Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Norina, sigur, eu dau oricand cifre de incurajare. Miruna poarta 30 spre 31 la incaltaminte, are 24 kg, iar de inaltime nu stiu exact, dar hainele i le cumpar pentru 6-7 ani, marimea 122. Si eu am fost cea mai inalta din clasa pina in clasa a 4-a, dupa care m-am oprit din crescut (am 171cm, la limita manechinuitelor).
Nanadana, ma bucur ca ne dai vesti bune despre Antoine. Ce noroc ai cu tatal tau care vine sa va ajute.
Zano, ce faci, pregatesti petrecerea de maine?
Casiana, chiar ma gandeam la voi zilele trecute. Ce bine ca si-a invins frica de caini, si ce frumos ca aveti unde sa-i tineti un catel. Miruna imi cere aproape zilnic sa-i iau un animal, respectiv un cal. Cred ca s-a uitat prea mult la Black Beauty si alte filme de desene animate cu cai.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

multumim de urari

Ioana ce mare e Miruna pe langa Dennis ,el are numai 105cm.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Mihaela, la multi ani lui Dennis pentru ieri! Am incercat sa ma uit la primele 2 linkuri, dar nu merge niciunul. Unde putem vedea poze cu Dennis?

Nu stiu cati cm are Miruna, nici unul din copii nu sta la masurat, dar o sa incerc sa o prind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

WOW Ioana, chiar ma simt paranoica , promit sa nu-mi mai fac griji din cauza asta. Cred ca ai dreptate, nici eu nu sunt vreo inalta, am doar 1,66, cu siguranta e vreun puseu de crestere nazdravan ....si pana la urma sanatosi sa fie, asta-i mai important.Oricum acum ca stiu masurile Mirunei ma mir ca nu au trecut-o la grupa mare,mai ales ca stiu si ce-i poate capusorul Mai stie cineva ceva de Simo74 si Sofia? Tare imi erau dragi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Dupa cum vedeti am limbarnita azi Apropos de masurat, eu stiu mereu cati cm are Teodora pt ca vine sa se masoare f des. I-am zis mai demult ca de la fructe se face mare( ea nefiind o mare amatoare de asa ceva)si de cate ori mananca ceva fructe vine intr-un suflet sa se masoare sa-i zic cat a crescut Asta e, dar macar mi-am atins obiectivul- de atunci a inceput sa manance si fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, au avut karate azi, a fost Miruna?
Sa a adormit la karate. L-am intrebat daca i-a placut si cica: da, foarte mult! Si ce-ati facut? Ne-a pus sa stam asa (adica jos, cu picioarele desfacute) si gata, s-a terminat! Lui i se rupsese filmul, haha!

Norina, e foarte bine Teodora, nu-ti mai face griji, e asa de frumoasa!

Mihaela, la multi ani pt Dennis! ce mai face el?

Mergi la inceput

norina, nici macar nu vreau sa o dau de 6 ani la scoala pe Miruna - planul meu e sa o dau de 7 ani. Oricum, noi suntem la Montessori, unde grupa e cu copii intre 3 si 6 ani. Super ti-a mers shmecheria cu fructele.

Pe Simo74 am vazut-o de ziua filozofului - care incepe si el gradinita in curand. De Sofia am auzit ultima oara acum un an, de la un coleg de serviciu.

Mergi la inceput

Ioana o sa pun poze cu Dennis.

www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

am uitat sa va intreb ceva ,stiti ceva leacuri impotriva tusei ca nu mai stiu ce sa -i dau lui Dennis.am fost la dr.i-a dat ceva sirop pt.tuse apoi am mai mers odata a zis ca are bronsita i-a dat altfel de sirop s-a terminat si ala dar tusa nu.

si inca ceva cum sa-mi schim bebelusu ala de la semnatura ca nu mai stiu cum le-am pus

Dennis-puiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna ziua!

"La multi ani!" aniversatelor zilei: Maria-Mihaela, Ana Maria..

O seara buna tuturor,

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput