Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Casiana, felicitari pentru 10. Multe optionale face Casiana; de curiozitate, sunt incluse in taxa lunara, sau le platesti separat? La noi la gradi platim separat pentru optionale.
Marinela, ce mai faci? Cum mai "merg" dosarele?

Sunt mai putin de 3 ani pana intra Miru la scoala si n-am intervievat nici o invatatoare - grav. Va rog sa-mi spuneti si mie daca aveti recomandari de invatatoare.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Da Ioana toate sunt incluse in taxa.Prof de engleza si franceza sunt angajate permanet la gradi(cand nu predau engleza sau franceza lucreaza ca a doua educatoare la cate o grupa) si cele de informatica si muzica sunt colaboratoare (vin numai cand au ore).Taxa e de 670 lei.
Am mai zis eu, gradinita are si ceva minusuri(spatii cam mici si sunt cam inghesuiti, pana anul acesta nu aveau loc de joaca acum au)acum au si mobilier dragut.Cred ca au incercat sa suplineasca anumite lipsuri si au asa o oferta educationala.
Pentru noi a fost singura optiune (e aproape de casa si de serviciul meu ) nu mai exista nici una in zona unde stam si mi-a primit-o de la 2 ani.La vremea respectiva era singura gradinita din Pitesti care primeau copii asa mici.Acum sunt mai multe, unele cu oferte bune, cu supraveghere pe internet numai ca taxele sunt cam mari pentru noi.
Decat sa mearga la o gradinita de stat cu camere mari dar cu 30 de copii in grupa am preferat sa mearga aici, 16-18 copii cu 2 educatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Vai, Ioana cum asa inca nu te-ai interesat de invataoare pt Miruna? Foarte grav!
Eu am noroc ca in spatele blocului unde locuiesc este o scoala foarte buna asa ca nu trebuie decat sa aleg o invatatoare.

Mergi la inceput

Casiana, cred ca iti dai seama cat noroc ai cu gradi buna si aproape de casa, si cu scoala buna din spatele blocului. Noi avem 2 scoli de stat si una particulara foarte aproape (5-10 min de mers pe jos), dar trebuie sa le investighez, nu par "bune".

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La mult iani LUCA!

Ioana cum inca nu stii ce invatatoare sa alegi pentru Miru? sa iti fie rushine! Da, eu m-am mai linistit in privinta lui Vlad, e mult mai comunicativ, se cunoaste ca masa se ocupa numai de el (am o mizerie in casa, un teanc cat Everestul de calcat samd ), toata ziua (adica de la 4) facem planse, lipim, decupam, desenam, numaram, invatam litere si cifre samd, vine cu fraze de la gradinita gen: nu vorbi intrebat hehehe i-am explicat ca doaman zice "neintrebat", sau jocuri , zice : sus! cum face pisica? aaaaaa trebuie sa zici miau! stai jos !, ieri au invatat despre legume , mi-a zis de porumb si sotului de ardei gras , mofturile le face cu bunicasu (ca ii merge).
Pupam Alexuta fetita frumoasa si cuminte si petrecere frumoasa sambata!.

Mergi la inceput

La multi ani Luca! Diplo, ne mai citesti? Ce mai faceti?

Alina, ce frumos va jucati, si ce bine ca ajungi la 4 acasa. Eu acum 2 seri am ajuns la 10 acasa, si Miru m-a sunat pe la 9 jumatate, nu mai avea rabdare sa ajung, vroia sa vorbeasca cu mine.

Ieri dimineata, Miruna mi-a zis ca nu mai vrea la gradi, ca i se face dor de mine acolo - of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!

"La multi ani!" Luca–Mihnea, Diplodocus, sa iti traiasca baietelul si numai bine va doresc!

Salutari si o zi buna!
Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Buna ziua piticodrom,

remember us?

nu am mai citit si scris de multa vreme, dar nu am uitat de voi.

O sa zic si eu La multi ani tuturor sarbatoritilor, multa sanatate, sa fie norocosi si destepti.

Noelia este bine, merge la gradi, ii place, are prietenele ei de care nu s-ar desparti nici in timpul liber...
De doua zile sta acasa pentru ca are un soi de raceala, pe care am luat-o si eu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Ioana intrebare: sotul nu zice nimic daca ajungi acasa atat de tarziu?
al meu deja m-a innebunit...fara telefoane, laptop sau discutii despre serviciu in timpul liber parca sunt un leu intro cusca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

of, de-abia acum am reusit sa mai intru pe forum.

la multi ani din tot sufletul aniversatilor! incet-incet iesim din clubul scutecelor...

locatia laudata de mine din Tarlungeni e Grand Hotel Perla Ciucasului.

am tot auzit si eu de vestita ferma de langa Bucuresti. planuim o vizita, dar cred ca intra in categoria "planuri pe termen luuung".

multumesc de urari. pe Radu chiar nu l-am putut convinge sa il serbam la un loc de joaca, asa ca pana la urma m-am conformat si l-am serbat acasa. am fost compelt depasita de situatie, nici n-am scos toata mancarea s-o servesc. dar cred ca toti copiii s-au simtit f bine. s-au jucat, au alergat, au tipat, au ras. se vede ca a mai crescut "promotia" de invitati si au reusit singuri sa-si gaseasca activitati si chiar daca au alergat la greu nu au fost accidente.

m-as inscrie la intalneala - cu sau fara copii, dar nu stiu sa propun ziua.

Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)

Mergi la inceput