Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miana spune:

Mersi de raspuns Dana_lucia. Daca ai timp si vrei imi poti da un pm cu ceva informatii suplimentare. Nu ca ar fi cazul la noi de asa ceva, mai mult o curiozitate, si poate informez si eu pe cineva care are o fetita asa mai avansata.
Eu am una bucata Pippi Langkous care adora sa se joace cu ramele, melcii, broastele sa se catare peste tot pe unde gaseste, are talent actoricesc, vocal si se pare si percutionist.
Eu care va citesc de la prima pagina de Odisee si vad cate fac copiii vostri ma tot dau cu invatatul cifrelor si al literelor pe langa ea insa taica-su care la varsta ei era destul de precoce nici nu vrea sa auda ca nu las fata sa isi traiasca copilaria din plin, sa fie ea insasi, ca va avea timp de la 5-6 ani incolo sa tot invete.
Daca mi-ar iesi sa dau pm ti-as fi scris acolo sa nu plictisesc fetele insa nu reusesc sa dau, nu stiu de ce.
Asa imi lipsesc mesajele lui Kid ca ma regaseam in descrierile ei cand va spunea de fetita ei.
numai bine.
Miana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!

"La multi ani!" aniversatilor zilei: Stefan-Calin, Matei, Alessia Maria !.
Flavia sa iti traiasca flacaul! Ce mai faci, te mai asteptam sa ne mai povestesti de baietii tai aici la piticodrom!

Miana, o sa iti scriu de indata ce am ceva timp un PM, azi avem o zi aglomerata, dupa lectia de inot mergem la o intilnire tocmai cu Pippi Langkous (vine aici sa se intilneasca cu copiii intr-un parc) iar Alberto e mare fan Pippi. In cazul nostru Alberto e cel care vrea sa stie multe chiar de multe ori nu il ajut cu toate intrebarile care le are si atunci face tot posibilul sa descopere singur asta e, nu am ce ii face caci desigur ca niciodata nu il fortam totul vine de cele mai multe ori din propria-i initiativa! Cind implineste 4 ani fetita ta, esti in listuta la piticodrom ca eu nu te-am gasit. Cind va implini 4 ani fetita ta ar fi frumos sa ii facem urarile care se cuvin daca o sa stim cind!

Weekend placut tuturor si salutari de la noi!

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna dimineata!

La multi ani Stefan Calin, Matei, Alessia Maria!!

Jadi ne bucuram ca ti-ai mai aratat indecenta pe aici ! Asteptam cu interes momentul cand o sa iti aleaga Vladut hainele, cine stie ce Armani zace in el . Bine punctat cu ingrijitoarele, cu prima ocazie cand Vlad ajunge la gradinita (nu cred ca o sa il ducem de luni ca e mucos inca ) o sa fac sacosele cu cafea si ciocolata si pentru ingrijitoare.

Ramona .

Ioana Vlad se simte mai bine, da acum a ajuns la faza de muci . Despre bazin in galati eu nu stiu unde zici tu cu super instructor, este unu la club viva un club de fite in afara orasului unde stiu ca e instructoare, mai e unu dar doar pe periaoda verii ca e afara, acolo cred ca e instructor, majoritatea parintilor din galati isi duc copiii la un bazin in Braila, daca afli exact de care bazin e vorba te rog sa imi spui, as incerca inotul, mai ales ca in vara la mare a stat doar in piscina, cu colac , dar nu parea sa ii fie teama.

Eu nu cunosc Bucurestiul, dar prietena mea e foarte incantata de bazinul floreasca, sper ca am retinut bine, a avut fetita si in alte locatii la inot, dar de asta efoarte incantata, am inteles ca profesorii sunt tineri, au metoda, sunt profesori la o scoala sportiva parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mianna,esti aici de la inceputul odiseii si nu ai scris niciodata?Sa stii ca nici Iosua nu le are cu cifrele/socotitul.Daca il intreb eu,bine altfel nu e interesat.Mai nou e interesat de tobe,in fiecare seara scoate toate oalele din dulap le intoarce invers si bate cu betele de ma nauceste de cap...vrea sa-i cumpar tobe,dar zau daca stiu ce sa fac.

Jadi,ai dreptate ca e salariul mic pt atata zumzaiala...da ia spune tu,incurajezi mita,a?.Sa stii ca soacra mea lucreaza de 30 de ani intr-un sat langa oras ,ca educatoare..si nu a primit niciodata nimic(in mediu rural parintii nu prea au bani)dar si-a facut treaba..pentru un salariu vai de el si acum nu le mai deconteaza nici transportul.

Revin,ca ma astepta copii,trebuie sa plecam sa cumparam pt gradi...fac galagie pe aici si nu mai stiu ce scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Flavia, sa-ti traiasca baiatul cel mare! Imi amintesc ca eram pe aceeasi lungime de unda referitor la statul cu 2 copii. La noi e mult mai bine acum, de cand vorbeste cea mica - la voi cum mai e?
Alina, ma interesez si iti zic de bazin. Multumesc pentru ideea cu Floreasca.
Miana, kid si Alex sunt bine, la fel cum le stii din descrieri (ne-am intalnit weekend-ul trecut la o petrecere).
Oana, cumpara-i tobe.
Antonia, ai mai aflat de ce a plans Dinu?

