Burtici fericite de septembrie-octombrie (201)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetele, ma bag la , va pup!

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

ANDRA

CRISBEBE

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aida nici nu ma gandeam ce greu ii va fi techilei cand incep sa umble balenii...

anomis azi a fost zacusca cu fasole, maine cea cu vinete. Si deja mi-am facut planuri cata fasole vreau sa pap pana nasc! Ca apoi nu-i sigur daca puiului o sa-i placa . Probabil si de zacusca se zice la fel, ca doar face gaze si numai din cauza cepei .

Nela esti o scumpa . Si eu as fi avut chef azi de o salata cu branza , dar m-am luat cu mancatul fructelor (zmeura, prune, struguri, piersici, mere - toate din gradina proprie) amestecate cu nuci proaspete si cu porumb fiert... si nici nu m-am mai putut gandi la salata...

alex felicitari pentru cumparaturi! Sa le folositi sanatosi! Ce placut cred ca e sentimentul ca ai facut tot! Abia astept si eu, desi... nu prea cred ca voi avea norocul asta .

Pupam techila mama eroina! (ma faci sa am impresia ca e tare usor alaptatul asta daca poti sta pe net sau sa-ti faci unghiutele, eu credeam ca e greu si tre sa fii acolo atent, si iti rod mameloanele, etc.)

Andra tinem pumnii maine!!! Sa-ti faci poze inainte, sa ne dam noi babele grasane cu presupusul care ati avut cea mai mica burtica din odisee, tu sau Iulia

Oana mi-a placut mult de tine azi p-aici. Sper s-o tii tot asa

Trimit si revin, sunt in recuperari

35+ Alex

Mergi la inceput

Andre eu nu cred ca am avut pana acum contractii, asa ca nu te pot ajuta. De vreo saptamana sau mai mult am noaptea (mai ales) dureri ca la ciclu, dar fara sa fie tare burta, bebe e bine mersi (nu stiu daca astea sunt contractii). Si daca ma ridic si ma plimb pana la baie imi cam trece. Si burta intarita am avut-o, dar separat de durerile de ciclu. Mai ales daca ma aplec (in gradina sau in casa la curatenie, ordine, etc.). Dar fara dureri de ciclu, doar dureri de ceva ligamente, si trece in cateva secunde.

Delia multumim de mesajul de la Diana ! Ce vesti minunate! Si sa suga imediat ce a fost pusa la piept

Felicitari Diana!!! Bine ai venit pe lume, Sonia Teodora!

Sa fiti sanatoase si sa va aduca printesa numai bucurii! Abia asteptam povestea!

Selen mi-a placut mult faza cu pescarusul

Delia cu fasole boabe sau cu vinete?

Of, Maria ce groaznic mi se pare ce zici de Adinus! Pe langa asteptarea grea, sa mai fie si maseaua... si bebe mare...

suede spor la lucru la mutat. Ai grija sa nu te obosesti! Sa traiti numai clipe minunate in noua locuinta!

Ralu bine ati venit acasa! Imi pare rau ca nu a fost cum ai vrut tu... nici eu nu sunt pregatita de ceza, dar nu credeam ca asta ar afecta recuperarea de dupa. Tinem pumnii sa iti revii rapid si sa va aduca puiul Alexandru numai bucurii!

Felicitari, Ralu!!! Bun venit pe lume Alexandru!!!

anomis iupiiii deci sa stiu ca bebe e solutia buna de desfundat! Ce ma bucur ca a venit lapticul! Succes si la dreptul! Expresia cu "angajatul" nu e ca bebe coboara? Pai poti sa nu fi dilatata cand coboara bebe cu cateva saptamani inainte, sau bebe poate sa coboare dupa ce te dilati. Asa de mult imi place sa te vad pe aici! Dar de maine incolo esti scuzata!

Mai am pana va ajung... nu au fost multe pagini, dar vad ca sunt mesaje pline de substanta!

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

uite un video scurt despre www.bounty.com/pregnancy/38-weeks-pregnant/how-to-breastfeed" target="_blank">alaptat corect.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Maria acuma am vazut mesajul de la Adinus iupiiii deci totul s-a terminat repede si cu bine! Ce ma bucur!!!

Cristina ce ma bucur ca ai mai intrat pe aici ! Si uite cu ce vesti bune!

Felicitari Panda!!! Bine ai venit pe lume, Miruna!

Sa fiti sanatoase si sa iti aduca printesa numai bucurii!

Cristina cred ca e vorba doar de baby blues, nu de depresie postnatala. Important e sa fii constienta ca e normal, sa povestesti despre asta. Baby blues trece repede daca nu te sperii de ce se intampla. Asa zice in carti . Ce ma bucur ca totul merge bine la voi!

Andre nici eu nu ma simt deloc frumoasa. Si nu e vorba doar de cele 20 de kile in plus. Chiar nu mai am grija de mine, nu ma mai machiez, nu-mi mai aranjez parul, ma epilez doar cand merg la doctor, nu ma rasfat cu o crema de corp, un ulei, ceva (desi acum chiar ar fi nevoie...). Nu mai merg la sport ca inainte... deci sunt o mare lenesa si nu ma simt bine asa in pielea mea... (si eu n-am nici o scuza, ca n-am fost fortata sa stau la pat...)

