Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom, haideti la o

Felicitam aniversatii zilei: Fabiano-Antonino, Milan, Alexandra Denisa, La multi ani!

Carmi, sa va traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii. Te mai asteptam pe aici sa ne mai povestesti despre Fabiano.

O zi buna tuturor,
Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Salutare,

La multi ani piticilor ce s-au sarbatorit zilele acestea .

Noi am fost plecati la bunici in WE si Vladut a avut parte de putina zapada. De multa vreme nu l-am vazut atat de fericit. Nu se mai oprea din ras si din aruncat cu bulgari. Abia asteptam sa ninga (mult) la munte.
De vreo 2 zile e putin mucos, in rest toate bune.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Fabiano-Antonino, Milan si Alexandra Denisa!

Carmi, sa-ti traiasca zambaretul.
Bianca, petrecere frumoasa!
Nicole, multumesc de link, imi plac rochitele. Daca Miru si Sma vad site-ul asta, ma usuca de bani. Da, planul meu actual e sa o dau pe Miruna la o scoala de stat, dar nu am vizitat niciuna, si nici informatii nu am. Tu ai inceput cautarile? Am si alternativa sa continue la Montessori, in caz ca directoarea de la gradinita reuseste sa organizeze grupa 6-9 ani (inca nu e sigura).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ce frumos, Irina. Si Ioanei ii este dor de zapada. Ne tot intraba cand va ninge.

Ioana nu m-am gandit inca, desi asa la o prima gandire as spune scoala de stat. Ioana e la Junior, care are si scoala. Se cheama Genesis. Nu m-am documentat daca e ok sau nu.

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
La multi ani Milan, Fabiano si Alexandra!!! Petrecere frumoasa si cadouri multe!
Bianca, esti in bairam?
Ana mea parca tuseste mai mult de ieri, a tusit si azi-noapte. Tratamentul pentru laringita l-am terminat acum o saptamana... E bun siropul de muguri de pin cu propolis, voi ati avut rezultate cu asa ceva?
In alta ordine de idei, n-avem costum de Haloween, cred ca trebuie sa achizitionam ceva.
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna sa va fie inima, dragele mele.
Nu am intrat de un veac pe aici si acum intru asa timid ca nu prea vreau sa stau mult la calculator ca sunt in concediu medical din cauza lui.
De vreo 3 luni m-am captusit cu o entorsa dorsala din cauza statului la birou. Am tratat totul cu indiferenta pana ce nu am mai putut. Durereaa urcat spre gat si cap si iata-ma acum stand acasa si incercand sa repar ce am stricat pe acolo cu saci magici aplicati pe gat si spate, cu masaj si antiinflamatoare.
Gata despre mine.
IAris este bine, ca de obicei, dar e vorbaret, Dumnezeuleeee, ne termina cu povestile si intrebarile. Si s-a obraznicit. Sper sincer ca e o etapa ca citeam pe undeva de alte crize pe la 4 ani,( el a avut-o si pe aia de 2 ani). Zici ca e un facut, in anii pari e obraznic, in cei impari e ca un mielusel. Dar cum e el, ne e drag de murim de dragul lui. e asa dragalas cand pune botic, cand incearca sa se impuna, cand se supara ca nu ii ies anumite constructii, cand il iau de la gradi si imi arata ce a mai bricolat, cand ma trezeste dimineata pe la 6 cu un pupic. Ce sa mai zic, o minune de copil am eu acasa, desi sunt convinsa ca il laud cam mult. Asa ne-am mai dori unu bebe si ne asa greu sa ne hotaram, macar de am avea sub 30 de ani.
Miflore, sanatate Anei. Eu nu stiu de siropul asta, dar stiu ca la IAris cand tuseste nu functioneaza nimic, si am incercat cateva siropuri. Lui ii trece numai cu spray-uri de Salbutamol si Flovent pe care ni le-a prescris pediatra lui si pe care le folosim la nevoie, atunci cand tuseste mai mult de o luna rau. In rest, trec de la sine toate.
Nicole, cred ca te topesti cand o vezi in rochita de balet. Sunt asa dragalase fetitele cu rochitele lor.
Irina, ce frumos ca va place zapada, noi ne-am saturat de ea. Numai gandul ca vine ne termina. Era frumos in Romania, ca uneori ii duceam dorul. Aici am amjuns sa o detest. e drept cadca as practica sporturi de iarna ar trece altfel. De aia cred ca imi si doresc ca IAris sa invete cat mai multe.
Tonia, bine ca sunt bine copiii, e drept ca si mie vremea de aici imi taie respiratia, cuvintele, noroc ca stau mai mult la caldurica, in casa.
Voi vorbiti de scoli . Eu sunt de-a dreptul terminata cu subiectul asta pt ca mi se pare asa mic Iaris sa inceapa de la 5 ani. Asa cum spunea Cristina aici incep la anul grupa pregatitoare in cadrul scolii. Am niste emotii.....
Halloween-ul e aproape, musia sa ne grabim si noi cu costumul, IAris vrea sa fie Spiderman. Asa ma enerveaza ca vrea sa fie un personaj despre care nu stie nimic. A auzit si el la gradi si i se pare asa de "cool" sa fie si el Spiderman. Anul trecut a fost un dragon, avea o coada asa faina, si el era asa simpatic...dar v-am spus ca s-a facut mare si e asa de "baiat"cateodata ....
Va pup, ca deja am stat o gramada pe aici si ma resimt.

