Burtici fericite de septembrie-octombrie (201)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Raluk multu de informatie. Deci au mai fost cazuri. Sper sa ajung si eu la timp la spital.
Luci eu la Robert m-am dilatat de la 2 cm la 10cm in 3 ore. Si asta a fost la primul bebe. Deci este posibil sa ma dilat un picutz mai repede. Imi place tare cum povestesti tu acolo de gogo. Cu iesitul afara si eu am avut o probl. Dar eu am iesit afara numai dupa o luna cu el (ce prostie). Si atunci aveam sticlute cu laptic la mine. Iar de iesit afara ieseam exact dupa alaptare si numai prin jur. Eram prea stresata spun eu. Sper ca acum s afiu mult mai relaxata.

Vreau si eu un nr de tel daca se poate sa am si eu prin cine anunta marele eveniment. Daca se poate

Adriana 37+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

fetelor, eu i-am invatat sa pape la biberon dupa ce scot cu pompita si am eliminat problema asta cu alaptaul in public. Le indes un bibe si am rezolvat elegant situatia. Si papa si la san fara probleme, doar ca sunt un pic mai lenesi. Ii tot ia somnul cand papa la san si mi se pare mie ca papa mai putin.

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

mangulico am vazut si eu tipe alaptand cu carpa pe copil exact cum spui...dar cand ii dai sanul cum naiba faci ? Si nici eu nu prea ma vad asa indrazneata. S-ar putea sa functioneze mai pe la 3-4 luni cand stie si piciul ce sa apuce, unde se afla, si merge direct la tinta.....Dar asa, cu capul baltacait, eu stresata sa nu ii tin urechiusa prinsa....(care aprops e identica cu o bucatica de catifea) el simte mirosul si se agita/....bag mana in foc ca nu mi-ar iesi.
Eu am zis ca plec prin jurul casei initial...cate 5 minute si daca incepe sa urle de foame vin repede acasa...si intre timp dezvolt programul de care va spuneam....care acum e total haotic...nu doarme nici Adi, nici eu, nu se stie care face o cafea si cand....macar bine ca stim de ce o facem, cand merg sa dorm juma de ora si il las la Adi mi-l aduce in 10 minute ca vrea papa.....e ca la cascadorii rasului.
Trebuie sa dam militaria jos din pod sau conform bancului sa ne "organizam ca nu mai tine" (dar nu-l pot spune ca e prea porcos

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

oi mami, tare multa fericire mai citesc in randurile tale. Si cata incurajare ca se poate si asa...cu nebunii cu nesomn...dar in fericire.

sper sa treaca spatele si pasarica sa se vindece broderia si ai sa vezi ca te vei simti ca noua.

cat despre gog cel de catifea...pai cred si eu dupa ce am vazut in poze. si mai am o vaga banuiala ca seamana tare cu tati. pup. ma bag la film pe orizontala ca ma arde sub coaste de stat in fund.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Adriana daca nu ai acces la lista de pe mailul comun unde sunt telefoanele fetelor eu ma ofer sa iti trimit nr meu pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

pentru bebici
pentru mamici

Intru si eu scurt sa va zic ca am stabilit botezul pe 17 octombrie, la Xanadu, pe Postavarului. Daca are cineva nevoie de info, cu draga inima Am fost asta seara, cu bebici cu tot, ca doar trebuia sa isi dea si ei acordul, nu? Au servit si ei cate un bibe. Incolo..."partziala cand imi vine, rup Pampers-ul de pe mine"
2 basinosi si jumatate are mama. Dar banuiesc ca e mai bine, decat sa tina in ei, nu?Laptic inca am pentru amandoi. Ei mananca la o masa cam 100-120 ml. Le-am dat formula doar ocazional, cand am vrut eu sa dorm, sa ma refac sau daca am fost plecata mai mult de acasa. Azi am fost la control dupa ceza, de exemplu. Si sunt bine, of course!

