Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

La multi ani Luca, sa cresti mare si sanatos!!!
Diplo, mai treci si pe la noi, ce mai faci?
Bine-ai revenit Innaa!!!
Tonnia?
Trebuie sa pregatesc copila de culcare acum, vorbim maine dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Salutam piticodromul!

"La multi ani!" pentru sarbatoritul de azi, David!

Ina, bine ai revenit.

Despre noi, no news, good news, Alberto e din 1 oct. la scoala in clasa despre care v-am spus deja si merge totul asa cum ne-am dorit! Saptamina viitoare o sa aiba vacanta de toamna si ne organizam deja sa mergem la citeva parcuri de distractii(indoor) precum si la activitati de vacanta.

O zi buna tuturor,

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile: David de Flory72, Maria-Gabriela de dani_flor, Iulia Maria de godzila, Mihnea Luca de Diana30, Luca Mihai de Pinacolada, Sara Maria de pumuklii, Teodora Maria de raluci, Anya-Ioana de Anya20 si Mayanna de sarmisa!

innaa, voi pana la urma ati ramas in Romania sau ati plecat din nou in Spania? Sotul nu zice nimic ca stau mult uneori la serviciu, pentru ca el sta deseori mult la serviciu. Singurii care au dreptul sa comenteze sunt copiii.
Dana Lucia, vacanta de toamna placuta.

E o vreme in Bucuresti... ploua si frig. Pana anul asta, copii se uitau la filme la tv, dar acum nu se mai uita. In caz ca se plictisesc si de desenat, nu stiu ce facem toate serile de iarna in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Brrr, ce frig si urat e afara! De azi merge si Ana la gradi dupa 2 saptamani de absenta.
La multi ani sarbatoritilor din week-end, David, Maria-Gabriela, Iulia Maria, Mihnea Luca, Luca Mihai, Sara Maria, Teodora Maria, Anya-Ioana si Mayanna! Sa fiti sanatosi cu totii!
Sambata am facut greseala sa merg la cumparaturi la Carrefour. Dupa vreo cateva ore am abandonat cosul cu ce era in el si-am tirat-o cu mana goala. Era o aglomeratie fantastica ca-n ajunul Craciunului, cozile erau imense, groaznic. Nu stiu ce-a fost in week-end-ul asta, o mare aglomeratie peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Salutam piticodromul!

Sunt putin restanta la capitolul urari dar recuperez acum. Asadar, La multi ani copilasilor nascuti pe 18 oct. Maria-Gabriela, Iulia Maria si celor nascuti pe 19 oct. Mihnea Luca, Luca Mihai, Sara Maria.
Felicitam si aniversatele de azi:Teodora Maria, Anya-Ioana, Mayanna, La multi ani!

Godzila sa iti traiasca fetita alaturi de fratiorul mai mic!

Diana sa va traiasca feciorul si toate bune de la noi!

Anya sa va traiasca printesa cea mare alaturi de cea mica!

Ioana, multumim pentru urarea de vacanta placuta, speram asa sa fie, cit mai placuta!

O saptamina buna tuturor,

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani tuturor celor care au facut 4 ani in ultimele zile!

Noi suntem bine. Am incercat sa mergem la dansuri, insa era complicat de dus, de adus...
Noroc ca s-a organizat un club de balet de care se ocupa gradinita si Ioanei ii place f. mult si am hotarat sa nu o mai duc si la dansuri.

Astazi am comandat 2 rochite de balet si 2 costumase de balet, plus un costum de halloween, care vor ajunge vineri.
Joi avem festivalul toamnei la gradi si sunt invitati si parintii. De abia astept sa-i vad.

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nicole, da-ne si noua linkul de unde ai comandat costumele. E bine ca ati gasit un club de balet convenabil, noi nu ducem fetele pentru ca e prea greu.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani!!!

Suntem bine, sanatosi, baietii merg la gradinita. Nu am noutati, practic nu am ce povesti. Sunt in pana de cuvinte, cred ca de la vreme mi se trage.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Da Ioana, stiu cum e. Noi avem noroc cu gradi, si la inot tot prin gradi a mers. Acum mai e si la un club de bricolaj.

Uite link-ul http://fabricademagie.ro/Balet/ nu stiu daca am voie sa-l dau aici...

Pe Miru ai sa o dai la scoala de stat, nu? Eu inca nici nu m-am gandit, desi vorba ta, nu mai e mult.

Nicole & Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani" sarbatoritilor de 4 ani si felicitari mamicilor.

Si Anca merge la balet in fiecare sambata, este "Mademoiselle Rose": toate fetitele au costumase roz.
Mai are o sedinta si termin sesiunea de inot.

In rest, vroiam sa ii zic Alinei, ca nu e singura cu casa vraiste si munte de calcat, pe motive de joaca sau lectii cu Victor.

O sa inceapa si Anca scoala la anul, aici grupa pregatitoare este in cadrul scolii.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput