Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)
Raspunsuri - Pagina 5
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Pisik si a mea se trezeste la 3 ore noaptea si papa dar nu atat de mult ca voi...bine sunteti si mai maricele. Dar de ce nu intrebi pediatra ce ar putea fi? Daca nu e puseul de crestere poate nu se satura si ar trebui sa-i mai introduci ceva in alimentatie,nu stiu zic si eu...si pe mine ma preocupa pb. cu trezitul noaptea ?Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
Si David se trezeste noaptea. Ce bine era cand dormea pana la 7 dimineata...Iar ziua la fel...nu doarme mai mult de 30 min. Asa ca Pisik, ai un copil normal.
Olga, mamica lui David iepurasul

dyana27 spune:
mariana de unde iei tu marfa??????? ca te-am tot auzit cu marfa si eram curioasa... ai vazut doar ca sunt turbata dupa cumparaturi pentru bebe

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
EXCURSIE MOECIU
olishka spune:
| citat din mesajul lui novus Aaaaa si am uitat cel mai important eveniment al zilei de astazi ![]() : astazi avem 2 ani de casnicie ![]() ![]() dupa vreo 7 de prietenie deci sa curga bautura ![]() si pizza ![]() !!!!!!!Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Woowww!!! Felicitari dragilor!!!! Sa aveti multi ani fericiti si in continuare!!! Sunt sigura ca asa o sa fie caci se vede ca va iubiti tare mult. va pupacesc

aris26 spune:
simina - m-am topit....si asa plang pe aici ca mi-e dor de burta si mai vreau unu..lasa-ma si tu macar un an nu imi mai face pofta
anca - gata am priceput. uite ca eu am mai vorbit cu joana si ne-am inteles bine...probabil ca semanam noi ceva ceva![]()
denisa - bravo pt branza
dyana - felicitari pt cuc
eu m-am blocat. se vede capul dar nu mai pot trage mai mult. e inelul ala alb
gaza - da? nu-i asa ca e dragutza. si ii plac copii se joaca cu ei,ii lauda...e o placere
ilinca - of cum ma faci tu sa ma simt bine in pielea mea chiar daca sunt rupta de oboseala
miha - bine ai venit. mai scrie cateva mesaje ca tot nu le vedem in timp util
pisik - tu ce lapte ii dai? exact ce spui tu pateam si eu pana acum 2 saptamani cand am trecut la numarul 2. de atunci trai neneaca
acum am citit ca ai trecut la nan2. hmmmm...uite ca nu mai am nici o idee. poate sa intrebi pediatrul daca poti schimba marca sa incerci si humana(au inclusiv un lape special pt noapte)
ceva de plante ca sa doarma mai bine ziua ai incercat?
alina - dau dau. cum sa nu
simina - multumim
dupa primul mesaj mi-a picat si mie fisa ca se poate sa fie terminat capitolul .... la pagina 22! ce surpriza![]()
apropos...tu ai deschis capitolul 69?
25 martie 2009
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Multi inainte! Noi am implinit pe 2 sept 3 de casnicie dupa vreo 5 de prietenie, din care vreo 3 de coabitat. Da am uitat sa ma laud![]() ![]() ![]() If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Felicitari si voua!!!

aris26 spune:
simina - ar fi super. si asa aveam de gand sa ma prezint si eu in parc cu caruciorul gol si copilul de gat.
pisik - te inteleg perfect. uite asa a fost si la mine azi. s-a trezit f devreme si in timpul zilei nu a prea dormit ca am avut treaba prin orash si il trezem mereu cand ajungeam si cice s-a chinuit 3-4 ore cu cel mai marait copil din lume. eu(si tu)avantajul la mine e ca dupa o zi de genul asta doarme f bine noaptea. asa ca am de ales: linishte ziua sau noaptea
25 martie 2009
olishka spune:
| citat din mesajul lui simina_kin le-am atentionat pe fete ![]() 31+ cu Maya AndreeaAMR 9 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Noroc ca ne-ai luminat...ca eu mai scriam mult si bine...si dupa aceea iar ma trezeam ca vb singura

aris26 spune:
novus+pisigri - felicitari! multi ani linishtiti si fericiti impreuna!
eu v-am luat. facem 2 de casatorie dupa aproape 9 de "prietenie"
deci un total de aproape 11
am tot dreptul sa il acuz ca mi-a mancat toata viata si tineretea,nu?![]()

25 martie 2009
aris26 spune:
fi-miu face in curand juma de an si eu il sarbatoresc cu o tendinita de toata frumusetea la mana stanga
care ma ameninta doctorul personal ca ar putea ajunge in atele
nici macar nu pot sa concep. cum adica ash putea sa traiesc...eu...piticul....nope. no way Hose! stie cineva ceva remedii????
sunt disperata. eu am mai avut la mana dreapta, de la bowling
si a trecut intr-un an jumate pt ca m-am incapatanat sa nu ma las de bowling. ei acum e mai grav. chiar nu ma pot lasa de copil
25 martie 2009
olishka spune:
Sa va zic noua metoda de adormit/linistit copilul. Il pup. Pupici multi si scurti. Pana si cand are crizele cele mai mari reusesc sa-l linistesc. astazi asa l-am adormit ![]()

?
Multi inainte! Noi am implinit pe 2 sept 3 de casnicie dupa vreo 5 de prietenie, din care vreo 3 de coabitat. Da am uitat sa ma laud
31+ cu
Maya Andreea