Si multi ppupici si LA multi ani tuturor copilasilor care se aniverseaza inca.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

hello dragelor,

am incheiat si noi o zi grea...multumim pentru urari!

Am avut petrecerea principala la gradi, cu Vitamina vesela, multi copii, distractie mare! Am mai avut o serie si acasa, pe seara, insa mai restrans, doar cu 3 copii. Milan a fost foarte fericit, mai ales ca a primit ce viseaza de 3 ani....un acvariu!Si i-a placut si agitatia si petrecareala....e un mic party animal, desi nu ai spune.
Imi pare rau sa aud de copii bolnaviori...multa sanatate!A fost si Milan, acum vreo 2 saptamani cu febra mare o zi, dar fara tuse sau muci...am scapat repede as putea spune, desi febra a scazut suuper greu.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Primiti lume noua?
Eu mai rar pe forum, dar nu v-am uitat. Multumim mult pentru urari, sa fie sanatosi toti piticodromistii nostri!
Dana Lucia, daca ma inviti sa povestesc, eu spun asa: Fabiano e bine, e inaltut pentru varsta lui, insa cam slabut. Merge la gradinita din februarie, acomodarea a fost cam dificila, intrucat nu stia bine germana si se simtea uneori frustrat ca nu poate replica (el vorbeste ingrozitor de mult si cu oricine, spune ca-i ies vorbele din gura)...din cauza asta a fost uneori chiar violent. Acum e bine, mai avem ceva probleme la capitolul ´orgoliu´, dar lucram intens. Vorbeste foarte bine toate cele trei limbi, raman cascata uneori cand il aud cum face traducerea pe loc dintr-o limba intr-alta, sunt fantastici copiii cat de repede pot invata, si, basca, fara niciun efort. Noi ne-am mutat de un an din vestul Germaniei in sud, la bavarezi...partea aiurea e ca pe aici lumea vorbeste foarte mult in dialect (de neinteles pentru noi si chiar si pentru multi nemti), si cam asa se vorbeste si la gradinita, nu chiar dialectul pur, insa cu multe cuvinte preluate si cu intonatia de rigoare. Pe mine ma enerveaza treaba asta, Fabiano asta invata, vorbeste deja ca ei, un amestec ciudat....dar nu am ce sa fac, el e singurul strain din grupa, nu am cu cine sa ma aliez sa fac scandal. In mod normal ar trebui sa se vorbeasca limba literara, nu?!?
Eu m-am facut taranca, am gradina si m-am ocupat de flori si legume toata vara.
Mifloricica, sanatate Anei !
Am incarcat niste poze aici: http://s141.photobucket.com/albums/r48/Carmi_photo/sept%20oct%202009/ de azi, si de la mare.
Va pupam si va dorim numai bine.

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!

La multi ani fetitelor aniversate azi: Andra, Sara.

Miana, sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii alaturi de fratior!

Carmi, ma bucur ca ai scris despre Fabiano iar cu limbile straine e intr-adevar uimitor cit de usor le invata copiii! Ce frumos ca te ocupi de gradinarit, si mie imi place sa ma ocup de florile din gradina cind am timp.

Sanatate copilasilor bolnaviori si sa aveti o zi buna.

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zane!
La multi ani Sara si Andra!
Carmi, nu pot sa-l vad pe zambaret si tare mi-e dor, imi cere parola, e public albumul?
Mary, sanatate multa, ai grija.
Bianca, eram sigura ca va sosi si momentul in care Milan va primi un acvariu, cred ca e f. fericit! Si Ana a vazut unul la un vecin si cred ca i-ar place, bine, ea vrea si pisica si catel, si calut si toate in casa.

Mergi la inceput