Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)
Raspunsuri - Pagina 7
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Sa va zic noua metoda de adormit/linistit copilul. Il pup. Pupici multi si scurti. Pana si cand are crizele cele mai mari reusesc sa-l linistesc. astazi asa l-am adormit Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
hi hi credeam ca sunt singura care o adoarme asa..ma gandeam...Doamne ce alintata mai este daca adoarme pupacita.
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Andrada Teona
olishka spune:
| citat din mesajul lui aris26 fetelor,nu ne putem aduna mai devreme? ca eu la 8-8.30 ii fac baie si la 9 doarme(bine nu e regula dar cam asta r fi programul in mod normal) ![]() 25 martie 2009 |
Eu pot veni si de la 17. Mai devreme nu cred, caci am de umblat maine pe la doctor, apoi mergem sa ne luam pasapoartele.
Olga, mamica lui David iepurasul

aris26 spune:
fetelor - eu ma duc sus, sa profit si eu intr-un fel de oboseala lui bebe de astazi ca de tras am tras destul. si daca tot are de gand sa doarma bine sa dorm si eu pe langa el. in plus de asta mai am o gramada din ana karenina si parca vad ca o termina ana-maria inaintea mea![]()
sper sa nu mai scrieti un capitol pana maine dimineata, ca vreau si eu sa spal vasele cat doarme bb la pranz si cu voi nu mai apuc.
aaaa azi piticul meu a treierat curtea in premergator. a fost cel mai incantat. a ajuns el singur la poarta, la catzei...
dar era rupt de oboseala ca e muuult mai greu pe pavele decat pe parchet
noapte buna

25 martie 2009
dyana27 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui simina_kin
![]() 31+ cu Maya AndreeaAMR 9 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
simina pai nu-mi treci si mie ghioceleul de nashica in listuta????
ca l-a trecut la capitolul vechi, dar e inca moderata si i-au aparut mesajele la cucuietii din deal... acuma am intrat sa le vad

uite datele:
18 aprile 2009 Andrei Rares , bebe de Miha1980, 2870, 48 cm , 37 s si 4 z , cezariana
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU
Nicky09 spune:
Buna seara cucuiete,ce bine imi pare sa va gasesc in plina discutie!
ohh, mi-era dor sa mai intru un pic pe forum...dar cu munca sat chiar imi ramane foarte putin timp.
Vreau sa va spun ca la capitolul ani de prietenie cred ca v-am luat eu pe toate .....ca noi acus in octombrie sarbatorim 3 ani de casatorie dupa....dupa.....12 ani de prietenie...yesssssss!
[b]Pisik[/b-sa stii ca si Nicholas mi se scoala din 3 in 3 ore noaptea, ziua imi cere des de mancare, asa ca vorba nu mai stiu cui: sunt copii normali.
Azi, i-am tras e la san un bineron de 140ml e lapte in trei faze pana la 1 cand am plecat la munca, acum am venit acasa si sotul stiti ce mi-a zis ? Ca l-a baut aproape dintr-o inghititura pe la 3 ca nu mai putea de foame, dupa care a dormit 2 ore, s-a trezit si saracutul Nicholas a mai baut 70 ml de...ceai.Ufffffaaaaa, mi-era asa mila cand am auzit asta, cu siguranta ii era foame de lapte nu de ceai,si doar aveam lapte praf, dar sotul meu i-a datceai asa ca sa il incerce si el l-a baut pe tot.
Acum am ajuns de la munca si l-am pus la san, doarme deja de la 9 fara 10, nu stiu aca o sa se mai trezeasca pana pe la 1, eu sper ca nu.
Voi mai scrieti, ca eu va citesc si imi trag laptele cam fara spor, dar insist nu ma dau batuta.....NA CA S-A TRREZIT....
A DORMIT O ORA....sa vedeti ca acum adoparme abia pe la 12 jum....

Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 novus+pisigri - felicitari! multi ani linishtiti si fericiti impreuna! eu v-am luat. facem 2 de casatorie dupa aproape 9 de "prietenie" ![]() am tot dreptul sa il acuz ca mi-a mancat toata viata si tineretea,nu? |
Ha-haaaaaaaaa! Sunteti tinerei pe langa noi! Am mai zis, da'... ma repet!
)Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Pisik06 spune:
Oli, "nasturel" = statuia aia sau ce-o fi ea din mijlocul intersectiei. Intrarea e tot aia unde v-ati vazut mereu.
Aris, Nan nu este de noapte, da nu cred sa aiba legatura, ca doar seara ii bag cereale si tot degeaba
. O sa ii spun doctoritei, dar si eu ma astept la un raspuns "d-ala"
Io i-am luat cosmonaut de 9 luni, eu zic ca e ok, Ana avea 66 cm cam acu o luna, dar mie imi pare amai mare de 71 ala, nici sa se piarda in el. Totusi Vitamina sigur nu e mai mare ca Ana si cand va fi frig tot nu va fi mai mare.
Eu nu garantez ca pot veni la 17, incerc poate un 17,30, dar daca sunteti mai multe intalniti-va mai devreme si aparem si noi (tot in 3
) mai dupa 17,30. Maine dimi ma duc cu pitica la CMU sa ii ia sange si sa vad pe urma cum facem programu, da sigur il astept pe sot sa vina, ca efectiv nu mai pot sa fac de 2 ori/zi miscarea cu urca si coboara cu bebe in brate 4 etaje + fa si desfa carutul, baga-l si scoate-l din masina, etc. Ca daca aveam si eu lift ma durea la basca
Am fugit in pat, ca nu mai mult pana la prima desteptare
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Nicky09 spune:
Cu cu? Nu mai e nimeni pe aici? Sunteti la somnic......ma uc si eu, ca tare-s obosita....
Aaaaa, bun venit MIHA, nashica si ghiocelului tau,sper sa te simti bine printre noi!
Kea-Nicho mananca la fel de putin mar, cat si Keutu, dar atunci facusem jumate de mar de proba, sa vad cat mananca,si acum e la fel dupa 4 zile de mar...4-5 lg-ite si gata(ce ramane papa mama).Abia astept sa ii dau papitze sa vad cum reactioneaza(dar ce o sa ramana nu o sa mai pape mama).
pe toti bebicii si pe toate mamicile, de noapte lunga si somn usor....sa aveti visuri placute( Simina) si noapte fara treziri prea multe!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
shasa spune:
MIHA 1980 bine ai venit
ANCA o imbratisare pt. tine...tu sti prin ce trec in perioada asta.
Prima zi de scoala a lui Florin a fost foarte frumoasa. El este fooooarte incantat si a spus ca ii place chiar mai mult ca la gradi
Astept sa vad care mai este parerea lui peste vreo 2 saptamani. Eu am fost FOARTE emotionata. Parca mi-am lasat o parte din suflet in clasa aia. Dar am plecat si tare mandra ca am un baiat tare curajos si foarte incantat de scoala deoacamdata![]()
PETREAN cum a fost la voi prima zi de gradi? Sunt tare curioasa. Pt. tine cum a fost mami?
OLISHKA tare frumoasa Chitibus. Sa fie intr-un ceas bun si sa aduca numai bucurii de la scoala.
ANCA dar stiu ca ai talent la scris...si sunt sigura ca nu mi se pare
Am vazut si poze cu excursionistele. Sunt tare frumoase. Imi imaginez ca v-ati simtit minunat. Poate la urmatoarea intalneala ne alaturam si noi.
ADIRYS ma bucur ca a-ti scapat de problemele de sanatate. Ne poti spune mai mult despre asta?
FLORINELA ma bucur ca pana acum rezultatele sunt bune, sa va ajute Dumnezeu sa iasa toate analizele bine.
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
shasa spune:
DYANA felicitari pt. aproape jumatate de decalotare![]()
Macar ca acum te-ai linstit! Vezi nu mai ai de ce sa iti faci griji....
Cum merge cu diversificarea. Vreau sa iti spun ca am vazut filmarea cu tine si mutzul mic in care ii dai suc de mar, de vreo 2-3 ori. Nu stiu, asa mi-a placut cat de mamoasa esti cu el...parca ma auzeam pe mine. Un
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born

31+ cu
Maya Andreea