Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)
Raspunsuri - Pagina 6
Pisik06 spune:
Oli, oare asta o fi normalitate? Ca eu deja
. Mai odihnita eram cand era nou-nascut
Aris, am trecut la 2, da. Mi-e cam teama sa schimba laptele, ca iar avem concert de burta, mai bine nu. Iar de plante i-as da eu, ca i-am luat ceai de noapte de la humana, dar poate sa il beau eu, ca ea in afara de lapte nu se atinge de nimic lichid
Mariana, sa stii ca in Auchan am vazut ceva super pt bebe mic, o combinatie de cosmonaut (in partea de sus gluga, manusi, geaca de cosmonaut) si sac de dormit (in partea de jos). Mi s-a parut super, si calitatea la fel. Apropos de shopping, eu am descoperit ca in Auchan au hainute destul de dragute, astea grosute cel putin, au o marca (in extenso parca), care se gaseste numai la ei, cam cum e texul la car4. Eu sunt multumita de cosmonaut si gecuta, sa vedem cum se comporta. Canadiana groasa am luat de la C&A (sunt fan, imi plac mult hainutele lor, si pt mine si pt bebe), una mov cu winnie, are si fular, e haioasa foc
. Am dat cam mlut, 150 ron, dar cam asa am vazut ca sunt
Fetele, maine pe la 18 e ok? Tot la "nasturel" sau cum i-o zice
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
olishka spune:
Pisik este ok. dar vad ca nu mai sunt doritoare pt parc. Parca Aris zicea ceva...dar nu am inteles sigur.
Maine, intalnire in parc, Herastrau, ora 18!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

aris26 spune:
ahahhahahahah si la noi merge
rasfatatiiiii....
al meu a adormit o data tinut in sus de sub bratz si il pupaceam in barba.a clipt de cateva ori lung cu un zambet satisfacut si jap i-a picat capul. am crezut ca mor de ras si asa l-am si trezit. sora-mea radea acum cateva zile,cica vai de capul femii pe care o sa o gaseasca individul asta, ca o sa trebuiasca sa il pupe pana il albeshte ca sa fie multumit![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Sa va zic noua metoda de adormit/linistit copilul. Il pup. Pupici multi si scurti. Pana si cand are crizele cele mai mari reusesc sa-l linistesc. astazi asa l-am adormit Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

25 martie 2009
olishka spune:
Si Gaza parca imi povestea ceva de hainutele din Auchan. Trebuie sa trag si eu o data o fuga pana acolo. Si noi suntem fani C&A.
Astazi am fost la manichiura. Ma simt mai bine...dar sa vedeti ce bine o sa ma simt cand o sa ma si vopsesc, tund, epilez, pensez
Olga, mamica lui David iepurasul 

simina_kin spune:
| citat din mesajul lui aris26 simina - m-am topit....si asa plang pe aici ca mi-e dor de burta si mai vreau unu..lasa-ma si tu macar un an nu imi mai face pofta ![]() |
simina - multumim dupa primul mesaj mi-a picat si mie fisa ca se poate sa fie terminat capitolul .... la pagina 22! ce surprizaapropos...tu ai deschis capitolul 69? ![]() 25 martie 2009 |

31+ cu
Maya AndreeaAMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
aris26 spune:
fetelor,nu ne putem aduna mai devreme? ca eu la 8-8.30 ii fac baie si la 9 doarme(bine nu e regula dar cam asta r fi programul in mod normal)
25 martie 2009
pisigri spune:
La noi pupaceala = hohote de ris...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri La noi pupaceala = hohote de ris... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
si la noi
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
ce ati gasit voi pt baieti la c&a?? ca eu am gasit doar doua costumashe si bat magaziunul asta de cand s- deschis.
cosmonautul de la auchan cu sac de picioare e chiar haios dar au doar roz
sau alb cu floricele .....roz. cosmonauti de baieti au doar pt maxim 9 luni(71cm) deci pica si asta...
sunt ok hainele la auchan. nu cine stie ce(pt baieti ca pt fete mori cate sunt si cat de frumoase...am balit pe ie maro acum 2 zile)dar oricum am tot luat cate ceva de fiecare data(adica o data la 2-3 zile
)
pisik - of. nici apa???
nan nu are lapte de noapte?e o chestie care tzine de mult timp? sau e ceva mai nou. vorbeste maine cu doctorul poate are vreo idee. deshi parca vad ca iti spune:"sunt copii care se trezesc sa manance noapte si la 2-3 ani"
simina - puteam sa jur ca tu esti responsabila cu acest capitol aniversar
sper sa te tzina si dupa noiembrie...ca noi ne-am cam ploshtit la capitolul asta. noroc cu tine![]()

25 martie 2009