Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)
Raspunsuri - Pagina 20
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Vreau si euuu!!! A! Adelake a zis azi "ma-ma" cand era cu Costin acasa. Bine... din seria repetarii de silabe, dar cica a zis clar... tare as fi vrut sa o aud... poate "beneficiez" si eu... Imi tot spunea motanul "a zis mama" si eu ziceam "ce?" Si el "a zis mama" si eu tot asteptam sa zica ce-a zis ma-sa. Pana mi-a cazut fisa... ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |

FelicitariFlorin
Theodor
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Si acum vestea cea mare............oficial ne-am hotarat sa ne apucam de BEBE 2 Am fost azi la control cu David si m-am intalnit si cu gine si a zis ca este ok. A zis ca are si el 2 bebelusi cu diferenta intre ei de 1 an si 2 luni. Adical-au facut cand bebe 1 avea 5 luni. Cand a auzit Cristi a zis ca in seara asta il facem Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

Sa va ajute Dumnezeu

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
petrean spune:
seara buna...sunt sfasiata..si stiu ca maine imi va fi mai greu
azi m-am dus dupa Andrei la gradi..si plangea copilul meu..de ziceai ca s-a terminat lumea
"nu mai vine mama..nu mai vine mama".A fost in rest..acceptabil a papat si felul 1 si felul 2...insa..cand isi amintea de mama..era jale. La somn..a intrebat educatoarea"cine doarme langa mine?ca dc sta baietelul asta..mama nu are loc"

sau..pe drum imi spune..asa trist"mai mama..dc m-ai dus acolo..ca nush dc..dar mi s-a facut un dor de tine..si am plans"sincer..nu am stiut in ce scorbura sa ma bag..sa plang
si maine dimi tot eu il dcu la gradi..asa ca tineti-mi pumnii..plssssssssssssss
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Povestea noastra
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Monnvas, esti tare daca ai vointa sa tii disociatu', e foarte eficient; da' cine-a zis ca trebuie sa tii si ziua de carne daca nu-ti place? Daca-ti trece mai usor ziua de lactate, poti s-o tii asa cate zile vrei. Eu faceam rar (in vremurile bune!) dar rezistam maximum o saptamana, cu 3 zile de lactate consecutiv, una de legume, apoi iar lactate. Dar se vedea pe mine, chiar e bun regimul asta (dar naaaashpaaaa!!!) |
N-as putea sa tin ziua de fructe asha, vreo luna? Pai ce sa fac, nu mai incap in nimic, am 11 kg de dat jos (raportam 10 pana acum, dar numai ca sa fie rotund), oglinda rade de mine... Iar cu alaptatul oricum sunt pe ultima suta, e mai mult molfaiala/muscaceala... E vina mea ca am refuzat sa ma mai mulg, mai ales de cand papa lapte doar dimineata si seara a scazut drastic cantitatea de lapte. Dar tati nu vrea sa auda de cura pana la intarcare.
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Of, Bogdana...
cred ca iti e greu... Ii poti spune la ce ora vii sa il iei si educatoarea sa-i spuna periodic cat e ceasul... Zc si eu...
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
shasa spune:
ANDIARORO nu te da nimeni afara de aici fiindca nu ai catarit bebe timp de o luna juma'....zic si eu ca ma simt cu musca pe caciula. Fetele eu nu am catarit pe Petroi de la 2 luni juma. Imi dau seama ochiometric
ca ia in greutate bine iar cum noi facem vaccinul acasa nu l-am dus la cabinet doar pt. catarit
Hai hai dati cu rosii si vinete si ardei si ANCA
zacusca
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
petrean spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Of, Bogdana... cred ca iti e greu... Ii poti spune la ce ora vii sa il iei si educatoarea sa-i spuna periodic cat e ceasul... Zc si eu...Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
nu cred..ca oricum la varsta lor nu au notiunea timpului...la ei orice zi e "diseara"

Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Povestea noastra
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
speram ca face ceea ce trebuie adica shopping, altfel iar iasa pe primul loc la vreun concurs,nu?? ![]() ![]() ![]() Mami lui Alexandra (03.03.09) |
A ajuns acasa...cu geanta

Olga, mamica lui David iepurasul

alina.n spune:
bravo olga
poze...acum mai urca putin in clasament,nu? ![]()
bogdana succes maine, mititelul cat de grea este si despartirea asta..
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Bine... din seria repetarii de silabe, dar cica a zis clar... tare as fi vrut sa o aud... poate "beneficiez" si eu... Imi tot spunea motanul "a zis mama" si eu ziceam "ce?" Si el "a zis mama" si eu tot asteptam sa zica ce-a zis ma-sa.
fericita de