Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (223)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Norina, sigur, eu dau oricand cifre de incurajare
. Miruna poarta 30 spre 31 la incaltaminte, are 24 kg, iar de inaltime nu stiu exact, dar hainele i le cumpar pentru 6-7 ani, marimea 122
. Si eu am fost cea mai inalta din clasa pina in clasa a 4-a, dupa care m-am oprit din crescut (am 171cm, la limita manechinuitelor
).
Nanadana, ma bucur ca ne dai vesti bune despre Antoine
. Ce noroc ai cu tatal tau care vine sa va ajute.
Zano, ce faci, pregatesti petrecerea de maine?
Casiana, chiar ma gandeam la voi zilele trecute. Ce bine ca si-a invins frica de caini, si ce frumos ca aveti unde sa-i tineti un catel. Miruna imi cere aproape zilnic sa-i iau un animal, respectiv un cal
. Cred ca s-a uitat prea mult la Black Beauty si alte filme de desene animate cu cai.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mihaela_specht spune:
multumim de urari
Ioana ce mare e Miruna pe langa Dennis ,el are numai 105cm.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
Ioana75 spune:
Mihaela, la multi ani lui Dennis pentru ieri! Am incercat sa ma uit la primele 2 linkuri, dar nu merge niciunul. Unde putem vedea poze cu Dennis?
Nu stiu cati cm are Miruna, nici unul din copii nu sta la masurat, dar o sa incerc sa o prind.
norina spune:
WOW Ioana, chiar ma simt paranoica
, promit sa nu-mi mai fac griji din cauza asta. Cred ca ai dreptate, nici eu nu sunt vreo inalta, am doar 1,66, cu siguranta e vreun puseu de crestere nazdravan
....si pana la urma sanatosi sa fie, asta-i mai important.Oricum acum ca stiu masurile Mirunei ma mir ca nu au trecut-o la grupa mare,mai ales ca stiu si ce-i poate capusorul
Mai stie cineva ceva de Simo74 si Sofia? Tare imi erau dragi...
norina spune:
Dupa cum vedeti am limbarnita azi
Apropos de masurat, eu stiu mereu cati cm are Teodora pt ca vine sa se masoare f des. I-am zis mai demult ca de la fructe se face mare( ea nefiind o mare amatoare de asa ceva)si de cate ori mananca ceva fructe vine intr-un suflet sa se masoare sa-i zic cat a crescut
Asta e, dar macar mi-am atins obiectivul- de atunci a inceput sa manance si fructe ![]()
Tonnia spune:
Ioana, au avut karate azi, a fost Miruna?
Sa a adormit la karate. L-am intrebat daca i-a placut si cica: da, foarte mult! Si ce-ati facut? Ne-a pus sa stam asa (adica jos, cu picioarele desfacute) si gata, s-a terminat! Lui i se rupsese filmul, haha!
Norina, e foarte bine Teodora, nu-ti mai face griji, e asa de frumoasa!
Mihaela, la multi ani pt Dennis! ce mai face el?
Ioana75 spune:
norina, nici macar nu vreau sa o dau de 6 ani la scoala pe Miruna - planul meu e sa o dau de 7 ani. Oricum, noi suntem la Montessori, unde grupa e cu copii intre 3 si 6 ani. Super ti-a mers shmecheria cu fructele
.
Pe Simo74 am vazut-o de ziua filozofului
- care incepe si el gradinita in curand. De Sofia am auzit ultima oara acum un an, de la un coleg de serviciu
.
mihaela_specht spune:
Ioana o sa pun poze cu Dennis.
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mihaela_specht spune:
am uitat sa va intreb ceva ,stiti ceva leacuri impotriva tusei ca nu mai stiu ce sa -i dau lui Dennis.am fost la dr.i-a dat ceva sirop pt.tuse apoi am mai mers odata a zis ca are bronsita i-a dat altfel de sirop s-a terminat si ala dar tusa nu.
si inca ceva cum sa-mi schim bebelusu ala de la semnatura ca nu mai stiu cum le-am pus ![]()
Dennis-puiu
dana_lucia spune:
Buna ziua!
"La multi ani!" aniversatelor zilei: Maria-Mihaela, Ana Maria.

.
O seara buna tuturor,
Dana Lucia si scolarul Alberto