Imi pare rau ca nu am timp sa comentez mai mult. Vreau sa stiti ca ma bucur mult mult de tot pentru fericirea voastra si sunt cu sufletul langa voi. Si langa fetele incercate de greutati. Ma gandesc cu toata dragostea la kiki si la katerryna.

hi5
poze

Felicitari! Si uite ce mamica relaxata si veterana deja! Ce ma bucur ca ai lapte suficient pentru amandoi!

Adriana poti sa-ti alegi pe oricine sa suni din lista de pe mailul comun (zi daca nu ai parola). Oare nu ti-ar fi mai ieftin sa suni la voi in state? Poate poti apela la Diana. Daca nu, eu transmit cu mare bucurie vestile bune!

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Noapte buna mangulico...chiar ma gandeam azi dupa ce am primit mesajul de la Adinus ca ai ramas singurica englezoaica pe baricade ...dar nu mai ai mult nici tu .....sa ai noroc de nastere usoara ca acum stiu si eu ce inseamna aceste vorbe...nu-s asa ca un "buna ziua" .....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

mangulico am vazut si eu tipe alaptand cu carpa pe copil exact cum spui...dar cand ii dai sanul cum naiba faci ? Si nici eu nu prea ma vad asa indrazneata. S-ar putea sa functioneze mai pe la 3-4 luni cand stie si piciul ce sa apuce, unde se afla, si merge direct la tinta.....Dar asa, cu capul baltacait, eu stresata sa nu ii tin urechiusa prinsa....(care aprops e identica cu o bucatica de catifea) el simte mirosul si se agita/....bag mana in foc ca nu mi-ar iesi.
Eu am zis ca plec prin jurul casei initial...cate 5 minute si daca incepe sa urle de foame vin repede acasa...si intre timp dezvolt programul de care va spuneam....care acum e total haotic...nu doarme nici Adi, nici eu, nu se stie care face o cafea si cand....macar bine ca stim de ce o facem, cand merg sa dorm juma de ora si il las la Adi mi-l aduce in 10 minute ca vrea papa.....e ca la cascadorii rasului.
Trebuie sa dam militaria jos din pod sau conform bancului sa ne "organizam ca nu mai tine" (dar nu-l pot spune ca e prea porcos

buuunnn deci se poate si asa (ca asa ma vad si pe mine ) si totusi sa fii fericita si nu sa intri in panica de ceva, ca nu faci bine... Imi transmiti mult optimism si imi mai trec din frici

35+ Alex

Mergi la inceput

Intru sa fac capitol, dar inainte de asta imi schimb pozitia, ca aveam o pozitie ingrozitoare, nu stiu cum am rezistat cu toate durerile sa stau asa: pe o parte in fotoliu, de toata coloana imi era in forma literei C... . Si fara burtica ar fi fost o pozitie incomoda...

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti cu vesti bune la capitol nou: 202

raluk16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ralu, Santorini zicea ca bebe nu are un program, ca sta prea mult la san si nu trage. DAr sincer asa face si al meu. Il iau si suge si o lasa singur, cand il pun in pat incepe si urla si cauta sanul iar si tot asa on and on and on... dar mie toata lumea mi-a zis sa ii dau asa la cerere ca nu e problema. DAr ieri m-a tinut de la 10 pana la 2 jumate/3 asa si am clacat si i-am dat biberon si tot a mai vrut o data si la san si dupa a adormit... cred ca ar trebui cantarit sa vedem daca iau in greutate sau nu. Eu lapte am, la fel si SAntorini zicea ca are, deci cred ca e dor rasfatz... la al meu eu asta zic ca e... ca daca il ia cineva in brate se mia potoleste pana isi aduce aminte de si urla iar.

Si sa sti ca si al meu face la fel cand plange, dar eu am zis ca face precum o capritza/iezisor, dar ai dreptate ca seamana si cu nechezatul unui cal La inceput ii ziceam ca e o mobra stricata

Si FELICITARI DANUTA!!! SA va traiasca printesa, sa creasca mare, sanatoasa si papacioasa, sa va aduca numai bucurii

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

buna

abia acum am reusit sa mai intru...

eu nu cred ca exista rasfat... exista nevoie de afectiune, exista un discomfort pe care nu stie cum sa il elimine altfel, exista pusee de crestere. daca lapte exista eu zic sa le oferiti de cate ori au nevoie. stiu ca e greu si credeti-ma ca nu vb din carti ci eu chiar stiu. am trecut cu adina prin asta si se pare ca de aseara si cu stefan.
oricat ar fi de greu si criza sa para fara sfarsit, va trece. nu vor sta la nesfarsit la san, cand se vor simti siguri, cand se vor linisti o vor lasa singuri. cu cat voi va agitati mai tare pe aceasta tema ii transmiteti si lui agitatia voastra si el nu va sti cum sa se linisteasca decat stand mai mult langa voi, cu sanul in gura de cele mai multe ori.
spuneti ca adoarme la san. ok luati masuri.
inainte sa ii dati sa manance dezbracati-l, acum e suficient de cald si puteti sa ii lasati doar in scute, cum vedeti ca incepe sa suga mai incet, vb cu el, mangaiati-l mai apasati- pe obrajor, pe barbie, piscati-l de calcai.
cand adoarme nu stati cu el in brate lasati-l jos si din experienta se trezeste imediat si atunci suge din nou. cand va fi satul va continua sa doarma sau daca se trezeste va fi mai linistit.
la noi de ieri au inceput durerile de burtica si a stat aproape non stop la san de aseara de la 7 pana pe la 9 azi dimineata. sunt zombi dar stiu ca va trece si nu ma mai consum ca degeaba o fac, el nu isi va schimba obiceiul.

ce pot sa va mai povestesc din experienta recenta este alta situatie, opusa.
stef e micut cum stiti si sugea 10- 15 minute dupa care somn 3, 4 ore. ati zice ca e ideal/ ca la carte - e adevarat dar cand acul cantarului dupa o saptamana arata o crestere f mica la un copil deja mic e... neplacut in cel mai bun caz.
am noroc cu experienta anterioara de unde stiu cat de important e alaptatul si ca aceasta problema se poate corecta si deasemenea am noroc de un dr ales pe gustul meu, care nu m-a sfatuit sa ii dau lapte praf ci am cautat impreuna sa facem ceva spre ai fi bine. vreau sa va spun ca faptul ca manca prea putin se vedea si din scaunele lui - cand bebe papa prea mult sau prea putin face caca verzui la culoare si nu galben portocaliu cum e normal.
desi initial am avut f mult lapte, pt ca el sugea putin cantitatea scazuse drastic.
primul pas a fost stimularea lactatiei - ceai fenicul, anason + galafor + scos cu pompita (in timp ce el sugea la un san eu scoteam cu pompa din celalalt - e greut la inceput dar acum deja sunt experta + dupa ce el termina de supt mai stimulam si sanul acela, chiar daca de iesit mare lucru nu iesea stimularea face ca la urmatoarea masa sanul sa produca mai mult). in acest fel am reusit sa il fac sa manance mai mult - chiar daca sugea la fel ca si timp laptele fiind mai mult in san ii venea mult mai usor si nu era nevoie sa traga prea mult ca sa ii vina lapticul.
cand a inceput sa vina mai mult laptic, cam dupa 2 zile, am inceput sa nu il mai las asa mult sa doarma - sa il trezesc dupa 2 ore jumate. dar trezit inseamna nu luat din patut si pus la san ci trezit. luat din patut pus pe salteluta de schimbat, il lasam 2, 3 minute sa se intinda sa dea semne ca incepe sa se trezeasca, apoi il dezbracam usurel, schimbam scutecelul daca era cazul, totul facut totusi cu gingasie chiar daca vream sa il trezesc ca nu vreau sa il traumatizez. mangaiam pielicica, pupici...si bebe e treaz bine si pregatit sa manance.
acum dupa o sapt de cand am inceput programul asta mi-a luat 250 de grame intr-o sapt, care pt noi e fff bine - fata de 60 de g in sapt anterioara.

sper ca nu v-am plictisit si daca am facut-o sper sa ma iertati tot ce vreau e sa reusiti cat mai multe sa va alaptati copii cu succes. sa fie ceva care sa va bucure si pe voi nu doar pe ei...

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput