Burtici fericite de septembrie-octombrie (201)
Raspunsuri - Pagina 15
selen80 spune:
Anomis mie picioarele mi s-au desumflat cam in 4-5 zile dupa nastere, dupa ce acasa am stat cu ele in sus si m-am dat cu lioton..in primele zile la spital nu prea aveam cum sa stau cu ele ridicate, si nici liotonul nu-l aveam la mine, ca altfel probabil mi se desumflau mai repede....
ma rog si eu pt Kiki, sa fie totul bine, sa-si revina repede ca sa se bucure de minunile ei
FELICITARI SI PT PANDA SI ADINUS! BUN VENIT PE LUME DOVLECEILOR!
pe Kateryna a mai deranjat-o careva cu un sms, un tel, ceva? nu mai stim nimic?
o seara frumoasa fetele, mi s-a terminat portia de laptop ![]()
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirlStii ce se spune despre femeile insarcinatel, nu? sunt cele mai frumoase. iar eu sunt foarte nerabdatoare...1 an de zile mi se pare ENORM! |

28+
Chiara Ada
alex25 spune:
BUN VENIT PE LUME BB MIRUNA
FELICITARI MAMI PANDA

BUN VENIT BB DE ADINUS
FELICITARI MAMI ADINUS

----------------------------------------------
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt 

alex25 spune:
Selen, eu pastram legatura cu Kateryna, am dat ieri sms dar din pacate nu mi-a raspuns, mi-e si frica!
----------------------------------------------
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt 

