Burtici fericite de septembrie-octombrie (201)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna seara dragele mele!

azi am venit si noi acasa sin suntem coplesiti de o avalansa de evenimente si sentimente cu nu credeam nici unul ca putem experimenta.

va mulumesc pentru sutinere si ca v-ati gandit la noi!

o sa va povestesc cum a fost zilele urmatoare pentru ca sunt foarte obosita acum.

PS dragelor care va pricepeti la modificat prima pagina. Bebelul meu este Carol Ioan.. Calin suntem noi, toti trei! daca vreti sa schimbati ca sa nu fie nimeni in confuzie.

Ioana 38+ cu

AMR 8 ZILE

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Fetele va urez noapte buna!

Nasteri usoare la toate si bb sanatosi!

si ne mai auzim!

Laura 34+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ai dreptate,bine ca s-a terminat cu bine!
Multumesc frumos!

34+[baietel

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Suede, bine ca ati rezolvat pana la urma....sa il stapaniti sanatosi!

Manga, multumim de vestile despre Adinus, ce dobitoci....offf saracuta!

Mai fetelor, ma vopsesc sau nu??Am si eu probleme existentiale, ce vreti!

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

]

Mergi la inceput

Multumesc mult!
Ce bine ar fi fost sa fiu deja in gasca lor(in sensul ca m-am mutat deja),dar trece...sper eu sa rezolvam in doua trei zile.
Maine inteleg ca plecati acasa?Super,hai ca mai e putin si toata familia e reintregita.
Cat priveste bebelul,ce bine ca s-a descurcat si acum papa si el linistit.Mie mi-e groaza de mometele astea,mai rau decat de nastere

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Diana, sa iti traisca minunea, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Suede, sa fie intr-un ceas bun si spor la mutat (te alaturi fetelor cu experieenta Raluk, Nela, Lucia in ale mutatului )

Alex, eu ma programaasem la coafor pentru vopsit, pensat, manicur, epilat usor la dansa, pentru Marti , dar.... stii ce s-a intamplat si am ramas asa . Vroiam sa ma fac cu vopsea fara amoniac, sfatul meu este, go fara amoniac.

Andra & Crisbebe, tinem pumnii si iesim la dans;

Eu ma laud ca am scapat de asistenta "Topor" - super nume , mi-am facut de lucru la ora la care m-a chemat, ca era program de vizite....si mai mult decat atat, bebe a desfundat sanul stang si am lapte la stangul.....yupiiiii.

ma pregatesc pentr ora 9 sa il deesfunde pompitza mica si pe dreptul, ca sa plecaam si noi maine acasa cu sacii in caruta.

Andre, eu contractiile, chiar inainte de operratie, le-am simtit ca niste dureri mari mari de ciclu. nu stiu mai departe dar din ce am auzit a doua zi.... la o nastere naturala....erau destul de puternice cele de la dilatatie mai mare.

Acum am si eu o intrebare: de la ce dilatatie se "angajeaza" copilul?
si inca una pentru proasptete mamici, voua vi s-au desumflat picioarele imediat sau in zilele urmatoare, a spus Techila ceva mai demult, dar deh, neuronul gravid pe atunci am uitat.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Thea, foarte frumos povestit, sa fiti sanatosi!

Ioanna, bine ati venit acasa, ne bucuram ca sunteti bine si asteptam cu sufletul la gura povestirea (mai ales eu astept si detalii)...imediat modific in listutza!

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Adinus, BRAVO MAMI PENTRU SONIA SI PENTRU CA AI FOST ASA RABDATOARE! TE ASTEPTAM ACASA SA NE SPUI MAI MULTE

PANDA felictari pentru bebic.

Thea ce frumos ai povestit. La fel si Clau. Ai doua comori acolo frumoase si ascultatoare. O familie fericita si implinita!

Monica sa treaca rpd.

Andre daca nu era sa merg la munca nici ca mai ieiseam din pijamale. Nu de alta, dar e cel mai comod lucru pe care il poti purta in casa.

Anomis dar la contractiile dureroase nu se intarea si burta? erau doar crampe? ca eu ma astept sa fie cu intariri de burta ca si cele nedureroase.

Nela te anunt oficial ca azi am mai calcat 2 camasi jumate. La a treia iar m-a luat cu lesin si a trebuit sa ma intind pe pat. e incredibil, iti spun.

mai am 10 camasi de calcat...fara aia de pe masa. cred ca termin si eu pana nasc. ce bine ca tati nu munceste la birou.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Selen tehnica sa ii faci program este urmtoarea:
- ziua trebuie sa manance o data la 3 ore daca este alaptata exclusiv la san ca la tine, (daca mananca formula poti sa ii faci si la 3 ore jumate). Deci o trezesti la ora de masa, bine nu trebuie sa fie la fix poate fi +/- jumatate de ora.
- noaptea nu are program mananca la cerere;
- daca dupa ce mananca in timpul zilei dupa o jumatete de ora plange ca ii este foame ii dai ceai cu biberonul (Baby Drink) dar nu cu mai putin de o ora de la urmatoarea masa (atat Teodora cat si Andreea au baut foarte putin ceai ca nu le placea de nici o culoare). Sau daca plange doar ca vrea sa suga ii dai suzeta. De multe ori la inceput Andreea plangea si daca o puneam la san nu manca doar morfolea asa, adica folosea titi drept suzeta. Cu suzeta va trebui s insisti pt ca nu o sa o vrea din prima.
- dimineata trebuie sa o trezesti la aceeasi ora ca sa ii fixezi orele. La inceput probabil o sa fie mai greu dar macar in prima faza sa reusesti sa ii distantezi orele de masa la intervale fixe de aprox 3 ore ziua. O sa poti sa si fixezi sigur orele cand o sa inceapa sa doarma toata noaptea.
- incepi sa ii faci program dupa ce lactatia este bine instalata, eu am inceput cam la 3 saptamani dupa ce m-am lamurit ca am suficient lapte. Cred ca si la tine este OK.

Cateva avantaje ale programului ar fi ca:
- mancand la intervale regulate ziua, mananca cantitati aprox egale de lapte si stomacul se obisnuieste mai usor cu procesul de digestie si scapi de colici mai repede;
- bebe nu doarme ziua intervale lungi de 4-5 ore si atunci noapte doarme mai bine;
- manaca sficient de multe mese pe zi ca sa se sature si noaptea sa ii fie mai putin foame si se va trezi de mai putine ori sa manance;
- daca plange intre mese sti ca nu plange de foame, ci are altceva.

Techila sa sti ca te admir, esti o mama eroina, eu pana acum pe toate fetele cu gemeni pe care le cunosc le-a ajutat in permanenta cineva pana pe la 1 an. Tehnica cu iesitul 5 minute este foarte buna, pana la urma balenii pangeau alea 5 minute si daca erai tu in casa asa ca macar iti descarci creierii si poti sa o iei din nou de la capat. M-ai dat gata cum alaptezi si simultan scri si mesaje, nu inteleg cum reusesti

Mergi la inceput

Fetele,

Ma bag la baie baie iar apoi la somn.Am observat mai nou ca adorm devreme si ma trezesc la fel,adica tot devreme...
Va doresc o noapte linistita si sa ne auzim cu bine maine!
Noapte buna tuturor!

34+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Ioanna bine ai venit acasa! sa ne spui mai multe despre Carol.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Selen completare la program, eram sigura ca uit ceva
- trebuie sa incercam sa ne incardam cu masa in max 30 de minute;
- ceaiul daca ii dai Baby Drink sa fie mai diluat, adica un pliculet la 200 de ml. Ideea este ca ceaiul nu tb sa fie prea dulce sa nu fie ranitor si sa nu ii placa foarte mult, daca chiar ii este foarte foame doar sa ii umple stomacul sa poti sa o duci pana la urmatoarea masa;

Nu e foarte simplu sa ii faci program, ideea este sa insisti, mai bine te chinui una doua saptamanai dar macar apoi sti o treaba. Succes

Mergi la inceput