Burtici fericite de septembrie-octombrie (201)
Raspunsuri - Pagina 9
M Oana spune:
Anomis eu am o sensibilitate de ma scoate din sarite, cred ca as face ca si Raluca Paun , as plange toata operatie............. de bucurie, desigur, dar tot planset cu lacrimi de crocodil ar fi......
Sambata trecuta al meu facea ultimele retusuri la curatenie, ca mai descoperisem eu niste cotloane unde ar mai putea fi praf, si s-a trezit cu mine bocind de mama focului, simteam ca ma inec, nu mai aveam strop de aer, mi-l omorasera pe Richard Gere saracu' si boceam distrusa, iar al meu jura ca nu-l omorasera, ca stie el filmul, iar eu urlam ca l-au omorat, ca am vazut eu spanzuratoarea si dupa 10 minute de reclame, CHIAR II LUASERA GATUL, am ramas fara suflare pur si simplu........
Pai eu daca il aud pe Marinescu ca zice ceva, ce ar suna ca o problema, cred ca m-as scula sa-i dau o mana de ajutor, s-o scoata mai repede si mai in siguranta, n-as putea sta cu mainile in san......
AMR 8 ZILE
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 Fata mosului, nasterea ta va fi de fapt Discoteca si apropo de anestezie peri, rahi sau totatla, la mine a fost peri..... a fost asa de special momentul in care ne-am mirosit, atunci cand el era foarte mirat de lume si de mine (nu cred ca m-a recunoscut ca purtam ochelarii ). S-a uitat asa lung.... a facut, hmmm, eu am facut si eu hmm, si si-a deschis guritza sa spuna ceva , dar pentru ca nu stie sa vorbeasca a inchis-o la loc . 37+ |
am uitat sa spun ca aceasta conversatie se intampla pe masa de operatie....
37+
raluk16 spune:
Melania e super ganditorul Razvan
Nela si eu ador apa si ultima data cand am inotat a fost la piscina, cand am gasit firicelul de sange de nidare, in februarie . Apoi mi-a interzis doctorul, si as fi avut voie doar la mare... si la mare nu am ajuns anul asta . Toata vara am plans cand am vazut si in poze si la tv imagini cu apa... Deja imi planific oare cand ma voi putea duce la bazin? Cu tot cu drum, fac aproape 3 ore, apuc intre doua alaptaturi? Si e voie oare, ma mai primeste puiul langa el daca put a clor? . Aaaa, si mi-am amintit ca am citit de mameloanele sensibile ca nu prea e voie sa te speli cu sapun, si daca as merge la bazin m-as spala zilnic... Dileme de femeie gravida pe ultima suta de metri . Deci poate numai prin ianuarie, cand vom fi deja maestri in arta alaptarii. Oricum, si mie orice grija si suparare imi trece cand intru in apa . Asa ca daca mergi, te rog savureaza si pentru mine!
Emy felicitari pentru 40 de saptamani!!!
santorini nu ma pricep deloc. Ba chiar ma speriu sa vad cate situatii sunt necuprinse in carti, la care nu as stii cum sa reactionez. Vezi ca Raluca_u a zis sa o sunam sau sa-i scriem PM cand avem intrebari legate de alaptare si mai sunt aici fete pricepute. Sper din toata inima sa iti dea un sfat bun! Ar fi chiar pacat, daca ai laptic...
anomis ce frumos vorbesti despre schimbarea noastra in parinti , gata esti mamicuta, ai un puiuc al tau! Abia astept sa va lase acasa! Si zici ca va mirositi reciproc . Multumesc mult, dar sunt sigura ca n-am facut nimic in plus fata de ce ar fi facut oricine altcineva . Va pupam cu drag . Iiiiii ce frumusel ai tu acolo!!! Si a doua poza e senzationala, tzucu-i manutzele lui ! Succes cu asistenta! O, sau mai bine, la ora de mirosit sa vina dintr-o data lapticul sa nu mai fie nevoie de asistenta!
Hai ca esti totala Nu crezi ca te-a recunoscut ca purtai ochelarii?? Sigur te-a recunoscut si a ramas fara cuvinte!
x_ggg depinde de spital. Nici eu n-am intrebat inca la al meu...
Oana minunate melodiile . Multumim mult ca ne-ai facut cunostinta cu Michael asta
Va pup cu drag pana mai tarziu, ca ai mei lucra de zor la zacusca si macar sa apar si eu pe acolo
35+ Alex
anomis28 spune:
Eu eram prea varza sa ii aud pe doctori ..... care oricum fiind orele inaintate taceau, dar se auzea pe fundal radio ZU (care mie nu imi place, dar decat o liniste mormantala a mers)
Oare ce face Crisbebe? ne da ea semn sa ne pregatim sau iesim la parada?
Nela, asistenta este o doamna respectabila , care isi stie bine meseria si care nu sta sa asculte o sclifosita delicata ca mine ..... so I will be strong, and if she annoys me I'll do something .
37+
M Oana spune:
Mey, pe Michael l-am scos de la naftalina pentru femeile singure acasa, dar il impart cu draga inima si celor cu barbatii prin preajma.
Pe Margineanu nu prea as fi vrut sa-l slobozesc, dar asistenta lu' Anomis m-a determinat, asta-i barbatul pe sufletul ei.....
Mai am si altii, care mai doreste, care mai pofteste......
AMR 8 ZILE
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl vai aida ce sot dragutz. se pare ca bebeii aduc la suprafata tot ce e mai bun in ei |
hm , din pacate nu e chiar asa , la ei nu se produce trezirea aia ... aici este efectul de smotruire de-a lungul anilor si din pacate si din cauza unor evenimente nefericite , altfel cred ca ar fi fost un barbat normal
NelaM vazut ieri poze cu privelistea din patul vostru si no coment in continuare
techilo am vazut balenii de frumosi ce sunteti ... cat despre crizele de colici stai linistita ca vor veni zile si mai crancene cand o sa invete amandoi sa mearga si nu o sa stii dupa care sa te iei
monique02 asta zic si eu , ca nu conteaza cat mananca la tzitzi macar sa pape ceva acolo si eu sa am cateva luni laptic sa ii dau.
De obicei dupa ce papa la tzitzi adoarme asa bine ca nici macar ridicarea la ragait nu il trezeste , problema era ca adormea 3 ore dupa o masa incompleta practic si din cauza asta nu a luat nimic in greutate de cand a ajuns acasa ... asa ca am luat masuri si dupa fiecare masa de tzitzi primeste si sticla , chinuit cumva si in timpul sticlei se trezeste si atunci il mai adorm cu partea a doua de tzitzi asa ca punct lovit de 2x
madalina84 citit reportajul pe voi de frumosi curajosi
iooooi daci , jiiiiz , bine ca acum este stabila si bine. Sper ca vineri sa aibe hemoglobina mai mult de 8 sau daca plecati acasa cu 8 sa aveti grija sa o controlati
Multa sanatate si refacere rapida
Felicitari Danuta si bine ai venit Ioana Maria Alexandra sa aveti parte de sanatate di fericire
... revin , s-a trezit putza
anomis28 spune:
Raluk, zacusca zici
spor la treaba, si mananca acum cat mai multa.... mie mi s-a spus ca daca alaptez (Doamne Ajuta)nu as mai avea voie...
37+
NelaM spune:
Raluk, Uite ca special o sa imi intiparesc in memorie tot si toate si o sa iti povestesc dupa bazin. Cu clorul si astea, eu sa stii ca nu stau sa ma gandesc prea mult, ma duc la bazin si gata.
Spor la zacuste si alte minunatii si la ai tai.
MOana, draga de tine, chiar ca esti sensibila ... Mi te si inchipui sarind de pe masa de operatie sa iti ajuti prunca sa vina cu bine pe lume. O astepti cu atata drag...
Anomis, bafta cu asistenta Topor, ca imediat meri la consult! Daca te supara, arunca-i o privire din aia, "sugestiva", poate pricepe!
Gata, ma duc sa pregatesc cina. Azi avem in meniu ceva simplu si bun: o salata mare, sanatoasa, cu pui, rosii, castraveti, branza, ardei gras, ceapa.
Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!
kemsy spune:
Buna ziua burtici si mamici!!
Am revenit dupa lupte seculare, nu am nascut ci am fost la cursuri in care ma invata cum sa nasc , si ajungeam obosita acasa. Am citit dar nu am mai intervenit.
Din amintiri:
Luto, am vazut un falcos, sa-l mananci tot...foarte serios, dormea cu simt de raspundere dom'le!!!
Dana, cu intarziere, dar mai bine decat never , LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!!!
Am citit si de kiki, sa dea Domul sa isi revina cat mai repede, iar bebeii sa creasca mari si sa fie sanatosi.
Felicitari kiki, bun venit Alex si Razvan!!!
Felicitari anaconda, bun venit bebe, multa sanatate si bebe mancacios!!
Felicitari danutza, bun venit Ioana Maria Alexandra!!!!
Mary, m-am indragostit de ganditorul tau!!!
Felicit si sotz de daciana si tati de Darius, care a intrat sa ne povesteasca ce s-a intamplat. Sunteti o familie foarte frumoasa, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii. Felicit si mamicuta puternica!!
Monikus si Alex, nu mai fiti suparate!!
Daca am mai uitat cate ceva imi cer scuze
Gianina 38+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 2 saptamani!!!!
Fotografii
santorini spune:
Raluk!
Luto sa-ti traiasca falcosul! Ce baietel mare si frumusel ai tu acolo!
de Andrei-Alexandru
POZE