Burtici fericite de septembrie-octombrie (201)
Raspunsuri - Pagina 11
M Oana spune:
Tequilla sa stii ca mai exista mame denaturate si eu pe aceeasi reteta a fericirii merg, de abia astept sa o pun in practica.....
Mai putin partea cu pipa, ca de sportul asta inca nu m-am apucat....
Din perioada mea de sarcina greu de dus, cu peste 150 de reprize de vomitat in palmares (am mai scapat cateva la numaratoare, dar astea sunt sigure, poate intru in vreo carte a recordurilor cu ele ), visam la ziua in care sa ma intorc la corpul meu macar 5 minutele din zi: sa pot sa alerg 5 minutele, sa pot sa inchid usa si sa raman eu cu mine cateva secunde, zau daca cer mai mult.
E frumos/nobil/sublim sa-ti porti pruncul in pantec, sa-l aduci pe lume, sa daruiesti o parte din tine pana se poate descurca si singur pe lumea asta, dar asa bun e un "egoism" de 5 minutele.......
AMR 8 ZILE
techila spune:
ha ha ha....am reusit....am facut baie unui delfin si acum sunt amandoi la san la papa....doar ca am uitat sa imi aduc aproape ustensilele ca sa imi mai fac unghiile. asta e...data viitoare...
alex, saru mana de incurajari...e destul de ciudat ca singurele 'persoane' cu care poti vorbi sa fie copiii cu 4 picioare si delfinii oracaitori....sigur voi claca la un moent dat si voi vrea sa imi iau campii...deocamdata astept sa vina soatza acasa mereu ca sa aud si voci. ca nici cu voi nu mai comunic prea des, desi mereu va citesc, doar ca nu prea mai pot scrie....
abia astept sa vina si puiuta ta sa scapi de stresurile astea....desi vor veni altele....
Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia
suede spune:
Mult succes!
Tin pumnii!
34+
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Fetelor am plecat la echo...va dau vesti cand ma intorc...daca mamai intorc... daca nu o anunt pe ellenutza ce s-a intamplat...asta daca nu se supara si daca nu o deranjez.... Asa ca sa-mi tineti pumnii sa ma intorc cu vesti bune... Va pe toate si sa aveti grija de voi... 38 +cu bebe Alexandru Aurelian |
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Iulika eu o trezesc pe Andreea pentru ca ii fac program (de o saptamana), in timpl zilei mananca la 3 ore aprox pe la 7,10,13,16,19 si 22, iar noaptea e la liber in functie de cand vrea ea, de obicei se trezeste o data pe la 3-4. Ei si la Teodora am avut program si a fost foarte bine si acum are ore fixe de masa si somn. Si acum merg la fel pentru ca trebuie sa ma coordonez si cu programul Teodorei ca daca nu iese un haos. Tu esti mai "moderna", mergi pe programul liber dupa trendul britanic . Inteleg ca si Bruce-ulica e destul de cuminte asa ca nu te dispera char daca e la liber. Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
PÅi asta voiam så iti spun ca lasåndu-l singurel så se trezeasca ei bine acum o face singur la aceleasi ore deci si-a format el singur ritmul lui si e cam acelasi zilnic..L-am trezit si eu la inceput pana mi-a zis moasa ca e oki så il las singur så se trezeasca, a luat avant in greutate( si ce avant) dar acum l-am låsat singurel så isi faca program..Nu mi-am propus asta så stii el a facut-o singur si sunt tare mandrå..Då doamne så o tina tot asa..Sper så functioneze si la tine..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
Raluca_u spune:
buna fetelor
uite ca reusesc si eu sa mai intru putin, copii inca dorm...
felicitari Vik si Danuta pentru printese, sa fie sanatoase si ele si mamicile lor.
techila felicitari pentru cele 3 unghii, la mai multe
crissbebe tinem pumnii sa fie totul ok.
Andraiulia asa putin mai e... cred si eu ca ai emotii. ncerc sa intru si maine cu majoretele in functiune
cam atat imi amintesc
am cantarit copilul aseara si avem 3280g, a luat intr-o saptamana 230 de grame, eu ma declar multumita.
acum necheaza ca un calut. oare v-am spus? stef scoate niste sunete de parca ar fi nechezatul unui manz
mi-am mai amintit ceva, am vazut intr-un mesaj al raluk-ai ca ii spunea lui santorini sa ma caute pt probleme legate de alaptare. eu m-am uitat dupa mesajul lui santorini sa vad care ar fi problema dar nu l-am gasit , ma ajuta si pe mine cineva, ca sa vad cum o pot ajuta. multumesc anticipat.
pupici fug la cel mic ca isi cere dreptul
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
monica_dicut spune:
Ralu, Santorini zicea ca bebe nu are un program, ca sta prea mult la san si nu trage. DAr sincer asa face si al meu. Il iau si suge si o lasa singur, cand il pun in pat incepe si urla si cauta sanul iar si tot asa on and on and on... dar mie toata lumea mi-a zis sa ii dau asa la cerere ca nu e problema. DAr ieri m-a tinut de la 10 pana la 2 jumate/3 asa si am clacat si i-am dat biberon si tot a mai vrut o data si la san si dupa a adormit... cred ca ar trebui cantarit sa vedem daca iau in greutate sau nu. Eu lapte am, la fel si SAntorini zicea ca are, deci cred ca e dor rasfatz... la al meu eu asta zic ca e... ca daca il ia cineva in brate se mia potoleste pana isi aduce aminte de si urla iar.
Si sa sti ca si al meu face la fel cand plange, dar eu am zis ca face precum o capritza/iezisor, dar ai dreptate ca seamana si cu nechezatul unui cal La inceput ii ziceam ca e o mobra stricata
Si FELICITARI DANUTA!!! SA va traiasca printesa, sa creasca mare, sanatoasa si papacioasa, sa va aduca numai bucurii
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Dana15 spune:
Techila cine sa te considere mami, denaturata?! pt o pipa? hai sa fim seriosi! vorba ta..mai bine asa, decat trista si nervoasa;
iar eu am impresia ca tu te descurci minunat cu delfinasii..ai toata admiratia mea!
Andra tinem pumnii pe maine si scoatem fetele la incalzire!
dar de ce crezi ca se apropie momentul? sunt contractii? colul este deschis?
Dana 37s mamica mandra de
AMR 17 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
draga mea Nela am ramas cu planul...daca mai calc azi 2 camasi e bine :) Pe mine m-a luat harnicia din proprie initiativa. Al meu iubit nu cere calcat niciodata...nici camasi, nici tricouri. DIn punctul asta de vedere e foarte easy going. Dar...ca tot am investit in masa de la ikea, vreau sa-i arat ca nu am investit degeaba. asa ca am aliniat toate camasile lui sa i le calc. cred ca ii vor ajunge pe tot anul viitor, pentru ca el e un tip mai casual...poarta doar tricouri si blugi.
Anomis iubita de tine...cata energie ai tu si ce frumos povestesti. si cum zici ca nu te-a recunoscut cu ochelari? unde vad si eu poze cu bb?
Oana mare dreptate ai tu in ce spui.
Aida imi fac iluzii desarte, deci...
MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2 SAPTAMANI
Andrecluj spune:
Buna ziua, mamici si mamici in devenire. Fetele, aveti chef careva sa imi explicati cum imi dau seama daca am contractii? Nu pricep nimic. Se intampla sa fie burtica tare, sa si doara cand ma ridic, cand ma asez, alteori vagi dureri de ciclu, dar cum fac diferenta intre contractii si intinderea de ligamente? Multumesc daca isi gaseste cineva timp pt dilema mea. 28+ Chiara Ada
MangaGirl spune:
techila eu in continuare cred ca tu esti mama eroina...si cred ca tre' sa-mi achizionez vreo doua muscate pana nasc...sa am si eu in ce baga botul.
Andrushca gata? nu mai vrei cu noi? hai ca inca mai e tmp... success maine.
Si multumim intarziat pentru dedicatii.
cat despre innot...de la inceputul sarcinii spunem ca mergem...mergem...si bineinteles ca nu am ajuns nici pana la usa bazinului.
MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2 SAPTAMANI