Burtici fericite de septembrie-octombrie (201)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nu mai stiu cine ne-a anuntat despre Luhtien, dar poate aflam cum il cheama pe bb, ca nu am ce sa trec in lista!

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

M-a sunat Vik!! sunt bine, avea o voce tare fericita si linistita!
a inceput sa aiba colostru,fetita a stat un pic la incubator pentru ca au considerat-o prematura (sarcina era de 36 sapt si cateva zile)..dar este bine! spera sa mearga acasa vineri! (si poate atunci o sa primim poze)
am vorbit vreo 15 min..timp in care m-a incurajat mereu..ca se poate, ca este o experienta minunata..a spus ca se simte implinita ca femeie pentru ca a reusit sa nasca natural; ca durerile nu sunt de nesuportat atat timp cate nu te pierzi cu firea si colaborezi cu echipa (apropo, moasa ei a fost extraordinara);
i-am spus de Kiki (sunt amandoua la acelasi spital).. a vazut astazi o pereche de gemeni la neonat si chiar s-a gandit la Kiki; poate ca vor lua legatura..

nu mai stiu..cam atata;
in concluzie, am auzit o voce de mamica fericita !!!

Dana 37s mamica mandra de
AMR 17 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

ce vesti bune Dana15 despre Vik!
Multumim!

Laura 34+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mesaj de la Adinus:

Luci lumea mea s-a schimbat !!! e dominata acum de cel mai frumos sentiment pe care mi-a fost dat sa-l traiesc pana acum. Bebe Sonia a venit pe lume azi dimi la 10, a avut o gramada de probleme in travaliu, dar e o luptatoare. Avem 3915 si 53 cm, Pupam fetele dragi

Cea mai fericita la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Felicitari Adinus!

Bun venit pe lume bb!

Laura 34+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Le felicit si eu pe noile mamici! Sa le dea bunul Dumnezeu sanatate lor si pruncilor!

Cat despre noi...Matei va avea maine certificat de nastere in sfarsit, deci intra in randul lumii E un puiut cuminte, are caracterul taticului lui, are mare rabdare cu mine, imi tolereaza destul de bine stangaciile. Parca nu imi vine sa cred ce minune am langa mine, as sta ore intregi sa-l privesc cum respira linistit acum, la inceputul vietii lui.

V-am promis povstea nasterii lui...A inceput la 2,30 dimineata, joi,10 sept.Ceva contractii nu foarte dureroase, dar regulate, o mica sangerare...Am aprins lumina in camera...sotul dormea linistit, l-am gadilat sa se trezeasca, desi imi era teama sa nu se panicheze. Am plecat spre spital...aveam asa o stare de liniste neobisnuita si o emotie echilibrata. Ma gandeam ca e doar inceputul unui travaliu care va dura. Am ajuns la spital unde sala de travliu era plina...nici pat nu aveam;m-am asezat pe un colt de pat si am asteptat. Dupa control, medicul de garda mi-a spus ca voi naste destul de repede, aveam 6 cm dilatare si colul foarte elastic.Am asteptat in hol, alaturi de sotul meu. Pe la 7 a venit doctorita mea care mi-a rupt membranele si mi-a confirmat ca voi nastere repede si usor. La scurt timp au inceput contractii mai puternice, apoi din ce in ce mai dureroase iar de la 8 la 8,30 am strans din dinti pe masa. In 10-15 min de impins am nascut minunea.Doctorita s-a comportat admirabil, nimic de reprosat.Epuizarea a fost mare, dar ce mai conta...i-am auzit strigatul, i-am adulmecat pielea catifelata, i-am simtit povara usoara pe umar.E o fericire INTREAGA ceea ce am simtit si aduc slava Dumnezeului indurator care m-a adus pana aici!Prin fericirea aceasta ma simt legata de voi toate...

Matei ma leaga acum de lume cu legaturi mai viguroase decat viata insasi!
ps:poze vom posta pe webshots

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helllooo

m-am adunat si eu de pe drumuri caci azi numai pe fuga am fost. am reusit sa ajung si la epilat, dar la manechiura si pedichura abia vineri ajung. azi m-a cam durut burta in zona cezarienei si am avut si niste contractii dureroase .. deh daca am stat la volan si mult in picioare .. asta e.

monique ce dulce e somnorica ta. e o scumpa!

dana, oana m-ati dat gata cu melodiile voastre ..

ramo deci mai tinem agitatele da. sa mai creasca un picut tudorel.

cris esti la termen asa ca nu-ti mai face griji. astept vesti de la tine!!

kinga e super ok Nicoleta, dont worry. eu as vresa-o mana a doua la ceza dar sa vedem daca se poate.

anomis e un dulce bebelicul tau!

alex si eu vreau sa ma vopsesc sapt viitoare si chiar o sa ma duc caci apoi nu stiu cand mai apuc ..

BINE AI VENIT PE LUME SONIA!

Felicitari Diana! Refacere rapida si mult laptic!

BINE AI VENIT PE LUME ALEXANDRU!

Felicitari Ralu! Refacere rapida si mult laptic!

BINE AI VENIT PE LUME SONIA!

Felicitari Adinus! Refacere rapida si mult laptic!

ce de bebei azi ...

clau superbe printesele tale!!!!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Dana, multumim mult pentru vestile bune de la Vik.

ANDRA

CRISBEBE

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Thea, ce scurt si frumos ai povestit tu acolo. Sa va traiasca Matei Alexandru si sa va aduca aceasi bucurie minunata toata viata, bucurie pe care v-a adus-o venirea lui pe lume

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Thea, ce scurt si frumos ai povestit tu acolo. Sa va traiasca Matei Alexandru si sa va aduca aceasi bucurie minunata toata viata, bucurie pe care v-a adus-o venirea lui pe lume

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Multumim, inseamna mult pentru noi cuvinte ca ale tale...

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

Mergi la inceput