Burtici fericite de septembrie-octombrie (201)
Raspunsuri - Pagina 13
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirlsa stii ca tangente putine...mama mea e din tg. mures si am copilarit acolo...dar la cluj am fost de 2 ori in viata mea. am prieteni care au facut facultate acolo, iar acum fratele lui sergiu locuieste acolo...dar eu personal...doar prin tg, mures is pe langa ma bantuit. |

28+
Chiara Ada
delia79 spune:
Zic si eu buna-dimineata ca tot omu' 
Monique, multumim pt povestea nasterii, cred ca multe fete s-au simtit incurajate 
Manga, pup burtica frumoasa si posesoarea, tare bine iti sta
. Si harnicuta in continuare
. Mai stii ceva de Adinus?
Luto, gogosarelul David e un frumos si un falcos
, numai bun de rontait.
Madalina, si piul tau e frumos foc
. Felicitari inca o data 
Adriana, multa bafta la control, tin pumnii sa mai stea bb in burtica asa cum iti doresti 
Monikus, ce-ti e si cu hormonii astia
. Am patit-o si eu duminica dimineata cand din cauza ca m-a trezit mama din somn cu un tel, am avut nervi si-am cautat scandal toata dimineata
. M-am racorit cu un bocit strasnic si apoi un dus ![]()
Dana, ma bucur ca te-ai simtit super alaturi de sot si prieteni 
Alex, insomnii zici? Da, cunosc.... una din doua nopti bantui vreo 2-3 ore prin casa
. Si eu cred ca se pregateste corpul pt perioada de depa nastere 
Vad ca apreciati artistii canadieni
, mai intai Cohen , acum Bublé va incanta
. Nu pot decat sa ma bucur alaturi de voi de talentul celor mentionati.
Ramsan, ce bine ca esti acasa si bb e un cumintel si mai sta in burtica la mami un pic 
Crissbebe, bafta la control si nastere usoara daca vine momentul 
Nela, ce curajoasa esti mami sa mergi la piscina
. Stii ca clorul poate provoca contractii, nu? Sau ca poti lua vreun mic crocobaur, patza fiind mai sensibila la microbi in perioada asta. La fel de bine se poate sa nu se intample nimik 
Emy, wow, 40s! Cum te simti?
Raluk, zacusca zici 
. Imi trimiti si mie un borcanel? 
Techila, mie mi se pare ca te descurci extraordinar de bine cu delfinii 
, nici gand de mama denaturata
. Tu cum te mai simti dupa operatie?
Kemsy, ai sa vezi ca va fi bine
. M-ai amuzat cu cursul ala
. Totul e sa gandesti pozitiv 
Andraiulia, succes la spital maine
. De ce vrea dr sa-ti induca nasterea la 38 sapt?
Scuzati placinta ![]()
38+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
photos
alex25 spune:
Hai fetele cu vestile de la controale, scoatem sau nu agitatele??
Crisbebe, Andraiulia, ceva...ceva??![]()
----------------------------------------------
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt 

suede spune:
Dragelor,
Noi astazi am definitivat actele de proprietate.
V-am mai zis ca ne-am luat un apartament cu 3 camere in care trebuia sa ne mutam de spatamana trecuta,dar abia azi s-a terminat cu circul actelor.Asemenea birocratie...te doare capul!
Am stat de la ora 10.00 pana la 14.00,am semnat atatea hartii ce n-am semnat in viata mea.Mi-era o foame de lup iar fiul meu se agita,dadea din picioare (tot de foame
).
Bine ca s-a terminat si saptamana asta ne mutam in sfarsit.
Deja ma panicasem,vedeam ca trece timpul,burta creste,pentru fiul meu nu am luat nimic ca am zis ca luam direct acolo...si uite asa...In fiecare zi se trezea banca cum ca mai au nevoie de nu stiu ce acte.Ca nu pot sa spuna de la inceput ce au nevoie...
In sfarsit,bine ca s-a terminat cu bine!
Multumesc lui Dumnezeu ca s-a terminat la timp!
Acum urmeaza circul mutatului...alta distractie
...dar merita..
Cam asta a fost aventura zilei de azi![]()
34+
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
De cateva luni ma gandesc, dar poate dupa ce se inmultesc neuronii ma prind. Am memorie vizuala foarte buna si te stiu sigur sigur. ![]() 28+ Chiara Ada |
Andre niste poze nu ai? picasa? facebook? hi5? ceva...si eu am memorie vizuala super tare...noroc de ea...ca altfel..va si amar

si daca te-am vazut vreodata si intamplator in tren...imi adu aminte :) dupa cum ti-am spus am prieteni din tg mures care au facut facultate in Cluj. poate vreo poza ratacita???

MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2 SAPTAMANI

MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui delia79 Manga, pup burtica frumoasa si posesoarea, tare bine iti sta . Si harnicuta in continuare . Mai stii ceva de Adinus? |
delia

si eu. Adinus era dilatata 3cm ieri. avea o durere de masea ingrozitoare de vreo 2 zile...i s-a refuzat dorinta de a naste prin cezariana si o programasera pentru inductie lunea viitoare...cu durerea aia de masea...saracutza...ma inreb ce-o fi in capul oamenilor astora cateodata. ii mai dau un sms sa vedem ce zice...copila e mare ...vreo 4 kilograme...de aia o si propusesera pt ceza...dar astora nu le pasa de chestii din astea, atata timp cat esti sanatos.MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2 SAPTAMANI

Andrecluj spune:
citat din mesajul lui MangaGirlAndre niste poze nu ai? picasa? facebook? hi5? ceva...si eu am memorie vizuala super tare...noroc de ea...ca altfel..va si amar ![]() si daca te-am vazut vreodata si intamplator in tren...imi adu aminte :) dupa cum ti-am spus am prieteni din tg mures care au facut facultate in Cluj. poate vreo poza ratacita???![]() ![]() |
28+
Chiara Ada
alex25 spune:
Suede, bine ca ati rezolvat pana la urma....sa il stapaniti sanatosi!
Manga, multumim de vestile despre Adinus, ce dobitoci....offf saracuta!
Mai fetelor, ma vopsesc sau nu??
Am si eu probleme existentiale, ce vreti!![]()
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 2 sapt 

ralu0308 spune:
Buna fetelor,
Ne-am intors luni de la spital...avem un baietel de 3870 gr, 50 cm, grasun, fomicios si tare tare frumusel.
Am nascut pe 10.09.09, la 18.35 prin cezariana la urgenta. Aveam contractii, uterul nu se deschidea, nu se dilata...bebele suferea...asa ca a fost cezariana.
Am primit nota 9 deoarece lichidul amiotic era verzui deja si ar fi trebuit sa fi nascut pana atunci.
In fine, nu eram pregatita pt cezariana ... asa ca ma recuperez mai greu. Desi celelate mamici din spital mergeau drepte si cu bb in brate, eu nici aca nu pot sa fac asta.
Vom pune poze cat de curand!
Va pup
Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09
alex25 spune:
Ralu, ce vesti buneeee, super, felicitari, chiar azi ma gandeam la tine....BINE ATI VENIT ACASA!!!!
BINE AI VENIT PE LUME BB ALEXANDRU
FELICITARI MAMI RALU

Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 2 sapt