Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Hi,hi,hi Ioana simpatica Miruna sa-ti ceara ea un cal.
Tatal meu s-a mutat la tara(la 15 min de Pitesti) si mai mergem in week-end si Alexia are ocazia sa se joace cu catelul.Si-a facut la tara si un prieten care sta acolo la bunici asa ca daca e sambata Alexia vrea sa mearga sa se intalneasca cu Radu.
Cand va citesc ce scrieti voi de marimi de pantofi si inaltime raman uimita.Pai Alexia mea e la "categoria purice" cu nr 24 la pantofi si 96 cm.Noi suntem inca la haine pt varsta de 3 ani.Cele de 4 sunt mari.La kg nu sta rau, are ceva mai mult de 15 kg.
Norina si la noi a mers o perioada treaba asta cu crescutul daca mananca fructe da acum nu mai crede si nici nu mai vrea sa manance.
Am incercat si teoria cu microbii, care daca nu mananca fructe incep sa o atace si sa nu mai fie puternica si sa o muste.O perioada ma tot intreba unde sunt microbii, ce fac ei acum, stau cu mine la masa?
Am surprins-o explicandu-i unui coleg ca microbii, sunt mici si noi nu-i vedem si te musca daca nu esti puternic.Da nu mai crede ca fructele o fac puternica.In schimb manaca cu mare pofta alune de padure, arahide nuci.Pana acum nici nu a vrut sa le guste.
Nu stiu daca v-am povestit, anul trecut Alexia spunea la toata lumea"merele sunt pline de vitamine si te ajuta sa cresti mare, dar mie numi plac merele!"Deci teoria ea o stie e mai greu cu practica.
Eu ce pot sa-i zic daca imi spune:"mami stiu ca sunt sanatoase fructele si ca ma ajuta sa cresc mare dar mie nu-mi plac!"
Am inecercat si teoria cu buline colorate daca mananca si bulina neagra daca nu.Stiu si educatoarele de la gradi si stau si cate o jumatate de ora sa manance un cubulet de pepene sau o inghititura de mar.A mers o perioada da acum nu mai e afectata de bulina neagra.
Daca inainte plangea cand ii puneam bulina neagra acum se duce si isi pune singura bulina neagra.
Nu pot decat sa astept sa vrea ea sa manace.Ca n-am nici o sansa sa o conving eu.
Dar oricum anul asta sunt multumita.daca anul trecut nu manca decat banane, anul acesta a mancat cirese, la greu, pere, pepene rosu si mere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miana spune:

Sara este nascuta pe 21 oct.
Ce bine imi pare sa constat ca nu e singura piticuta de pe aici. Abia avem si noi 100cm. Iar caii...o, caii si pisicile sunt animalele preferate. de fiecare data cand mergem la balet ma pune sa dau si pe la herghelia din apropiere sa se uite la cai si ponei si ma roaga mereu sa luam si noi unul acasa sau sa o pun si pe ea sa calareasca. In Rom.la tara la bunica mergeam special la o matusa sa-i plimb( si pe fratiorul ei) in caruta. chiar m-am interesat de cursuri de calarit dar am inteles ca abia de la 6 ani se pune problema de asa ceva. Pana atunci sa se multumeasca cu fauna din gradina si cu exersatul cataratului peste tot si cu pisicile vecinilor.
ce sa mai zic despre ea. Ieri de ziua bunicii de aici i-a facut un cadou minunat. A desenat pt. prima data omuleti, monsters, cum le zice ea si i-a dotat si cu buric si puta. Sper sa nu faca asa ceva si la scoala, insa la cat de creativa e la capit. nazbatii cred ca o sa aibe invatatoarea ce sa imi spuna despre ea.
Cam atat ca o laud deja prea mult.

Miana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

La multi Ani Ana Banana! Sa cresti mare si frumoasa!

La multi ani Maia! Simona, pe unde umbli?

Vrem poze!!!

Ramona, mama Mariei si a lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna dimineata!

La multi ani Ana, sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!
La multi ani Maia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Ana!!!!
La multi ani, Maia!!!

Miana, creativa fetita ai!

Miflore, pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Urez si eu un "La multi ani !"sarbatoritelor de azi:Ana si Maia.Sa cresteti mari si sanatoase!
Mihaela ce mai faci? Te pregatesti de petrecere?Ana azi isi serbeaza la gradi ziua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Ana si Maia!

Mihaela Zana, sa-ti traiasca fata. Sa ne povestesti cum a fost cu zanele la gradi.
Simona, sa-ti traiasca printesa cea mare! Mai respiri?
miana, am trecut-o pe Sara pe listuta de pe prima pagina - daca preferi sa nu fie, te rog sa-mi spui.
Casiana, ce bine de Alexia ca are bunic la tara si asa aproape de Pitesti. E super cu explicatiile despre microbi.
Mihaela lui Dennis, asteptam pozele. Pentru schimbat semnatura: click in meniul din stanga paginii pe "Profil personal" -> click pe "Editeaza profil" -> introduci user si parola -> pe pagina urmatoare, click pe + de langa "Optiuni Profil", si modifici in campul "Semnatura:" tot ce vrei. Apoi, salvezi cu click pe "Trimite datele". Sanatate lui Dennis, nu stiu sa-ti dau recomandari pentru tuse.
Tonnia, Miru a facut karate cu fusta stramta ieri. Mi-a transmis bona ca Miru trebuie sa fie imbracata sport si lunea si joia - incearca sa afli tu daca fac karate de 2 ori pe saptamana, te rog.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, intreb azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alina, asteptam vesti despre cum a fost azi la gradi. Vineri a decurs bine discutia cu educatoarele?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

La Multi Ani si din partea noastra pt fetele cucuietele Mihaela, incearca pt tuse ceai de patlagina, e f bun , la Teodora functioneaza f bine. Succes si sa ne dai vesti bune!

Mergi la inceput