Burtici fericite de septembrie-octombrie (201)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Diana, sa iti traisca minunea, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Suede, sa fie intr-un ceas bun si spor la mutat (te alaturi fetelor cu experieenta Raluk, Nela, Lucia in ale mutatului )

Alex, eu ma programaasem la coafor pentru vopsit, pensat, manicur, epilat usor la dansa, pentru Marti , dar.... stii ce s-a intamplat si am ramas asa . Vroiam sa ma fac cu vopsea fara amoniac, sfatul meu este, go fara amoniac.

Andra & Crisbebe, tinem pumnii si iesim la dans;

Eu ma laud ca am scapat de asistenta "Topor" - super nume , mi-am facut de lucru la ora la care m-a chemat, ca era program de vizite....si mai mult decat atat, bebe a desfundat sanul stang si am lapte la stangul.....yupiiiii.

ma pregatesc pentr ora 9 sa il deesfunde pompitza mica si pe dreptul, ca sa plecaam si noi maine acasa cu sacii in caruta.

Andre, eu contractiile, chiar inainte de operratie, le-am simtit ca niste dureri mari mari de ciclu. nu stiu mai departe dar din ce am auzit a doua zi.... la o nastere naturala....erau destul de puternice cele de la dilatatie mai mare.

Acum am si eu o intrebare: de la ce dilatatie se "angajeaza" copilul?
si inca una pentru proasptete mamici, voua vi s-au desumflat picioarele imediat sau in zilele urmatoare, a spus Techila ceva mai demult, dar deh, neuronul gravid pe atunci am uitat.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Anomis, ma bucur ca esti atat de activa aici, imi dai mari sperante. Bine ca ai scapat de asistenta uracioasa si multa bafta sa ajungeti maine acasa!

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetele,

am primit mesaj de la Adinus:

"Sunt la terapie intensiva. Am bebe minunat. Dau bip un pic mai incolo."

Adica...a nascut? . Asteppt sa vb cu ea si va anunt.

Andre te astept cu un "chip" proaspat, cum zice bunica.

ALex am prietene care s-au vopsit. EU mi-am facut doar suvite in sarcina. Ei spun ca e prea mica portia de chimicale sa-l afecteze pe bb...dar aici ramane sa decizi tu daca te faci cu vopsea permanenta sau nu.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ralu, ce veste minunata! Sa-ti traiasca feciorasul. .

Anomis nu ma baga in bolae te rog...ca ma doare ca la ciclu de vreo sp. mai ales seara ma iau niste puseuri si din spate si din fata de numa.

Doamne, dar nu-mi vine sa cred ce activa esti...si acum 2-3 zile te intrebai dk sa mergi la doftor. Eu cred ca ti se trage de la optimism.

varsta bebe

poze

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Mai dau si eu un semn de viata sa nu ma dati disparuta!
In primul rand vreau sa le felicit pe proaspetele mamici Danutza, Diana, Kiki, Vik, Anomis, Ioana, Ralu!!! Sa va traiasca bebicii si sa va bucurati de ei!
Imi pare tare rau ca nu am putut participa la galerii. Eu am lap-top-ul dus la reparat si pe calculatorul sotului e bataie.
Azi dimineata am primit mesaj de la Panda, care a nascut ieri, 15 septebrie o fetita, Miruna, de 3050 gr si 49,5 cm. Am rugamintea sa o treceti si pe ea pe listuta, chiar daca nu a mai scris de mult la noi.
Dana, iti urez si eu cu intarziere La multi ani!!!! Sa ramai mereu la fel de minunata cum esti acum si sa ai parte numai de fericire!!!!
Aida, felicitari pentru dl. sotz al tau, cum te ajuta el pe tine!!!! SI pe sotul Danei si al Dacianei trebuie sa ii felicit, sunt de nota 20!
Imi pare enorm de rau pentru Kiki, nu mi-a venit sa cred cand am citit, sper din tot sufletul sa ii revina vederea si sa se poata bucura de puiutii ei!!!
Lucia, am vazut gogosarul, manca-l-ar mama pe el de falcos scump!!! Sa va traiasca, e o minunatie!!!
Monica, si Dragoselu' m-a dat pe spate, e ABSOLUT SUPERB!!! FELICITARI!!! Ai facut un baietel minunat!!! Uite ca tot chinul prin care ai trecut nu a fost in zadar, DD chiar te iubeste!
Monikus, eu ma iau de mana cu tine cu depresiile astea!!! Nu stiu ce am, dar de cand am nascut trec prin stari de plans fara motiv, urmate la foarte scurt timp de stari din alea de fericire deplina! Cred ca e depresia postnatala, dar oare cat o tine?!
Madalina, am vazut si eu reportajul cu tine si poza cu bebe!!! SUnteti minunati amandoi!!!
Roxxy, am vazut si pozele tale, ai o frumusete de fetita!
SI Claucia la fel, oare am mai zis asta?
Va pup si pe restul fetelor, am citit in foarte mare graba ultimele doua capitole si nu prea mai tin minte ca vroiam sa va mai zic. Sper sa imi recuperez cat mai repede lap-top-ul ala si sa va pot urmari in timp real, ca altfel de jale!
Eu ma descurc de minune cu fetita mea! E o minunatie mica si cuminte, o iubesc raaaau de tot!!!! Parca pe zi ce trece imi e din ce in ce mai draga! O alaptez exclusiv la san, desi e cam tot timpul somnoroasa si nu prea vrea sa suga foarte bine. Deocamdata inca mai are icter si doarme foarte mult. Azi am iesit sa luam masa la o terasa, si ea a dormit cumintica in carucior, si toata lumea se mira cand trecea pe langa noi, de cat de mica e! Saptamana viitoare imi aduc si baietelul acasa, de-abia astept sa vad cum o sa reactioneze la vederea surioarei!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirlAndre te astept cu un "chip" proaspat, cum zice bunica.
Booooooon. Asta inseamna ca la anu#355; pe vremea asta ma trag in chip. Realizezi ce model proaspat sunt din luna mai in pat? Anomis , esti un fenomen sa mai ai vreme si de raspunsuri. Pana acum am inteles ca daca am contractii de nastere nu am sanse sa le confund. Adica ma prind eu daca e grav, corect am dedus? 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Yupiiii! Maaama cati bebei
Vik- felicitari pentru bebelina!!!Sa fiti sanatoase!!
Adinus: inseamna ca a venit bebe!!!Sa petrecem!!!!! Sa fiti sanatoase si recuperare rapida!!!
Panda, sa va traiasca bebelina, sa fie cuminte si papacioasa!!!
Diana, felicitari pentru bebelusa!!!
LA TOATE

