Burtici fericite de septembrie-octombrie (201)
Raspunsuri - Pagina 12
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Buna ziua, mamici si mamici in devenire. Fetele, aveti chef careva sa imi explicati cum imi dau seama daca am contractii? Nu pricep nimic. Se intampla sa fie burtica tare, sa si doara cand ma ridic, cand ma asez, alteori vagi dureri de ciclu, dar cum fac diferenta intre contractii si intinderea de ligamente? Multumesc daca isi gaseste cineva timp pt dilema mea. 28+ Chiara Ada |
pai la varsta sarcinii tale constractiile ar trebui sa fie nedureroase. doar sa simti ca ti se strange burta, uneori ia si forme ciudate, tuguiata doar intr-o parte sau in alta. cat depsre durerea de ligamente...e o durere continua, nu te lasa si te ia in aceeasi zi. dar durerea asta de ligamente nu ar trebui sa fie constnata. adik se intind ele...dar te deranjeaza o zi, doua si apoi te lasa...si te mai apuca dupa ceva timp...
MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2 SAPTAMANI
delia79 spune:
FELICITARI DANUTA, BUN VENIT IOANA MARIA ALEXANDRA !!!!
FELICITARI VIK, BUN VENIT ISABELA MARIA!!!
FELICITARI ANOMIS, BUN VENIT DINU ANDREI!!!
FELICITARI DIANA, BUN VENIT SONIA TEODORA!!!
Iata si mesajul de la mama Dianei :
''Fetelor este fetita!
S-a nascut in jurul orei 21 si se numeste Sonia-Teodora. A fost foarte galagioasa la aparitia ei pe lume si a inceput sa suga imediat ce a fost asezata pe pieptul Dianei!
Are picioare lungi si degete de pianista dupa descrierea mamicii!
Mai multe amanunte sper sa primesc miine. Pina atunci va sarut in mumele Dianei si va urez noapte buna.
Lia''
37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
photos
alex25 spune:
BINE AI VENIT PE LUME SONIA TEODORA
FELICITARI MAMI DIANA
----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui MangaGirlpai la varsta sarcinii tale constractiile ar trebui sa fie nedureroase. doar sa simti ca ti se strange burta, uneori ia si forme ciudate, tuguiata doar intr-o parte sau in alta. cat depsre durerea de ligamente...e o durere continua, nu te lasa si te ia in aceeasi zi. dar durerea asta de ligamente nu ar trebui sa fie constnata. adik se intind ele...dar te deranjeaza o zi, doua si apoi te lasa...si te mai apuca dupa ceva timp... |
suede spune:
Si eu zic ca mai ai pana la contractii...
Asta cu burtica tare se mai inatampla,poate faci tu ceva mai mult efort sau ai ceva stres...in plus.Am avut si eu,iar medicul mi-a recomandat sa iau No-Spa...
34+
citat din mesajul lui Andrecluj Buna ziua, mamici si mamici in devenire. Fetele, aveti chef careva sa imi explicati cum imi dau seama daca am contractii? Nu pricep nimic. Se intampla sa fie burtica tare, sa si doara cand ma ridic, cand ma asez, alteori vagi dureri de ciclu, dar cum fac diferenta intre contractii si intinderea de ligamente? Multumesc daca isi gaseste cineva timp pt dilema mea. 28+ Chiara Ada |
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Atunci nu sunt contractii. Pentru ca ma deranjeaza cateva zile, maxim 3, dupa care ma lasa si ma mai apuca peste 2- 3 saptamani. Iar durerile alea ca la ciclu sunt foarte scurte si trec imediat la nospa, plus ca in timpul lor burtica e moale. Multumesc Eu de mult vroiam sa-ti spun ca te cunosc cu siguranta de undeva si nu reusesc sa imi dau seama de unde. Ai ceva tangente cu Clujul? 28+ Chiara Ada |
sa stii ca tangente putine...mama mea e din tg. mures si am copilarit acolo...dar la cluj am fost de 2 ori in viata mea. am prieteni care au facut facultate acolo, iar acum fratele lui sergiu locuieste acolo...dar eu personal...doar prin tg, mures is pe langa ma bantuit.
MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2 SAPTAMANI
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui suede Si eu zic ca mai ai pana la contractii...Asta cu burtica tare se mai inatampla,poate faci tu ceva mai mult efort sau ai ceva stres...in plus.Am avut si eu,iar medicul mi-a recomandat sa iau No-Spa...34+ |
selen80 spune:
buna fetelor
FELICITARI ANOMIS, VIK, DIANA SI DANUTZA!
BUN VENIT PE LUME DINU ANDREI, ISABELA MARIA, SONIA TEODORA SI IOANA MARIA
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
suede spune:
Cu mare placere!
34+
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Multumes 28+ Chiara Ada |
selen80 spune:
Santorini, Monica, sa ne luam de manutze, ca si a mea face la fel....acum inca e bine ca e soacra-mea si o mai ia ea in brate, ca daca o iau eu, imediat simte mirosul si alearga dupa tzitzi.....dar daca face la fel si dupa ce pleaca soacra-mea, eu ce ma fac?!
am noroc ca macar noaptea nu face asa, adik se mai intampla sa se trezeasca si sa-i dau din nou san, dar daca adoarme destul de profund in tp ce suge, pot s-o pun in pat linistita si doarme bine vreo 3 ore....altfel aveam si nopti albe
legat de adormitul la san, dr spock zice ca acum cand sunt mici, sunt copii la care nu sunt coordonate sistemul digestiv si cel nervos, si atunci ei nu-si dau seama ca nu s-au saturat, si adorm....dar ca atunci cand mai cresc, pe la 3 luni, se regleaza, nu vor mai lasa tzitzi pana nu se satura.....sa speram....
Ursulica mea face ca un pescarus cand plange tare normal, ca ce sa faca altceva, la malul marii aici?!
Luci e minunat gogosarul tau PS am incercat sa-ti trimit sms dupa ce am aflat vestea cea mare, dar nu am reusit de nici un fel
Monique sa ne zici si noua secretul, cum ii faci tu program superbei tale fete
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta