca e totul normal. Tinem pumnii sa fie bine, sa vina printesa cand trebuie! Cred ca ti-e tare greu daca e pozitionata asa jos acuma si cu dilatatie.

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Luuuuuuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ce frumos zici tu acolo. Si extrem de util...o sa bag la cap...cat despre alaptat in deplasare...funny you mention it...citeam niste posturi pe babycnetre ale unor fete care spuneau ca vor sa iasa si ele din casa, dar nu le da mana sa alapteze. si am citit niste posturi de la alte mamici cu mai mult epxerienta care spuneau ca prima oara a fost mai greu si ca pana acum au in palmares alapat in banci, tesco, magazine din centru, Inland Revenue, etc. Ele spun ca folosesc un scutec din ala de muselina pe care si-l prin in bretica sutienului si acopera copilul de nu se vede nimik. Acum stiu ca de la a zice si a face e cale lunga...eu sunt o pudica din fire (mi-am scris in birth plan ca vreau nastere in apa daca ma lasa sa stau cu tricoul pe mine)...dar poate incercarea moarte n-are...

oricum ma bucur enorm sa vad ca sunteti bine si fericiti...da un bip cand te plictisesti (sunt sigura ca nu ai timp de asa ceva) si te rog tine-ne la curent cu ghidusiile lui gogo.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ramonagabri felicitari pt fetita cu nume minunat ...Eu nu stiu ce sa iti spun de acte dar pt botez nu cred sa conteze prea multe....doar certificatul de casatorie.
Eu azi am facut programare sa mergem sa inregistram copilul, lucru care se poate face in maxim 42 de zile de la nastere
Ne trebuie doar pasapoartele noastre si o scrisorica de la spital in care confirma ca s-a nascut in acest district...si ca apartine de aceasta primarie
ralu am mai citit asa cate ceva pe aici, ma roade sentimentul de vinovatie ca nu am mai bagat o majoreta un hip hip ura...ceva dar sper sa gasesc intelegere....dar ceea ce vroiam sa spun e ca tu esti mereu aici, pentru toata lumea, draguta si finuta cum te stiu. Mentii steagul sus al acestei frumoase odisei ....pana vei trai si tu un vis minunat.
Vei vedea ca nimic nu mai conteaza....decat puiucul drag si degetelele lui, si bluzita pe care i-o pui...si te vei indragosti iremediabil chiar si de cacacelul din pampers....pe care apropos il studiez cu atentie pt ca din ziua 5 de viata trebuie sa devina albicios...galbui.
Iti garantez ca vei avea parte de minunea ta cat de curand,mai ai putina rabdare si pana atunci bucura-ne cu prezenta ta.
Adriana daca te vei dilata ca mine .....cu viteza melcului schiop, orb si handicapat.....aproape juma de cm pe ora....nasti in cateva zile (glumesc). Iti doresc o nastere usoara si sa fie atunci cand vrei tu.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

pentru bebici
pentru mamici

Intru si eu scurt sa va zic ca am stabilit botezul pe 17 octombrie, la Xanadu, pe Postavarului. Daca are cineva nevoie de info, cu draga inima Am fost asta seara, cu bebici cu tot, ca doar trebuia sa isi dea si ei acordul, nu? Au servit si ei cate un bibe. Incolo..."partziala cand imi vine, rup Pampers-ul de pe mine"
2 basinosi si jumatate are mama. Dar banuiesc ca e mai bine, decat sa tina in ei, nu?Laptic inca am pentru amandoi. Ei mananca la o masa cam 100-120 ml. Le-am dat formula doar ocazional, cand am vrut eu sa dorm, sa ma refac sau daca am fost plecata mai mult de acasa. Azi am fost la control dupa ceza, de exemplu. Si sunt bine, of course!

Imi pare rau ca nu am timp sa comentez mai mult. Vreau sa stiti ca ma bucur mult mult de tot pentru fericirea voastra si sunt cu sufletul langa voi. Si langa fetele incercate de greutati. Ma gandesc cu toata dragostea la kiki si la katerryna.

hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mentii steagul sus al acestei frumoase odisei ....pana vei trai si tu un vis minunat.

Multumesc ! Abia astept .

Si ce-mi place semnatura ta . Eu nu sunt asa poetica, adica nu reusesc sa scot din mine cuvinte asa frumoase, dar le inghit si le savurez cu pofta

35+ Alex

Mergi la inceput

mangulico am vazut si eu tipe alaptand cu carpa pe copil exact cum spui...dar cand ii dai sanul cum naiba faci ? Si nici eu nu prea ma vad asa indrazneata. S-ar putea sa functioneze mai pe la 3-4 luni cand stie si piciul ce sa apuce, unde se afla, si merge direct la tinta.....Dar asa, cu capul baltacait, eu stresata sa nu ii tin urechiusa prinsa....(care aprops e identica cu o bucatica de catifea) el simte mirosul si se agita/....bag mana in foc ca nu mi-ar iesi.
Eu am zis ca plec prin jurul casei initial...cate 5 minute si daca incepe sa urle de foame vin repede acasa...si intre timp dezvolt programul de care va spuneam....care acum e total haotic...nu doarme nici Adi, nici eu, nu se stie care face o cafea si cand....macar bine ca stim de ce o facem, cand merg sa dorm juma de ora si il las la Adi mi-l aduce in 10 minute ca vrea papa.....e ca la cascadorii rasului.
Trebuie sa dam militaria jos din pod sau conform bancului sa ne "organizam ca nu mai tine" (dar nu-l pot spune ca e prea porcos

Mergi la inceput