Oau, cate fetite!!!
Delia, multumesc

Alex, eu mi-am facut suvite in sarcina. Ciudat e ca in ultimul trimestru nu mi-a mai crescut asa parul...radacinile arata ca inainte dupa o luna jumatate....si acum am 3 luni
Cred ca te poti vopsi fara probleme

Gianina 38+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 2 saptamani!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

FELICITARI DIANA!!!

Bun venit pe lume Sonia Teodora!!

Giani, Cristina multumesc frumos pentru urari!

Andre nici eu nu cred ca sunt contractii din acelea periculoase; eventual mai ia cate un No Spa daca te ingrijoreaza prea tare

Cristina chiar ma intrebam cum este cu printesa acasa si ma bucur sa aflu ca totul este bine! cred ca abia astepti sa-l ai si pe Andrei acasa!

Felicitari pentru apartament Suede!! sa-l umpleti de dragoste si fericire! tu ziceai ca mergi la gimnastica ieri, asa-i? cum este? nu te oboseste? (eu tot am vrut sa ajung in sarcina asta, dar pana la urma m-am ales cu plimbarea zilnica pana la piata..buna-i si asta!)

Maria eu crede ca Adinus a nascut deja!! i-or fi facut cezariana pana la urma? asteptam vesti!!!!
pana una alta, eu scot niste frumosi din astia

Dana 37s mamica mandra de
AMR 17 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
Andre te astept cu un "chip" proaspat, cum zice bunica.

Booooooon. Asta inseamna ca la anu#355; pe vremea asta ma trag in chip. Realizezi ce model proaspat sunt din luna mai in pat?

Anomis , esti un fenomen sa mai ai vreme si de raspunsuri.
Pana acum am inteles ca daca am contractii de nastere nu am sanse sa le confund. Adica ma prind eu daca e grav, corect am dedus?

28+ Chiara Ada

foarte perspicace mami de Chiara. . Si sper din tot sufletul sa nu ma faci sa astept un an pentru o poza. Stii ce se spune despre femeile insarcinatel, nu? sunt cele mai frumoase. iar eu sunt foarte nerabdatoare...1 an de zile mi se pare ENORM!

Cristina bun venit pe la noi. Ce frumos spui tu acolo de copila ta. Uf, apropo de manechine...nu-ti spun ca imi zice o amica zilele trecute de o alta prietena care si-a dus bblusul pe la castinguri si a aparut in cateva reclame si toti banii ii pune intr-un cont pentru educatia lui...

varsta bebe

poze

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Andre, Manga eu m-m prins ca acele dureri sunt contractii cand am sesizat ca ma iau si ma lasa.... si coroborat cu dopul care nu se mai oprea din pierdere . ca altfel, nu erau foarte dureroase sau eram eu tare dusa cu pluta ca nu nasc in seara aia .

Cristina, cu asa o minune de fetita (vazut poze, de iti vine sa o papi si ai depresie.
Trebuie sa fii tare ca vine Andrei si nu intelege nimic.

ma bucur asa tare - pentru Panda,

Sa-i traiasca Miruna scumpa si sa fie sanatoasa si mancacioasa

si pentru Adinus

Sa traiasca bebe-ul sa fie sanatos si voios!

Sunt mai activa ca nu avem rooming in, dar de maine o sa avem full house si o sa vad atunci daca putzoiul mic ma mai lasa pe forum asa dupa cheful meu.

37+

Mergi la inceput