Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)
Raspunsuri - Pagina 8
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 si inca o victorie ![]() ![]() am inlocuit masa de 12 cu fructisoareeeee!!! (nectarine cu mar![]() ![]() ![]() ); o singura data nu mi-a mai cerut laptic dupa fructe, prima zi cand a papat nectarine... dar azi i-am dat in 2 ture asa la 5 minutele distanta si chiar daca nu a papat foarte mult i-au tinut de foame; adica am prins si eu 4,5 ore intre 2 alaptari![]() ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite ![]() HA HA de bine ce te intrebam EXCURSIE MOECIU |
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
AYLA
sper ca in 2 saptamani sa ne scri de acasa....si ALEX sa fie cu tine
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
Ciresica5 spune:
Buna dimineata excursioniste si neexcursioniste
,
La ora asta sunt cam singura pe aici... dar ce sa fac? Ziua nu reusesc sa fac nimic altceva decat sa stau cu bebe, caci altfel plange daca ramane singur 
Am reusit sa mai citesc cate ceva din urma si m-am bucurat mult pentru voi, mamici, tatici si ghiocei care ati mers la Moeciu. Nu m-am mai saturat privind fotografiile, ati fost niste minunate, iar ghioceii absolut superbi!
Felicitari Novus pentru organizare! 
Am inceput si noi diversificarea de doua saptamani si cu toate astea am impresia ca puiul meu este cam slab. Are in jur de 7.800 kg si 71 de cm. Nu-mi doresc sa fie gras, dar nici nu-mi place sa i se vada coastele... Medicul zice ca e bine, dar eu nu sunt multumita si ma tot bate gandul sa-i dau in completare lapte praf. Inca il alaptez, desi uneori mi se pare ca nu as mai avea lapte suficient.
Am cerut parerea la doi pediatri si unul mi-a zis sa-i dau lapte praf, altul mi-a zis sa nu-i dau. Chiar nu stiu ce sa fac... 
Voi le dati bebeilor lapte praf, chiar daca mai alaptati inca? Nu exista oare riscul ca dupa ce simt gustul de lapte praf sa nu mai suga? Cam ce greutate si lungime au ghioceii vostri acum?
Va pup pe toate!!!

pisigri spune:
Buna dimineata !
Ciresica, bine ai revenit, cu tot cu bebe care nu o lasa pe mama sa forumeasca !
Pisilinca are 6 luni si 2 saptamini si 7,200kg; lungimea nu o mai stiu, o s-o aflam acusi la vaccin. Am alaptat-o pina la 5 luni si ceva, as fi vrut pina la 6 luni, dar a avut 3 luni in care mi-a luat 400, 300 respectiv 200g/luna, si am zis ca decit lapte praf mai bine mincare...
Mie 7800 mi se pare foarte ok; nu stiu ce e cu obsesia asta sa fie copilul gras, ca atunci e sanatos si frumos.
Te rog sa nu te superi pe mine, nu esti singura nici pe aici care isi face griji de-astea, si ma refer si la ce vad pe strada in fiecare zi. Important e ca bebe sa ia in greutate oarecum constant, nu sa fie umflat. Ca David a ajuns la 10 kile (a ajuns la 10 sau e tot pe la 9?) doar cu lapte de la mamica lui - bravo lui, dar nu toti copiii cresc in acelasi ritm.
De la virsta asta se pun bazele unei alimentatii sanatoase si ale unui stil de viatza, si un copil gras nu e musai sanatos. De asemeni, un bebelus gras are sanse mai mari sa devina un copil si un adult obez.
(David nu intra in discutie, repet, un bebe alapat nu poate fi gras/prea mare).
Asa ca eu in locul tau nu mi-as face griji la 7800g, mai ales daca creste in greutate. In plus, gindeste-te si la faptul ca bebelusii nu cresc la fel in fiecare luna; in unele luni se lungesc, in altele iau in greutate mai mult... asa ca eu, ca ne=pediatru, sint de partea celui care ti-a zis sa mai astepti cu laptele praf, daca bebe pare sa se sature cu laptele tau.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
rivali spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Victor Cristian, bebe de Florinela79
Ina Gabriela, bebe de Carmenada,
Lucian, bebe de Simonapro, 
Aidan Victor, bebe de Mona_B,
David, bebe de Olishka, 
Brisees, bebe de Georgian310
Poze
rivali spune:
Ciresica5 mie copilul tau mi se pare ca are o greutate foarte buna. De unde obsesia asta ca trebuie sa ai un copil gras? La 6 luni 7,800kg este foarte bine. Al meu are 6,800 tot la 6 luni si 69 cm Eu nu ma stresez din cauza greutatii, eu ma stresez ca nu vrea sa manance, dar al meu chiar nu mananca.De ex de aseara de la 8,3o pana la ora asta a mancat doar 60ml lapte si aia intr-o ora.Eu zic ca nu este cazul sa il bagi pe lapte praf.
Si noi luna asta pe 6 am facut 6 ani de casatorie dupa 4 de uniune consensuala si alta perioada de prietenie( plimbari parcuri, bantuit baruri si discoteci din Regie...)
Poze
simina_kin spune:
Aris ti-am luat costu mas De fas nu sunt bleu...asa am vazut eu pt ca era langa al meu, si fiind in punga nu mi-am dat seama ca nu-i de fas...este de catifea si este 65lei......daca nu iti place nu-i problema ca-l pot schimba cu altceva, chiar sa-mi spui.
Ne vedem azi in parc oricum..si-l vezi

31+ cu
Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
olishka spune:
Buna dimineata!!!
[bRivalib] multumim de urari.
Uram si noi LA MULTI ANI ghioceilor Victor Cristian, Ina Gabriela, Lucian, Aidan Victor, Brisees!!!
Si chiar cand se intreba Pisigri cate kg mai avem, tocmai atunci noi eram pe cantar. David are la 5 luni: 9,8 kg. Ce sa va zic...ma dor toate incheieturile!!! Dar eu taaareee il mai iubesc, grasun asa cum este. De fapt nu este grasun, este bine facut ![]()
Shasa asteptam si noi poze cu Florin si prima lui zi de scoala 
Ne pregatim sa mergem la dr.
Olga, mamica lui David iepurasul 

pisigri spune:
Olga, m-am gindit eu sa editez mesajul ca sa nu te superi... David este un caz aparte, ca a crescut ca din apa doar cu tzitzi... Nu la asta ma refeream... Oricum, sa continuati sa cresteti mari !
Mi-am amintit ca vroiam sa o intreb pe Aris cum se manifesta tendinita ei. Deci Aris, cum se manifesta tendinita ta?![]()
![]()
![]()
Pe mine ma doare burtica si nu am chef de nimic. Mai foloseste cineva tampoane interne acum, dupa bebe? Eu m-as intaorce la asa ceva, ca tare comode mai erau in comparatie cu pampersii astia cu aripioare [bleax] dar ma gindesc ca poate nu e prudent de la primul "Craciun"..? Si mi-e un sooooomn....si fiica-mea s-a trezit la 7 si nici c-a mai dormit... off. 

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Olga, m-am gindit eu sa editez mesajul ca sa nu te superi... David este un caz aparte, ca a crescut ca din apa doar cu tzitzi... Nu la asta ma refeream... Oricum, sa continuati sa cresteti mari ! ![]() Mi-am amintit ca vroiam sa o intreb pe Aris cum se manifesta tendinita ei. Deci Aris, cum se manifesta tendinita ta? Pe mine ma doare burtica si nu am chef de nimic. Mai foloseste cineva tampoane interne acum, dupa bebe? Eu m-as intaorce la asa ceva, ca tare comode mai erau in comparatie cu pampersii astia cu aripioare [bleax] dar ma gindesc ca poate nu e prudent de la primul "Craciun"..? Si mi-e un sooooomn....si fiica-mea s-a trezit la 7 si nici c-a mai dormit... off. ![]() ![]() If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Eiii, da eu am inteles mesajul tau, si nu m-am suparat
Chiar ai fost tare draguta cum tot pomeneai de David ca exceptie Olga, mamica lui David iepurasul