Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

multumim, La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!!!

Citat:
citat din mesajul lui dana_lucia

Salutam piticodromul si felicitam aniversatii de ieri: Mario Gabriel, Raisa si pe cei de azi Robert, Alexandru-Mihai, La multi ani!

Miflore, multa sanatate Anei!

O zi buna tuturor,

Dana Lucia si scolarul Alberto

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
La multi ani Bianca, Alexandra Ana, Briana si Alexandra!!!
Futuremother, la multi ani cu intarziere Raisei, sa creasca mare si frumoasa! Ma bucur ca mai treci pe la noi.
Anto,, sanatate Soniei!
Ioana, multumesc frumos am inteles cum sta treaba cu ferma. Si eu cred ca Ana va fi incantata, sper sa-i treaca raceala pana sambata si sa mearga si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Incep prin a va spune ca v-am dezinformat, am vorbit cu prietena mea si mi-a zis ca era vorba de Lia Manoliu cu inotul, ca la Floreasca fusese initial copila.

Ioana, Vlad e bine in general, muci, tuse "bucurii ale colectivitatii", e in greva foamei, nu mai vrea la gradinita pentru ca ii dau de mancare doamnele si el nu vrea sa manance . In rest ce sa zic, vorbeste din ce in ce mai corect, ma uimeste pe zice trece, face legaturi in capusorul ala al lui de ne doare mintea. Ultima perla din we : eu calcam, el se juca pe langa mine, mana in pantaloni (chiar asa, mamici de baieti, mai sunt baietei care stau toata ziua cu mana pe puta? trage frate de ea de zici ca e gumilastic), eu ii zic:
-Vlad, lasa fundu' in pace, ce ai gasit acolo?
- o baterie !
Cand mai vorbesc cu sotul ii zic :fiitu asta a fost azi agitat de parca are baterii in fund si el a bagat la cap si mi-a servito!
In rest v-am zis ca e interesat de cuvinte in engleza si mai nou vrea sa invete litere, a venit la mine, citeam ceva la calculator, s-a cocotat in brate si mi-a zis:"vreau sa invat litere", asa ca i-am aratat literele , deocamdata recunoste cateva.
Tot in we am facut cu el planse din hartie colorata, fete de oameni (am descoperit o librarie cu multe minuni gen: capusoare de polistiren, palariute de paie, ochisori de lipit , margelute de tot felul, animalute care se lipesc samd), a ales el trei fete (noi), eu le-am lipit, le-am desenat corpul si la sfarsit el mi-a desavarsit opera: cu un creion rosu a desenat ceva si cand l-am intrebat mi-a zis ca e patul si pernuta (aveam lenjerie rosie pe pat) semanau intr-adevar si mie in mana o chestie si cand il intreb ce am eu in mana , imi zice : o gentutica ! ii zic : pai si ce sa fac eu cu gentuta in pat? el: sa imi tii mie jucariile! (cand iesim afara am un rucsac rosu in care imi da sa ii car robotii) .

Anto super cadou, cred ca Vlad ar fi extaziat, o sa studiez piata pt craciun desi mi se pare cam scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello piticodrom!

Felicitam fetitele aniversate azi, La multi ani: Bianca- Isabelle, Alexandra Anna, Briana Maria, Alexandra.

Anto, interesant cadou a primit Victor!

O zi buna in continuare si salutari de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
La multi ani Alexia, Maya, David si Andrei! Petrecere frumoasa tuturor!
Casiana, sa-ti traiasca dulceata de fetita, sa fie sanatoasa si cuminte!!! Esti in pregatiri?
Brrrr, ce frig e afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata! si La multi ani sarbatoritilor de azi: Alexia, Maya, David si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Salutare

In sfarsit reusesc si eu sa dau un semn de viata.
Si cu urarile sunt foarte in urma.... asa ca:
La multi ani tuturor piticilor de septoct2005!
Sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata !

Vlad e bine din toate punctele de vedere.
Astepta cu mare nerbdare zapada. M-a pus sa-i promit ca vom merge la munte de la prima ninsoare.
Din fericire anul acesta sta muuult mai bine la capitolul raceli, cel putin deocamdata. Se vede ca anul trecut a luat tot ce s-a putut de la colegii lui de gradi.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Casiana, sa-ti traiasca fata! Petrecere frumoasa! Mai povesteste-ne ce mai face Alexia la gradinita.
Alina, ma bucur ca Vlad comunica asa de bine cu voi, sper ca esti mai linistita ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Salutam piticodromul!

Felicitari copilasilor aniversati azi: David, Alexia Elena, Andrei, Maya, La multi ani!

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Multumim mult pentru urari!
Alexia e in culmea fericirii, cred ca asta e primul an in care apreciaza cu adevarat ziua de nastere. .Astazi am dus un tort la gradinita, mai are un coleg sarbatorit azi asa ca mergem la el la petrecere la Mc.
Ei ii fac o petrecere mai micuta sambata tot la Mc Donald's.Am avut ceva probleme cu lista de invitati ca am rugat-o sa invite cativa copii si ea vroia toata grupa ca toti copii sunt cuminti si sunt prietenii ei asa ca o saptamana mi-a luat sa o conving ca nu putem sa-i invitam pe toti.Oricum ea si i-a ales,am lasat-o pe ea sa aleaga singura ce invitati vreaeu am impus doar numarul.
Alexia si-a primit deja cadoul de care e foarte incantata, un lego evident. Acesta este http://shop.lego.com/Product/?p=6187.
La gradinita e bine,educatoarea spune ca a devenit mai curajoasa.
Saptamana trecuta au avut ca tema familia si au discutat despre familie( a trebuit sa aducem poze cu familia),au invatat o poezie si au facut din plastilina casute de pitici.Acum fac pe langa engleza, franceza si muzica si informatica, era tare mandra ca a primit 10 la calculator.De cateva zile se joaca la calculator, i-am cumparat cateva cd-uri dragute ca acesta http://www.ercpress.ro/default.php?p=details&id=111

Mergi la inceput