Alex stiam ca ai zis ieri ca ii trimiti sms la katteryna si daca am vazut ca nu zici nimic, sa stii ca mi-a fost frica sa intreb...

Claucia multumim mult ca ai intrat sa ne spui cum sunteti! Eu ca o egoista ce sunt, invat din mesajele voastre de proaspete mamici. (desi vad ca nici o alta mamica pentru prima data nu-si pune intrebari ). Dupa ce papa trebuie s-o schimbi de haine sa iesiti la plimbarica? Eu tot incerc sa-mi imaginez cum va fi si nu-mi dau seama inca. Am impresia ca nu voi stii face nimic . Hihihi si voi cu blugi?? ma faceti sa-i cumpar si eu! Pe sub blugi nu mai poarta nimic, nu?

Nu trebuia sa dau inapoi la pozele cu tine la 11 zile de la nastere... Ooffff ce bine arati! Si ce bine aratati toate 3! Cred ca tati e tare mandru ce fete are!

Moni bine ca acum totul e bine!

Dana multumim mult de vestile de la vik ! Ce ma bucur ca totul e bine si totul a decurs cum trebuia!!!

Lucia multumim de mesajul de la adinus ! Ce m-a emotionat!!! Ce frumoooossss!!!

Felicitari Adinus!!! Bun venit pe lume Sonia!!!

Sa fiti sanatoase, sa va aduca printesa numai bucurii si abia asteptam sa ajungi acasa sa ne povestesti cum a fost!

35+ Alex

Mergi la inceput

Thea ce frumos povestesti de bebe . Ma faci sa nu mai pot de nerabdare pana cand voi avea si eu o asemenea comoara! Si ce minunata nastere ai avut!!! Si eu vreau Ma bucur mult pentru voi!

Nu, ca acuma seara nu rezist mult cu voi cu inima... Am avut de recuperat doar 8 pagini si gasesc o multime de nasteri si reveniri acasa si mamici fericite... sunt foarte emotionata cand citesc... sunt tot cu lacrimi in ochi de fericire si mi se pare ca nu as merita si eu o asa mare fericire, ca nu am facut nimic sa merit ceva asa maret...

Ioanna bine ati venit acasa! Ma bucur tare ca totul e bine si abia astept povestea!

Alex, suede somn usor!

Maria multumim de video!!! E o comoara! Si au dreptate ca nu prea vezi cum trebuie sa se ataseze bine bebe la san! Mami se mira ca pe ele nu le-o invatat nimeni pe vremuri, si eu i-am zis ca atunci era altceva, crescand la tara in familii mari, tot timpul era ceva femeie alaptand si sigur fara sa-si dea seama a retinut cum se face. Dar eu care nu am vazut in viata mea o femeie alaptand...

Si ce mari mameloane are tipa asta . Voi la fel aveti? Ca v-am zis ca sunt stresata. Ale mele sunt iesite in afara (dar nu asa mari ca ale asteia) doar cand mi-e frig. In rest e ca un munte al areolei, deci nu sunt plate, doar ca nu sunt asa bine definite mameloanele fata de areole. Dar la testul ala de care va ziceam, daca strang la marginea areolei, mameloanele se baga inauntru. Si zice ca asta inseamna ca sunt invertite. Eu credeam ca invertite sunt cele care sunt tot timpul inauntru (cum avea Anda Adam in primul ei pictorial playboy)... Voi le aveti asa mari ca tipa asta din video? Ma apuca ingrijorarea cu alaptatul...

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna seara......suntem acasa...am venit de la echo dar am ajuns tarziu acasa si de asta nu v-am dat mai devreme de veste...
Bebe e bine...in grafic...si am reusit sa o "pacalim" pe doamna dr sa ne mai amane un pic cu ceza...sa fie atunci cand vreau eu ...adica pe 25...
Asa ca Alex se pare ca Alessia ta frumusik se va naste odata cu Alex al meu.
Va multumesc ca ne-ati tinut pumnii si ca ati incalzit dracoasele ptr noi...
Merg sa recuperez din urma si revin...

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Buna seara......suntem acasa...am venit de la echo dar am ajuns tarziu acasa si de asta nu v-am dat mai devreme de veste...
Bebe e bine...in grafic...si am reusit sa o "pacalim" pe doamna dr sa ne mai amane un pic cu ceza...sa fie atunci cand vreau eu ...adica pe 25...
Asa ca Alex se pare ca Alessia ta frumusik se va naste odata cu Alex al meu.
Va multumesc ca ne-ati tinut pumnii si ca ati incalzit dracoasele ptr noi...
Merg sa recuperez din urma si revin...

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

Felicitari pentru vestile bune!

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluk ma bucur ca ti-e de folos. Eu vam niste sfarcuri minuscule. nu stiu cu ce o sa alaptez...da in fine. banuiesc de asemenea ca mai cresc cand alaptezi si mai ales dk esti la al doilea copil. aici imi dau cu presupusul. dar nu are rost sa ne stresam de pe acum. hai sa ajungem pana acolo.

si ai dreptate ca pe vemuri, era cineva acolo care sa invete o proaspata mama. nu stiu acum dacac in Romania in spital este cineva care sa se ocupe de asta. sau daca vine moasa acasa sa te ajute. aici avem noroc de faptul ca sunt n-spe locuri unde poti cere ajutor, numai sa-l vrei.

crissbebem bucur ca ai reusit sa programezi cand ai vurt

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput