Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Multumesc mult Ramona.

Si eu cred ca e pe fondul lipsei de atentie...din pacate nu ii pot acorda mai multa, pt ca sunt singura care ma ocup de ea si implicit de frate-su, care e la varsta de maxima mamosenie.

Eu nu as certa-o...dar problema e maica-mea...recent a facut-o "vaca imputita" dupa ce s-a produs accidentul, nu iti poti imagina cat de tare m-a durat...din fericire eu sunt cea care contrabalansez situatia si ii spun ca e ok...vad ca o deranjeaza foarte tare...nu o face intentionat. In fine ieri am reusit sa o fac pe maica-mea sa citeasca ceva despre enurezis...pt ca in mine nu are incredere ca as proceda bine...si mi-a zis ca nu o va mai certa niciodata...asa sa o tina. O sa ii cumpar o canapea noua...sa nu se mai planga atata de udatul canapelei ei...macar de ar fi un obiect de valoare...oricat de mult o protejez nu stiu cum de tot scapa pe langa salteluta.

De ieri am scos pampersul si urmaresc sa vad ce se intampla...poate, poate.

Ma scuzati ca ma decarc aici...zau daca am cu cine sa vorbesc...nici nu mai dorm noaptea tot gandindu-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!

"La multi ani!" aniversatilor zilei: Victor Andrei, Monica, Casian.

Antoanela, a va traiasca feciorul si sa va aduca numai bucrii alaturi de surioara lui.

Va dorim o zi buna si va salutam!

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Victor, Monica si Casian!

Anto, sa va traiasca baiatul! Cum petreceti?

Mi se plimba prin fatza ochilor, "lipita" de cursor, o ciocolata... Sper ca cine face reclamele astea isi da seama la ce chinuri supun maimicile de pe forum.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

hello,

Ati stabilit o zi? eu saptmana asta pot...si mai dupa 19, ca saptamana cealalta sunt in inima tarii, la Covasna:)

Maine e prea devreme pt mobilizare?

sa imi spuneti si mie daca hotarati ceva....meerci!

B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sorry ca dau buzna!

Godzila, daca ai trai in Frantza si ai merge la medic cu "problema" ta s-ar uita chioras la tine. Ei zic ca nu e nici o drama daca la 4 ani mai face noaptea in pat. ESte clar ca ceva a declasat asta, dar va trece .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Buna dimineata piticodrom, haideti la o .

"La multi ani!" aniversatilor zilei: Alexandru,Radu-Ioan, Darius Eduard. .

Kristinutza, sa va traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii. Petrecere frumoasa!

O zi buna tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei: Alexandru,Radu-Ioan, Darius Eduard !
La multi ani si pentru sarbatoritii de ieri :Victor Andrei, Monica, Casian!
Ioana, ciocolata? unde e ciocolata? eu nu am vazut .

Vera o sa treca, si Vlad de cand e gradinar e mult mai lipit de mine, nopatea dorme mai agitat, il aud prin somn cu "nu,nunu, nu vreau!", in plus inteleg ce zici si mama i-a spus lui Vlad odata :de ce ragi ca un magar? si el a bagat la cap si zice mereu si nu imi place, da ce sa mai zic de ea ca si eu i-am zis intr-o criza de furie: taci ca iti dau una de iti sar maselele, evident ca doar am zis, da a bagat la cap si repeta mereu si suna asa rau, nu va inchipuiti cum ma simt cand il aud.

Mai nou Vlad injura ca un birjar, nu aia cu papucii masii, nu, aia e usoara, altele de p masii s-a scapat sotul de fata cu el in masina si de atunci asa o tine , of repede mai baga la cap prostiile, mai ales ca astea le zicem asa cu intonatie , ii zic ca nu e frumos, ca un copil nu trebuie sa zica asa ceva, da stiti si voi ca nu tine, lui ii place cum suna, ca nu stie ce e aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Ioana, Dana_Lucia, Alinam, multumesc pentru urari. Va pup mult si va urez si voua numai sanatate si fericire.

Ioana, ne-am sarbatorit cu tort decorat cu Spiderman, de mare succes si cu un cadou care l-a cucerit mai de mult in magazinul de jucarii, se lipise fascinat de el, dupa ce l-a vazut l-a batut pe ta-su la cap vreo trei zile "nu-i asa ca-l vrei tu, nu-i asa ca-ti trebuie, hai sa-l luam", fara succes, pana la urma s-a lasat pagubas. Nici nu-i venea sa creada ca l-a primit. A dansat dansul ploii cand l-a vazut. Vorba lui sotul, merita banii macar ca sa-l vezi cum se bucura, ca presimt ca va fi bucati in scurt timp.

Eu sunt restanta la urari si-mi pare f rau, rusiniiiica si scuze.

Oricum, La multi ani si un pupic special pentru toti aniversatii din piticodrom si parintii lor!

Va pup, we placut,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La Multi Ani pt toti pitici care au facut 4 anisori si felicitari mamicilor

miflorecu intarziere dar sper ca ne iarta printesa un mare mare pupic de la Antoine pt Ana

antonelavad ca va-ti spaidarmit si voi,asta mi_a cerut si antoine si nu am gasit de gata, dar o sa fac eu o arta maine sa vedem ce iese

cit despre noi sintem bine crestem,mancam, ne place la gardinita
si astepta cu nerabdare cadoul, ne cerut un robot
de cind este tata la noi si_a dat drumul la vorbit in romana cu accent
si sa va spun ce ma intrebat intr-o zi:"mama, dar unde este sora mea?"deci trebuie sa ne apucam de sora-sa ca el tot o astepta

bine dragelor va pup si ne auzim

Mergi la inceput

Buna dimineata piticodrom!

"La multi ani!" Antoine-Nicolas, sa ai o aniversare fericita.

Nanadana, sa va traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii!

Weekend placut si salutari de la noi!

Mergi la inceput