Burtici fericite de septembrie-octombrie (201)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Sa va zic ce-am mai facut!!
Ieri am fost la partea practica a cursului, unde ne invata sa ne relaxam . Pentru mine e apa de ploaie, eu nu sunt genul care sa "vizualizeze munti, apa marii, care vine, pleaca, cerul albastru!!!" Ma ia somnul la fazele astea, le-am experiemntat si in facultate si acelasi efect, cred ca prea vreau sa detin controlul
Mi-e o frica de nastere, si de perioada de dupa!!!! Imi pun toata baza in epidurala, stau cu stres sa nu mi se rupa membranele pe strada , si sper ca nu o sa chinui bebele dupa ce apare, cu lipsa mea de experienta

Cam asta, sindromul cuibului ma ocoleste (maaaama ce lene am, abia spal niste vase, iar operatiunea spalat se defasoara in 2 etape: azi spal, maine intind ).
Ma duc sa citesc niste reviste cu si despre copii, ca ne-au dat la curs o valiza de reviste si mostre de diverse .

Gianina 38+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 2 saptamani!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Iulika eu o trezesc pe Andreea pentru ca ii fac program (de o saptamana), in timpl zilei mananca la 3 ore aprox pe la 7,10,13,16,19 si 22, iar noaptea e la liber in functie de cand vrea ea, de obicei se trezeste o data pe la 3-4. Ei si la Teodora am avut program si a fost foarte bine si acum are ore fixe de masa si somn. Si acum merg la fel pentru ca trebuie sa ma coordonez si cu programul Teodorei ca daca nu iese un haos. Tu esti mai "moderna", mergi pe programul liber dupa trendul britanic . Inteleg ca si Bruce-ulica e destul de cuminte asa ca nu te dispera char daca e la liber.

Santorini eu zic sa nu renunti sa ii dai de la san, eu stiu ca 150 g pe saptamana e OK, numai daca creste timp de 3 saptamani cu mai putin de 150 g trebuie sa iti faci griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Yupiiiii, sunt fericita!!!

Am ajuns in sfarsit la Mondocarp si am luat saltelutza, lenjerie, sac de dormit si cearceaf cu elastic!!!!

Si cu astea am incheiat oficial listele de cumparaturi, toate sunt achizitionate,bagajele sunt facute, o asteptam in liniste pe bbelusa! Vineri sper sa programez si cezariana pe 25, asa cum imi doresc.

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

A, sa va zic ceva despre revenirea din cezariana.
Pe la 9 saptamani eram ca un cadavru ambulant, nu suportam niciun miros, nu puteam manca nimic, apa mi se parea verde de Paris, eram distrusa.
M-am sculat chiar de 8 martie si i-am spus lu' barbatu-miu: du-ma la spital si ia-ma cand sunt om, ca eu asa nu mai pot trai.
Ajung la Marinescu, care radia de bucurie ca ma vede grea, se uita la copil si incepe sa-l laude ca ce sarcina frumoasa pot sa am, iar eu distrusa: o fi frumoasa, dar nu pot trai cu ea, e peste limitele mele.
Omu' ma calmeaza ca in cateva saptamani imi revin, sa ma duc frumusel acasa, iou: de aici nu plec, eu la chinurile de acasa nu ma intorc, am auzit ca aveti perfuzii cu nu-s ce B-uri, dor de mori, dar mai bine ma perfuzez, decat sa ma intorc acasa, la chinurile mele fara leac.
Incearca omu' sa-mi spuna ca sunt frectie si ca n-o sa ma ajute cu nimic, mai mult, o sa ma deprime si mai tare, dar daca aveam chef de perfuzii m-a trimis la sectia de reanimare, nu putea sa ma refuze cu un asemnea cocteil la cerere.
Si nimeresc la reanimare cu 2 fete: una facuse cezariana in seara anterioara si alta a intrat in cezariana cand am intrat eu in salon si a iesit dupa vreo ora, ca o floare, timp in care eu tot numaram picaturile din perfuzor, parca nu se mai terminau si asteptam miracolul, ca prea imi spusesera toti ce bine e dupa o cura de B-uri.....
Si vazand asistentele ca fata cezarienata de cu seara face pe mironosita si refuza sa se scoale sa-si vada copilul (biata fata se scula, dar i se rupea filmul si se punea la loc), i-au zis urmatoarele:
"Auzi domnisoara, pai la cei 30 de anisori faci nazuri si nu te scoli sa-ti alaptezi copilul, iar doamna de 60 de ani care a facut FIV la noi, cu domn profesor, ne rugam de ea, dupa ce am trezit-o, sa stea la orizontala si ea tipa la noi ca vrea sa-si vada fata, noi incercam s-o ajutam sa se ridice si ea tipa ca poate si singura."
Ma, in momentele acelea, din ce zaceam eu si ma plangeam de cele 9 saptamani de sarcina mult prea chinuitoare pentru mine, am chemat-o pe asistenta sa-mi scoata matele de fire, ca deja ma simt excelent, nu mai am nevoie de nicio perfuzie.
Desigur, ca dupa perfuziile astea mi-a fost muuuuuuult mai rau, dar mi-am jurat ca in septembrie, cand in intorc in sala aia de reanimare, sa fiu cat mai barbata, macar ca Madam Iliescu, batranica cea curajoasa, ca totul tine nu atat de limitele fizice, cat de cele psihice, parerea mea, inainte de razboi........

AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

M_Oana, nici nu stii cata dreptate ai, psihicul este un factor decisiv!!! Si eu sper ca si tine, sa fiu barbata!

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna ziua gagicele,

in primul rand felicitam pe vik si pe danuta si uram bebeloilor lor uelcom!!!!!

am zis ieri ca va mai scriu, nu am mai apucat, in schimb m-am facut curatica, mi-am spalat si creierii (chiar era necesar) intr-o pauza intre plansurile delfinilor mei. iar astazi....ei bine, mi-am facut 3 unghii. restul la urmatoarele alaptari.
eu am descoperit secretul fericirii....adica cand nu mai pot de urletele celor 2 uameni mici, ies 5 minute pe balcon. adica ies, inchid usi, geamuri ..tot (traiasca termopanele) si stau un pic asa intre muscatele mele inflorite (si tacute) si ma incarc pentru o noua repriza de plansete. cand au fost nervii mei deosebit de intinsi am tras si o pipa (cu remuscarile de rigoare, dar mi-a facut tare bine). asa ca incep sa ma obisnuiesc. sa nu ziceti ca sunt mama denaturata si oribila ca stiu deja, dar macar sunt o mama vie. iar ai am si spalat vase, am intins rufe...destul de harnicuta.
tocmai mi-a inceput un concert crizat in camera vecina, ma duc sa ii fac o baita, poate se calmeaza si intre timp se trezeste si celalat pui si ii bag la papa. daca reusesc, mai stau cu voi si cand alaptez

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetelor am plecat la echo...va dau vesti cand ma intorc...daca mamai intorc... daca nu o anunt pe ellenutza ce s-a intamplat...asta daca nu se supara si daca nu o deranjez....
Asa ca sa-mi tineti pumnii sa ma intorc cu vesti bune...
Va pe toate si sa aveti grija de voi...

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Techila, in loc sa te consideri mama denaturata ar trebui sa fii mandra de tine ca te descurci de minune cu 2 puiutzi si singurica acasa. Asa ca, tine-o tot asa si capul sus. Noi te pupam mult de tot!

Crisbebe, noi tinem pumnii stransi si asteptam vesti!

PS: app de mama denaturata, toata sarcina nu am fumat decat vreo 3 tigari, dar in ultima luna din cauza emotiilor si a stresului cred ca am bagat 1 pe saptamana, sper sa nu ma considere fi'me o depravata. Si tot legat de asta, eu as vrea maine sa ma vopsesc, toata sarcina am facut-o cu vopsea fara amoniac, dar acum as vrea sa ma fac calumea, cu vopsea normal, oare o avea ceva?? voi ce spuneti?

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Fetelor, se pare ca ne cam soseste si noua momentul. Maine dimineata ma prezint la spital, asa m-a anuntat doctorita. Bine, ea dupa semne se astepta sa vina singurica pana acum, dar maine o aduce ea daca nu vine. Asadar, speram sa fie totul bine, ca m-au luat niste emotii... Abia astept!! Parca nici nu-mi vine sa cred.

Felicitari, Danutza!!! Felicitari, Vik-cj!!! Sa va traiasca bebeloii!!

Andrushca 38+
Sophie Amelie, our sweet baby, we luv' u!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Fetelor, se pare ca ne cam soseste si noua momentul. Maine dimineata ma prezint la spital, asa m-a anuntat doctorita. Bine, ea dupa semne se astepta sa vina singurica pana acum, dar maine o aduce ea daca nu vine. Asadar, speram sa fie totul bine, ca m-au luat niste emotii... Abia astept!! Parca nici nu-mi vine sa cred.

Felicitari, Danutza!!! Felicitari, Vik-cj!!! Sa va traiasca bebeloii!!

Andrushca 38+
Sophie Amelie, our sweet baby, we luv' u!

Ohoooo, deci maine scoatem agitatele la interval!!!

Bafta multa si bb sanatos!

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput