Breaking News - 3
Raspunsuri - Pagina 4
astrojunkie spune:
In cu totul alta ordine de idei, iata un alt mic fragment din repetii, am inteles ca l-au dat aseara la Oprah :
Human nature
mj_girl spune:
fetelor, va respect si va iubesc pentru cat de neobosite sunteti... va citesc cu mare drag personal, avand in vedere ca toate informatiile de care dispun sunt indirecte.. am renuntat de mult sa-mi pun intrebari, sa caut explicatii sau justificari...Eu cred in Michael Jackson
nelia
Michael Jackson is a special part of me !
ADRIANKA spune:
Fetelor, din punct de vedere legal treaba e fara dubii: NEVINOVAT. PE de alta parte este normal ca unii sa se indoiasca de acest verdict. Suntem oameni, judecam cu mintea si cu sufletul, nu cu instrumentele sistemului juridic. Si mai ales pentru niste capete de acuzare atat de grave...
Dar, luand in considerare familiile care l-au acuzat in cele doua randuri...se vede clar ce au urmarit..."Anything for Money". A explicat frumos Nelia, ca el era extrem de inteligent sa nu se preteze la asa ceva si pe atunci nu cred ca era asa de dependent de medicamente ca in caz ca a facut sa nu-si aduca aminte...Va amintiti ce vesel si fericit parea in perioada aia, pana la bomba cu prima acuzatie, de cand s-a inchis in el si probabil insomnia sa s-a inrautatit.
Stiu si eu cum e sa fii insomniac, am avut episoade crunte, am mai povestit pe forum de asta...Am avut 3 luni in care nu am dormit decat 3-4 ore pe SAPTAMANA si alea chinuite. A fost cumplit, mi se parea ca n-o sa dorm niciodata, am luat si somnifere, eu, care nu sunt de acord cu asa ceva si tot nu dormeam, eram intr-o disperare acuta...
Si pe mine nu ma acuzase nimeni de ceva ce n-am facut, de mine nu discutau toate ziarele numai neadevaruri, nu sustineam zeci de concerte, unde sa dau si sufletul din mine, de mine nu trageau sute de fani si eu sa imi plang singuratatea prin zeci de camere de hotel din toata lumea....E o mica mare diferenta, nu credeti? Imaginati-va cat a avut de suportat el...
purple_blue spune:
Mai spun inca ceva si am incheiat subiectul (pt. mine).
Eu intotdeauna pun la indoiala tot. Exista prezumtia de nevinovatie, dar mai bine sap ca sa ma asigur.
Pana mi-am format parerea despre el a durat mult timp. Admiri munca unui om si de aceea vrei sa stii mai multe si despre OM.
Dependenta, da. Incapatanare, da. Incapatanarea i-a adus cele mai multe necazuri. Despre abuzuri - NU - hotarat. In primul rand marturiile celor care l-au acuzat trebuiau sa fie mult mai solide si constante. Am citit demult transcrierile marturiilor de la proces si sunt atat aiurea incat e clar ca au fost contrafacute sau nefondate.
Lasand asta la o parte... DE CE???...parinti care stiu, simt, vad ca nu este ceva in regula in prietenia copilului cu un adult, lasa lucrurile sa continue ani in sir si dintr-o data il acuza. De ce a primit bani primul acuzator? Trebuia sa mearga pana in panzele albe sa il vada pe cel care i-a distrus copilul dupa gratii.
De ce din atatia copii care au fost la Neverland nu s-au gasit decat 2 in 10 ani? De ce nu au acuzat si ceilalti, mai ales vazand ca "e rost de bani" si mai ales fiind cautati si intrebati de politie?
In fine...nu ma prea pricep sa imi pun in scris gandurile. Si promit ca nu mai incerc la acest subiect
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
anka77 spune:
Eu vreau sa spun decat atat: fiti sigure ca au fost multi cei care l-au dorit daramat , distrus, dupa gratii poate. Chiar nu aveau cum sa demonstreze o armata de avocati, judecatori, procurori,toti cei care au instrumentat cazul pana la urma ca e vinovat? Sa gaseasca o SINGURA DOVADA cu care sa-l distruga?In procesul din 2003 daca nu ma insel au fost 10 capete de acuzare, la toate a fost gasit NEVINOVAT.Mi-e greu sa cred ca daca era vinovat nu aveau cum sa demonstreze.Asta nu poate decat sa ne intareasca inca odata increderea in el....a fost SINCER SI NEVONIVAT.Pozele care i-au fost facute la primul proces de catre districtul serifului din Santa Barbara au demonstrat ca Chandler minte...asa ca....
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
motanik spune:
Am citit si eu in viteza si am inteles, sper, esentialul discutiilor.
Parerea mea cu referire la procesele de molestare e ca sunt doua posibilitati pt noi toti:
1. il credem nevinovat
2. il credem vinovat
Cale de mijloc nu exista. Adica sa zici bai io-l cred nevinovat dar uite ca sunt totusi niste semne, ca se droga, ca bea, bla bla. Nu, nu, daca cineva isi pune intrebari, trecem la punctul 2.
Eu nu m-am indoit nici o clipa de nevinovatia lui. Mi-a fost clar atunci, imi e clar acum si imi va fi clar mereu: a fost un copil pana in ziua in care a disparut (eu nu pot, nu pot, nu pot sa zic alt cuvant pt 25 iunie ala nenorocit) si a cautat tot timpul vietii lui printre noi sa isi creeze o copilarie tanjind la cea pierduta acum 40 de ani. A cautat prezenta copiilor pt a putea el insusi sa se manifeste ca un copil. Si noi, mame sau nu, langa copii ne prostim, alergam, ne strambam, ne jucam ce ne jucam in copilarie. Alaturi de alti adulti facem acelasi lucru? Cum ar fi sa ne intalnim la o cafea si sa o punem si de-un sotron? Michael cauta distractia care i-a lipsit cand era copil, nu o putea gasi langa adulti.
In fine, ati inteles ce vroiam sa spun.
Nu e numai parerea mea.
In timpul unui proces, 12 jurati si judecatorul l-au gasit nevinovat. Dupa multe zile de discutii, ascultat marturii, verificat dovezi. Daca ei, care au avut acces la toate informatiile, l-au declarat nevinovat, inseamna ca nu are ce cauta vreun dubiu aici. NEVINOVAT.
p.s. Cat despre treaba cu copiii, repet, sunt ai lui. Desi nu as vrea sa ating puncte sensibile, v-as invita sa cititi mesaje ale mamelor de la adoptii, sa vedeti daca puteti sa puneti vreodata semnul intrebarii asupra relatiei mama - copil, in cazul lor.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
selket spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui purple_blue
Punctul A si B, total de acord. Dar ce cauta C si D aici? Astia sunt pasii pe care ii face cineva in situatia respectiva? Sau variantele? In cazul asta, , asta nu e parinte. |
eiei.. ala era un test grila la care voi care aveti copii si eu care n-am, dar stiu ce as face (respectiv varianta b cel mai sigur) ar trebui cica sa raspundeti si in functie de aia sa va faceti o idee despre cat de reale sunt acuzatiile impotriva lui MJ. Ideea era ca mi se pare vizibil de la o posta ca nu era nimic adevarat si ca numai banii i-au vanat. Poate ca n-am fost foarte clara, am crezut ca va prindeti. :) Care parinte ar raspunde cu C si D??? o doamne.
Omul a spus "sunt nevinovat", justitia a spus "e nevinovat". Ce mai vrem? Oameni care l-au cunoscut mult mai bine ca noi, prieteni, lisa marie, debbie rowe .. Si-ar fi lasat copii pe langa el sau in grija lui daca ar fi avut cea mai mica indoiala? Hai sa fim seriosi...
purple_blue spune:
Da, acum ca citesc din nou, imi dau seama .
Dar sub mesajul tau a aparut "automatul de cafea" si le-am luat la rand, vazand negru in fata ochilor.
Asta e o dovada ce impact pot avea cuvintele, mai ales gresit interpretate.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
bulinuta27 spune:
raspuns a si b
copii lui? de ce i-a facut asa? e treaba lui..si cine stie exact cum au fost conceputi?..eu? tu? el? ea?
nu...atunci?
eu am avut probleme cu puiul meu..si inca am...si DA, daca as fi putut face un artificiu sa nu fie asa l-as fi facut
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
melku spune:
io nu mai inteleg nimic din ce zici/crezi, nelia.
m-ai cam ametit! ori esti psiholog, ori esti avocat, ori ai participat/castigat vreun concurs de debate.
asa cum spunea si motanik, ori e alba (nevinovat), ori e neagra (vinovat).
altfel suna cam asa: cred ca e nevinovat, dar daca ar fi, l-as intelege pentru ca stiu cum e sa nu poti dormi si sa iei medicamente si sa nu-ti mai amintesti. si de aici ameteala mea...
eh, bine a zis mj_girl, EU cred in Michael Jackson si This is it!
daca a zis ca-i this apoi e this in aceasta chestiune.
il cred si cu asta basta!
in alta ordine de idei, stiati de asta:
Pe 20 septembrie, Nova Music/Sony Music si Jurnalul National ii cheama pe fanii Michael Jackson in Piata Presei Libere pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Pop.
Duminica, la ora 18.30, fanii artistului au pentru ultima data sansa sa il vada pe idolul lor in concert, intr-o proiectie inedita pe Casa Presei Libere. Cele mai bune videoclipuri din cariera Regelui Pop si concertul sustinut in 1992 la Bucuresti se vor vedea altfel decat pana acum!
Fanii cantaretului vor fi si primii care vor putea cumpara CD-ul “Michael Jackson-Number Ones”, care va fi lansat luni, 21 septembrie, impreuna cu editia speciala de colectie a Jurnalului National (precum si alte titluri din discografia artistului, ca “Thriller: 25”, “Bad”, “Dangerous”, “Live in Bucharest: The Dangerous Tour” sau box-ul de colectie “The Ultimate Collection”). “Billie Jean”, “Thriller”, “Beat It”, “Dirty Diana” sau “Smooth Criminal” sunt doar cateva dintre hiturile adunate pe discul “Michael Jackson – Number Ones”. Muzica lui va ramane pentru totdeauna!
Evenimentul este organizat de Nova Music in colaborare cu Jurnalul National si sustinut de Primaria Sectorului 1 si Den Braven Romania.
Parteneri media: Music Channel si Radio Romania.