Weekend-ul viitor plecam din nou la Voineasa si stam cateva zile, abia astept.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ma bucur ca e bine Kid, mereu m-am intrebat ce mai face.
Ioana, n-am aflat, dar sigur l-a deranjat ceva la gradinita cu o zi in urma dar e subiect inchis pt ca n-am reusit sa aflu si nici nu am fost prea cu tact in incercarea de a afla.

Flavia, La multi ani!!!!!

Oana, am vazut tobe pt copii in Carrefour, seamana cu cele adevarate dar mai mici, poate ii iei de Craciun, cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani sarbatoritilor!
Intre cateva borcane de muraturi am apucat sa citesc si eu cele 4 pagini ale capitolului.
Alina sanatate multa lui Vladut!Multa rabdare stiu ca e greu dar in primul an racelile se tin lant.
Antoanela ma bucur ca ai mai povestit despre Victor.Interesant sistemul asta de invatamant.
Ioana, Mirunei ii plac sabiile?La petrecere si Alexia facuse o pasiune pt o sabie dar nu mi-a mai cerut apoi.
Miruna stie deja scheme?super!
Mihaela stai linistita o sa-i treaca Anei fobia asta.Alexia a avut mai multe fobii care mai de care mai ciudate:ii era frica de luna, de fulgi si cel mai rau de caini.Acum i-au trecut.Stii ce mi-a zis Alexia de m-a uimit:"mami mie nu-mi mai este frica de caini ca acum am si eu catelul meu la tara"I-am luat la tara un catelus mic cu care a avut ea curaj sa se joace si asa si-a invins frica.Acum are o intreaga colectie de plusati catelusi, i-am luat 3 si din colectia de la Real asa ca doarme in patut inconjurata de catelus de plus.
Ramona, petrecere frumoasa!Ma bucur ca-i place Mariei sa calareasca.Si mie mi-ar fi placut sa invat.
Dana interesanta scoala lui Alberto!
Norina bine ca ai rezolvat cu gradinita.Ce ciudat sa o inscrie pe Teodora la grupa mica.Am vazut pozele, ce mult a crescut Teodora!
Marinela felicitari pt noua casa!
Miana intra mai des si povesteste-ne despre fetita ta!
Oauu, a iesit si Jadi dupa perdea.Ce ma bucur ca mai aflu cate ceva despre Vladut!

Despre Alexia acum sa povestesc cateva noutati.
Este mult mai curajoasa si are mai multa incrdere in ea de cand este la grupa mijlocie.Deja se considera fetita mare.
A inceput sa fie pasionata de lego cu piese mici, avem deja 3 pe care a reusit sa le faca singura.
A invatat sa se joace la calculator, i-am luat cateva cd-uri de la erc press si au cateva joculete interesante.Acum i-a intrat "microbul in sange" abia daca reusesc sa ma impun sa nu stea pre a mult la calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata!

"La multi ani!" aniversatilor zilei: Tudor-Gabriel, Dennis Sven !

Gabi, sa va traiasca iedul mijlociu si sa va aduca numai bucurii alaturi de ceilalti doi iezisori! Petrecere frumoasa azi!

Mihaela, sa va traiasca feciorul si sa aveti o aniversare fericita!

Duminica placuta tuturor!

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salutari si de la noi

Pupam si pupicim pe toti puiuti care au implinit cei 4 anisori

Noi sintem bine,Antoine a inceput gradinita, a crescut enorma vara asta eu nu am observat,dar cind i-am pus pantaloni care ia purta in iunie acuma ii ajungeau la glezne ,a inceput sa vorbeasca romana de cind este tata aici si chiar se lauda

bine dragelor va las si va doresc o nopte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

'neata, o cine mai doreste....ca doar lunea nu avem chef de munca Multumim din suflet fetelor pentru aprecieri ,sunteti tare dragute, normal ca-mi creste inima cat un cozonac cand imi este laudata progenitura.Cat despre crescut, intr-adevar e ceva mai inaltuta, are 108 cm si 18,5 kg.Insa cel mai mult ma dispera cu incaltamintea, poarta deja 28 si mi se pare f mult, mai ales pt o fetita.Ioana, ce zici, cat mai poarta Miruna, da-mi te rog o cifra de incurajare Despre bazinul de inot, asa e, aici in Braila avem bazinul renumit si e cu traditie ca sa zic asa, vezi Camelia Potec, Diana Mocanu si se face inot intensiv.Sunt si grupe de gradinita, de clasesele I-VIII si liceu. Toti cei care frecventeaza cursurile aici fac si inot la pachet, vara, iarna nu conteaza. E si un bazin acoperit pt sezonul rece unde fac copiii antrenamente. Asa ca Ioana, daca esti amatoare...vino la noi, eu intentionez sa o duc la vara sa invete, e bine pt ea, eu am invatat tot acolo cand aveam 6 ani si mi-a prins f bine.Despre tarife nu stiu nimic, dar daca vrei spune-mi si ma interesez.Gata cu cafeaua, ma apuc de munci

Mergi la inceput