claucia spune:
Repede sa scriu si eu ceva ceva, daca tot a iesit Cristina la inaintare si Roxxy e si ea pe aici cand si cand, pai sa nu fiu si eu? Ca suntem mame de fetite dulci dulci cu par frumos si brunetel. desi cica o sa i se deschida mult...ca are sprancene blonde.
In primul rand vreau sa urez fetelor care mai au (cum spune mami de Chiara sa fie pijamalite
) sa hang in there ca mai e putin si ...incepe greul.
Glumesc, mai e putin si se schimba multe, corpul insa e un motiv de continua incantare, ma uit in jos si pot vedea, nu mai sunt greoaie si ma misc mult mai cu talent. asta ma bucura. Lipsa de somn nu ma bucura atat de tare insa, si ziua nu dorm ca sa nu o las pe Alessia singurica, chiar daca este cu bona, vreau sa stea si cu mami e ei.
Multe felicitari fetelor care au nascut, nu mai nominalizez dar am fost alaturi de fiecare, si am sorbit fiecare cuvintel, de proaspata mamica sau de sot! FELICITARI!
Noi suntem ok, Alessia e mult mai relaxata, rade iar, zambeste mult, e o dulce, in continuare e la fel cu bebe, numai ca pare ca i-a acceptat prezenta in casa, acum nu mai este o noutate ca se mai afla un om (chiar si f mic) in casa, nu se mai mira si sa lase ochisorii aia mari si scumpi in jos...ne acomodam din ce in ce, nu face prostioare, ba chiar e mai cuminte cu toate nazdravaniile ei si cu toate ne-ascultarile de mami si tati decat multi copilasi de 2 ani.
Cea mica e cuminte si ea, papa noaptea cam asa: la l0-11, dupa aceea pe la 2, si pe la 6. Bineinteles ca se mai modifica orele, de ex acum trebuie sa pape si sa se trezeasca, ceea ce inseamna ca o sa mai manance odata pe la 11-11:30 in cel mai bun caz, daca nu la 12. Alaptez in continuare, am luat si eu Galafor ca am citit la voi ca e f bun, ii dau si completare, insa spre deosebire de prima data, nu mai am rani, nu ma mai doare, ma gadila ![]()
Noaptea prind cam 6 ore pline daca e totul bine, ziua nu dorm asa ca sunt cam in urma cu somnul din pacate. Abia astept weekendul sa stea si tati cu noi acasa si sa plecam cu masina in oras. E bine ca ziua a mai venit mama pe la noi si ne=a mai facut mancare, dar se termina concediul ei in 4 zile si ramanem cam nemancati. Ne descurcam noi, ce retete si fete harnice am intalnit pe aici...of of, mai mai.
Ne-a cazut buricutul la 10 zile si maine facem 2 saptamani, mergem pe 3
am chemat si pediatra sa o vada, pacat ca nu am cantar si nu stiu cat a luat in greutate, sper pana la o luna sa ii rezolv si ei cardul la CMU si o duc acolo sa o cantaresc si sa o verific. Cam asta, ma duc sa vad daca s-a trezit printesa si daca da, ii dau sa pape si o scot si pe afara jumatate de ora. Noi stam cam 3-4 ore pe afara, dupa amiaza, dar acum nu a mancat si nu am iesit.
Va pupam mult si revin cat de curand. Oricum sunt la curent cu tot, citesc ori de la comp ori de pe telefon, numai ca e incomod de scris de pe tel. Va pupam mult mult!
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
monica_dicut spune:
alex, te rog nu te mai gandi la rau
referitor la kateryna. Iti spun eu ca sunt ok. Crede-ma, am trecut prin asta acum, cu bebe atatea zile la terapie, cu o depresie cat casa, suna telefonul in draci si pur si simplu NU VROIAM sa raspund la niciun telefon sau sms. Asta pentru ca trebuia sa dau explicatii referitoare la bebe si Nu puteam, crede-ma, plangeam non-stop.
Nu stiu cum sa va explic, este foarte foarte nasol, te simti atat de neputincios si de ... in fine. EU sunt convinsa ca atunci cand isi va reveni din soc, ne va anunta ea. EU nici acum nu mi-am revenit si nu imi vine sa cred ca am trecut iar prin ce-am trecut.
Asta apropos de ce zicea Cris, si eu plang inca din orice, stau cu el in brate si ma apuca plansul, sunt asa varza, clar e depresia postnatala. EU am inteles ca dureaza vreo luna jumate 
Si transmitei Pandei felicitarile noastre, sa ii traiasca micutza, sa ife sanatoasa si spune-i ca ne e dor de ea si o asteptam pe la noi.
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
laura78nico spune:
Buna seara fetele!
Felicitari mamicilor si bun venit pe lume la bebelusi!
Abia acum am si eu vreo 15 min libere!
A luat-o sotul pe Ramona la plimbare si asa ma pot bucura si eu un pic alaturi de voi.Abia asteptam momentul asta!
Laura
33+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
claucia spune:
Ah, si poze fresh cu ambele printese iubite la maxim!
http://family.webshots.com/photo/2832016250102256463jLYAwN
03 septembrie 2009
claucia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut alex, te rog nu te mai gandi la rau referitor la kateryna. Iti spun eu ca sunt ok. Crede-ma, am trecut prin asta acum, cu bebe atatea zile la terapie, cu o depresie cat casa, suna telefonul in draci si pur si simplu NU VROIAM sa raspund la niciun telefon sau sms. Asta pentru ca trebuia sa dau explicatii referitoare la bebe si Nu puteam, crede-ma, plangeam non-stop. Nu stiu cum sa va explic, este foarte foarte nasol, te simti atat de neputincios si de ... in fine. EU sunt convinsa ca atunci cand isi va reveni din soc, ne va anunta ea. EU nici acum nu mi-am revenit si nu imi vine sa cred ca am trecut iar prin ce-am trecut. Asta apropos de ce zicea Cris, si eu plang inca din orice, stau cu el in brate si ma apuca plansul, sunt asa varza, clar e depresia postnatala. EU am inteles ca dureaza vreo luna jumate ![]() Si transmitei Pandei felicitarile noastre, sa ii traiasca micutza, sa ife sanatoasa si spune-i ca ne e dor de ea si o asteptam pe la noi. ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
IUbita mea, depresia post natala, e cat se poate de reala si da, dureaza cam 6 saptamani, acele 6 saptamani de lauzie, acele 6 saptmaani cele mai grele. Insa in aceste 6 saptamani o sa vezi ca e din ce in ce mai slabuta depresia si Monica din ce in ce mai puternica. Bine?

03 septembrie 2009
laura78nico spune:
Asa de rar am intrat ca nici semnatura nu am actualizat-o!
Laura
34+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007