Breaking News - 3

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Aseara dupa ce am pus filmul vu telef, m-am gandit si eu mai bine si cred ca este un montaj pe undeva.Ceea ce nu inteleg eu este altceva: felul cum se aude" ca sa zic asa, intr-una se aude foarte clar cel de la 911 in alta cel care suna.....Odata se aude cam si cum integistrarea ar veni de la 911 , iar in alta de la resedinta lui Michael

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ok, cum ziceam, am luat inregistrarile, avem aici apelul redat de CNN

Vocea femeii se suprapune la min 1.18 peste cea a paramedicului de la urgente in timp ce acesta spune we're on our way there, femeia spune less than a minute left. Dupa cum suna, nu face parte din acel apel, vocile in apel suna altfel, vocea femeii parca nu are acelasi fundal deci trebuie sa fi fost cineva din platoul CNN (dat fiind faptul ca nu se aude si pe alte inregsitrari) cu sau fara legatura cu apelul in redare (adica putea sa spuna less than a minute left machiorului care ii pregatea pe prezentatori sa reintre in direct odata ce se termina caseta cu apelul 911, nu?)

Mai departe, asta e inregistrarea de la cei de la TMZ.

Analizand, la inceput cand paramedicul cere adresa, cel care cere ajutor spune doar Los Angeles, California, 90077, si nu auzim si ce am auzit in clipul de la CNN si anume restul adresei, 100 North Carolwood Drive. E clar ca bucata cu restul adresei a fost scoasa la montaj caci imediat apoi auzim paramedicul intreband is it Carolwood? si tipul confirma Carolwood Drive, yes.

Acum continuand seria investigatiilor, am gasit si alte teorii, de ex ca doctorul Murray ar fi insusi Michael, iaca:

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Da vazusem filmul asta cu Murray.Mi se pare cam tras de par....chiar daca ciudatul asta nu prea a fost vazut la culoare de atunci( apropos..unde se ascunde frate? ), nu poze macar tip paparazzi, nu fimlulete...cum de o fi scapat okilor vigilenti ai celor de la TMZ?Mhhhhh ciudat.Nu stiu ce sa zic....nu cred.Nu, nu are cum.
In legatura cu inregistrarile...multumesc Motanik...sunt editate clar

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka77

Da vazusem filmul asta cu Murray.Mi se pare cam tras de par....chiar daca ciudatul asta nu prea a fost vazut la culoare de atunci( apropos..unde se ascunde frate? ), nu poze macar tip paparazzi, nu fimlulete...cum de o fi scapat okilor vigilenti ai celor de la TMZ?Mhhhhh ciudat.Nu stiu ce sa zic....nu cred.Nu, nu are cum.In legatura cu inregistrarile...multumesc Motanik...sunt editate clar

poze si noi 2

Pai e cu Michael! Nu trebuie sa-l insoteasca pretutindeni, doar e medicul in care avea incredere...

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

hehhe Danat....nu stiu ma ce sa zic.
oricum ar fi e foarte ciudat ca nu sunt imagini cu el, nu e vanat,nu nik....As vrea sa ai dreptate, sa fie undeva cu Michael, din pacate incep sa imi pierd sperantele....
Offf, tot sper sa apara ceva nou, am inebunit rasfoind netu`,dar cum ti-am spus incep sa im pierd sperantele......

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Pai cum Anka? Tu asa il iubesti pe Michael?
Nu spunea el mereu "don't you ever lose the hope!"

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Oooofff Danat, de tot nu am pierdut-o , dar incep incet-incet
Stiu ca No news is a good news , dar totusi....
Il iubesc in continuare din toata inima mea, sper sa trec de faza asta si sa imi recapat increderea

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

anka, iar iti vad buclili pe ici plangand? prea mult in ultima vreme. tre sa facem ceva cu tine sa iti mai revii nitel. sa aducem speranta la 0 macar..ca vad ca la tine zboara spre -infinit!!!

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Of Oana,daca atunci cand am aflat vestea , i-am zis lui maicamea: nu cred ca e mort, si-a inscenat moartea....avea toate motivele...etc, acum incep sa nu mai fiu asa sigura.Stiu ca am luat-o pe aratura in ultima vreme,ca totul se invarte efectiv un jurul lui,stiu.....
Cred ca trebuie sa iau o pauza.Sa nu mai intru pe nici un forum, sa nu ii mai ascult muzica, nik de genul asta....imi dau seama ca imi fac rau....scuze,iar va stresez

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Ankuta draga, nu ne stresezi. Crezi ca unele dintre noi suntem mai bune? Atata ca facem pe aici pe grozavele, fericite ca avem cu cine aiura cu gratie. Mai haz de necaz, mai detectivi. Dar de trecut nu ne trece .....nimic..ca altfel nu am sta toata ziua aici.

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

Mergi la inceput