Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (223)
Raspunsuri - Pagina 7
dana_lucia spune:
Buna ziua! Intru repede sa felicit si eu aniversatii zilei: "La multi ani!" Maia, Ana Maria, Martin-Tudor!
Miflore sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!
Miana, ma bucur ca ai scris despre fetita ta si acum stim cind e ziua ei. Apropos de calarie, la noi in oras avem o "kinderboerderij" unde in weekend copiii doritori pot, sub indrumare, sa calareasca ponei si se poate de la virsta de 3 ani. Nu stiu in ce oras locuiesti dar daca fetita vrea poate gasesti si tu asa ceva ca baiatul meu merge cam in fiecare weekend acolo, ii place f. mult. A, si sa nu uit, ai PM de la mine despre scoli!
O zi buna in continuare!
Dana Lucia si scolarul Alberto
alinam spune:
Ioana , Vlad e acasa, il duc de lunea viitoare, inca mai are sechele de la raceala, plus ca vreau sa fie apt de suflat in tort (si nu cu muci) de ziua lui.
locca spune:
La multi ani, Ana cea mai cea!
Constat cu bucurie ca s-a mai animat discutia pe la noi.
Noi am fost plecati in turcia, a fost bine, doar ca eu am racit si m-am si enterovirusat pe-acolo, acum sunt inca in bolire. Cam atat, revin maine dupa ce citesc din urma.
dana_lucia spune:
Locca sa va fie de bine vacanta in Turcia si multa, multa sanatate!
O seara buna tuturor,
Dana Lucia si scolarul Alberto
miana spune:
Mergem si noi destul de des la kinderboerderij si s-a plimbat si ea de cateva ori pe cal insa programul este mai mult pt. copii cu handicap si mai rar pt. restul. mai cautam posibilitati. mersi de mail dar nu l-am primit. se vede treaba ca nu pot sa dau si nici sa primesc pm-uri.
Da, Sara e f. creativa. Da jucariilor total alta intrebuintare. Ieri isi pusese bete de jumatate de metru pe la pedalele de la bicicleta si gonea in mare vitaza zicand ca are o bicicleta avion. Azi insa era sa se lase cu un nas complet rupt, ca un dinte si la scos deja de la 1 an jum. se urcase pe un balansoar in forma de semiluna in asa fel incat statea rastignita ca Isus pe cruce pe cele doua bare paralele si la un moment dat nu mai putea sa isi scoata picioarele de acolo si mainile cedau. Bine ca in timp ce gatesc ma uit pe geam sa vad ce fac ei afara si am vazut-o in pozitia sacrala si cu fata congestionata cum striga dupa ajutor si m-am dus sa o iau ca altfel cadea de la 1m si mai bine direct cu fata pe pamant ca o caramida. nu stiu ce sa ma mai fac cu un asa drac.
Mai e cineva pe aici cu un asa exemplar in ograda sa mai prind si eu curaj?
Ioana mersi de listuta. Nu tineam sa fie acolo dar nici nu ma deranjeaza. poate daca e colega de lista cu Dinu mai se tranmite si pe la ea o adiere din temperamentul lui linistit si calculat( din cate am inteles eu). Nostim e Tonnia ca eu care te citesc de pe la Endometre...am amandoi copiii la cateva zile de ai tai, numai ca la mine e invers Sara e ca Sa ( sa fie S-ul asta de vina) si Mihnea ca Dinu.
Cam atat de la noi.
Miana
nicole74 spune:
La Multi Ani sarbatoritilor din ultima perioada!
Am citit si eu in urma. Ioana are cam 108 cm, putin peste 15 kg si 25 la picior. I-am dat unei fetite de 3 ani incaltarile ei ramase mici si bineinteles ca nu i-au venit. Purta 26 . Are cu cine sa semene, eu pana sa incep tratamentele ca sa raman graviduta aveam 49 de kg la 1.72.
De anul asta am lasat-o sa doarma la pranz la gradi si in fiecare dimineata plange, adica ii curg cateva lacrimi pe obrazul stang si cateva pe dreptul. Spune ca vrea sa doarma acasa, in patutul ei, cu babica ei. Nu plange decat dimineata la masina, apoi dupa ce ne despartim nu mai plange. Sper sa se acomodeze in urmatoarea luna.
Astazi mergem la un curs de dans sa vedem daca o tenteaza.
Va pupam
Nicole & Ioana Alexandra
Ioana75 spune:
Nicole, succes la cursul de dans! Te rog sa ne spui si noua cum e, poate mai facem o incercare. Ce bine de voi ca puteti refolosi incaltamintea cateva sezoane. Noi am avut o perioada de stagnare doar la 28, asta toamna, cand n-a mai fost nevoie sa cumparam incaltaminte noua la fiecare 3 luni - dar acum si-a revenit cu cresterea.
Alina, ce bunatate de tort faci pentru maine? Sa stii ca ti-am urmat sfatul, am fost in piata si am gasit sabii cu 5 lei bucata, si mai aveau si maner roz stralucitor - ne-am scos.
miana, din ce povestesti cred ca ai dreptate, Alex a lui kid seamana putin cu Sara.
Ruxandra, bine v-ati intors din concediu! Cum a fost vremea in Turcia?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
alinam spune:
neata!
Nicole, este o delicata Ioana ta , si noi dam incaltarile lui Vlad la un var care e mai mare ca varsta da mai mic in picior, Vlad are cca 110 cm, la greutate oscileaza intre 18 si 20 kg, in functie de mofturi, haine cumaparam de 6 ani si la incaltari bate spre 28.
Ioana cum ziua lui Vlad cade vineri ma gandesc sa nu o las sa treca chiar asa pe nesimtite si sa ii iau un tort mic , in schimb vrem o petrecere sambata, petrecere care depinde de multi factori, daca e Vlad ok, daca sunt invitatii ok, adika majoritatea copiilor care ar trebui sa vina in momentul asta sunt virusati, in plus nu prea imi sta mintea la facut ceva, am ceva probleme cu mama, daca ii fac petrecere sambata am in plan un tort cu ben 10 cu vreo 2 roboti ca de o saptamana ma tampeste ca vrea "robotu maimuta si eco eco" .
Ioana75 spune:
Alina, faceti si voi schimb de virusi cu copiii la petrecere, o sa fie mai imunizati la gradi. Da, stiam ca vineri e ziua lui Vlad, doar ca eu credeam ca azi e joi - mi-am dat zilele saptamanii peste cap, am mutat mierucrea o sedinta pe care de un an de zile o aveam joia.
Pentru mamicile care inca sunt trezite de copii noaptea, un link fain: http://niemann.blogs.nytimes.com/2009/09/14/good-night-and-tough-luck/
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Miana, deci ne cunoastem demult! Da, da, S-ul e de vina (exceptie face Sma a Ioanei).
In orice caz, cica varsta de 4 ani e cea mai periculoasa, au loc cele mai multe accidente casnice si altele, au fel de fel de idei, vigilenta noastra mai scade, asa ca...ochii pe ei. Pana si Dinu face in ultima vreme unele chestii cam periculoase si eu stateam relaxata cu el. Se spune ca asta e varsta la care din nou trebuie sa te uiti prin casa si sa ascunzi diverse obiecte priculoase.
Sa a cazut in cap azi, din pat, cam de la 50 cm apreciez, era covor pe jos. De fapt, s-a aruncat, vroia sa-l imite pe Sportacus, asta e un personaj dintr-un desen. Are un cucui la frunte. Il urmaresc.
Locca, bine ai venit!
Ioana, nu am aflat inca ce-i cu karatele.