Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (223)
Raspunsuri - Pagina 15
miflore spune:
Buna dimineatza frumoaselor!
La multi ani Antoine, sa cresti mare si frumos!!!
Multumim si noi pentru urari, sunt binevenite oricand!
La multi ani cu intarziere pentru sarbatoritii de saptamana trecuta, Anto, Kristinutza, Anya, Andreea, Kid, Oaana, RalucaN, Diana_n, Karmenutza, Diafera, sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei!
Eu n-am reusit sa mai dau pe-aici si din cauza serviciului dar si din cauza Anei care s-a captusit acum o saptamana cu o laringita interesanta. N-am reusit sa scapam fara antibiotic din pacate, e a treia oara cand ii dau. Boala evolua clar spre rau, antitermicele nu faceau fata, asta e, nopti nedormite total, tuse naspa pana la voma (inclusiv voma), nas infundat. Cunoasteti. Acum e binisor, mai tuseste cand si cand dar e acceptabil. Si nu mai are nici tempe. Probabil c-o s-o duc la gradi de joi, dupa ce termin antibioticul.
La servici am predat ce-am avut de predat, s-au mai linistit apele cateva zile...ca urmeaza alte predari.
Cu intalnirea n-a mers, m-au bulversat total noptile nedormite de saptamana trecuta si stiu ca saptamana asta Bianca e in inima tarii. Vorbim pentru cealalta?
Va pup si sanatate tuturor!
Ioana75 spune:
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile!
Nanadana, la multi ani lui Antoine! Ti-a iesit tortul cu Spiderman? Cat despre sora, va tin pumnii
.
Anto, ce frumos ai povestit de primirea cadoului; hai, zi ce e, ca sunt curioasa
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
miflore spune:
Si eu sunt curioasa ce cadou a primit Victor.![]()
Ioana, ce mai faci, ce-ti fac printesele?
Ana are programata pentru sambata o vizita la ferma animalelor si ferma de lapte din comuna Pantelimon, au si site. Este o ferma relativ noua, infiintata de cateva luni, un fel de zoo particular de animale domestice. Au programe speciale pentru gradinite, cu povesti despre animale, mulsul vacutei, hranirea iepurasilor, hranirea vitelusilor noi-nascuti cu biberoanele, calarit ponei. Pare interesant. A mai fost cineva, cum e?
dana_lucia spune:
Salutam piticodromul si felicitam aniversatii de ieri: Mario Gabriel, Raisa si pe cei de azi Robert, Alexandru-Mihai, La multi ani!

Miflore, multa sanatate Anei!
O zi buna tuturor,
Dana Lucia si scolarul Alberto
Ioana75 spune:
Mihaela, multumesc, fac bine, e inca soacra la mine (de 2 saptamani+), ieri Miruna a fost toata dupa-amiaza in vizita la o prietena (a dormit acolo de pranz, si eu mi-am facut de cap citind 400 pagini dintr-o carte - nu, nu era pentru serviciu
). Noi am fost la ferma animalelor, si au mers fetele si cu gradinita. Ana merge cu gradi? Poate ne vedem!
Antoanela23 spune:
Buna,
La Multi Ani, Antoine. Nanadana, felicitari, sa-ti traisca baiatul si sa ai spor la bebelina 2.
La Multi Ani, Mario Gabriel, Raisa, Robert, Alexandru-Mihai.
Mihaela, mersi frumos, multa sanatate Anei.
Hai sa ridic suspansul cadoul lui Victor este un ....www.wowwee.com/en/products/toys/robots/robotics/robocreatures:roboraptor" target="_blank">Roboraptor . Am ezitat sa-l iau ca e pt copii mai mari, dar la cum s-a bucurat nu-mi pare rau. E haios ca si el si Sonia incearca sa-i dea sa manance, ii baga hartie in gura, il mangaie
.
pupici, o zi buna,
Poze 2009
Poze 2008
Ioana75 spune:
Anto, wow! Si cum face cand intra in hunting mode?![]()
Alina, ce mai zice Vlad? Perle noi, ceva
?
miflore spune:
Dana si Anto, multumim frumos pentru urarile de sanatate.
Anto, tare roboraptorul, l-am vazut la Diverta dar n-am indraznit sa ma joc cu el, mi-era frica sa nu se dezlantuie si sa ma manance.![]()
Ioana, detaliaza, e frumos la ferma sau nu prea? Sper sa nu ploua sambata ca n-o mai las pe Ana sa mearga. Ea merge cu gradinita.
Poate ne vedem totusi vreodata, greu cu intalnirile-astea.![]()
Fetelor, stie cineva unde pot gasi stickere sau abtibilduri mai mari care sa reprezinte un castel din povesti? Eventual cu tot cu printese si printi si ce mai trebuie. As fi vrut sa lipesc pe tablia patului Anei, asa am comanda.
Si mai vreau stickere cu diverse dar sa fie pe oranj-mango, pentru bucatarie, sa le lipesc pe o bucata de pal prinsa pe perete. As putea sa pictez cu Ana cu vopsele acrilice in loc de abtibilduri, ma mai gandesc.
Ioana75 spune:
Mihaela, sanatate Anei! Pe mine nu m-a dat pe spate ferma
, dar fetele au fost foarte incantate. Au hranit poneii aia juma' de ora - dupa ce s-au terminat morcovii pe care ni i-au dat cei de acolo, am rupt iarba si am hranit in continuare poneii. Eu cred ca merita deplasarea. Ah, si de atunci s-au intetit rugamintile Mirunei de a ne cumpara un cal si a ne face o ferma
- nu trece zi sa nu imi zica.
Antoanela23 spune:
Neata Piticodrom,
Haideti la o cafea
si pe prima pagina.
La Multi Ani, Bianca, Alexandra Ana, Briana si Alexandra !
Ioana, nu stiu cum face la razbel, noi l-am pus pe modul jucaus
. Deci cand venim la voi la ferma
?
Mihaela, multa sanatate Anei.
Sonia aseara se plangea de dureri in gat si nu a baut lapte aproape deloc, probabil o deranjeaza la inghitit. Si pe mine ma doare gatul de vreo doua zile, of, si de abia a inceput toamna
.
Pupici si o zi buna,
Poze 2009
Poze 2008