Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)
Raspunsuri - Pagina 19
Ilinca_M. spune:
Gianina, da' cine-azis ca incep azi?
De maine, de maine...Cu vaccinul anti-gripal, io n-as risca.
Monnvas, esti tare daca ai vointa sa tii disociatu', e foarte eficient; da' cine-a zis ca trebuie sa tii si ziua de carne daca nu-ti place? Daca-ti trece mai usor ziua de lactate, poti s-o tii asa cate zile vrei. Eu faceam rar (in vremurile bune!) dar rezistam maximum o saptamana, cu 3 zile de lactate consecutiv, una de legume, apoi iar lactate. Dar se vedea pe mine, chiar e bun regimul asta (dar naaaashpaaaa!!!)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Am uitat sa intreb: mai vrea sa fie cineva cu mine in odisee? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
eu ! eu!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
IliesClara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Multumesc pentru sustinere ![]() ...secret (sssstttt, nu tre' sa se prinda sotzu'): de 2 zile am intrat si eu la cura, regim disociat. Ieri am papat legume, azi lapte&branza, maine am zi de fructe, iar poimaine o sa ca vine ziua de carne, nesuferita rau! ...cu cine fac support group?Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
ma bag si eu la Montigniac.
Chiar am vrut sa va intreb daca sunteti amatoare de ceva Pilates webgroup?
MA gandeam la o ora anume ... sau la diferite ore, care cum poate... numai sa facem. Iar la sf zilei sa dam raportul. Asa macar de rusinea tovarasei de gym ne tinem de treaba.
... dar si cu cura e super..
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)
shasa spune:
BOGDANA stiu cum este cu bucatica de suflet care ai lasat-o la gradi
Eu am plecat plangand in prima zi de scoala. Este parca mai dureros si mai greu pasul pt. mamica cand isi vede puiul in prima zi de scoala. Acum sunt bine. Mi-am intrat cat de cat intr-un ritm dar prima zi....a fost tragedie.
Si sper ca se va acomoda usor
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
eu ! eu! ![]() Mami lui Alexandra (03.03.09) |
HAI!!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Multumesc mamici pt urari ![]() Of nu am terminat treaba...am spalat 1 tura, a doua tura nu mai am unde sa le intind...caci nu mai vad nimic in curte si nu mai stiu de unde se aprinde lumina, iar Cristi inca nu a ajuns acasa. S-a dus sa-mi cumpere geanta aceea de care va ziceam ca mi-o doresc. Si sunt tare curioasa sa vad daca mi-o ia caci m-a sunat si mi-a zis ca nu este din piele si daca sa o mai ia sau nu. Tocmai atunci s-a intrerupt tel..si nu stiu ce o sa faca... ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
speram ca face ceea ce trebuie adica shopping, altfel iar iasa pe primul loc la vreun concurs,nu??

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
shasa spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, io am un plan maretz, sa vad daca ma pot tine de el! Maine pleaca sotzu' la Cannes pentru 3 saptamani si vreau sa profit din plin si anume: vreau sa ma tin zilnic de abdomene, sa bag un pic de regim si sa ajung intr-o forma cat de cat (ca acum is in forma de cozonac). Cat a fost el aci nu reuseam nimic, ca el e cu ispitele (hai un pic de cioco, hai inghe, hai pizza ). Oare avea-voi suficienta vointza?!mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 4luni |
M-as mira sa nu reusesti. La cum te "cunosc" nu cred ca iti lipseste vointa. Asta daca nu cumva este mancarea veriga ta slaba

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
IliesClara spune:
Ce multe aniversari ... toamna cand se numara bobocii!!!
Felicitari si viata frumoasa in familie tuturor!
Rivali, esti sigura ca se poate incepe demersul pt newBB la numai 6 luni de la cezariana? Nu trebuie asteptat 2 ani? Mie parca asa mi-a spus Dr la nastere, ca sa ma feresc 2 ani. Nu mai retin insa ca mi se parea ca are glume in program cu sfaturi de genul acesta.
Apropo de Mosh Rosh periodic, mie tare frumos mi s-a reglat dupa nastere. Inainte aveam tot 7-8 zile din care cam 6 ca cisterna. Acum 3-4 zile si f discret. Sper sa ramana asa.
A fost interesant si nostalgic ca a venit prima data cand fetele aveau exact 5 luni, exact in ziua din iuilie in care anul trecut il asteptam si nu mai venea
. Parca si-a reluat viata ritmul de unde a ramas.
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adirys21
Cuscra Shasa Felicitari pentru scolarul curajos, frumos si destept. Sa dea Dzeu sa-i placa scoala tare mult si sa mearga cu drag acolo.Cat despre Teona, s-a imbolnavit la inceputul saptamanii trecute, facea febra mare( am crezut ca de la dinti) si doctorul i-a gasit rosu in gat si infectie la urechi. I-am facut tratament 5 zile cu antibiotic si picaturi de urechi si i-a trecut. Si-a recapatat si pofta de mancare, sigur de la antibiotic, lucru care ma face extrem de fericitaaaaaaa, mananca solid foarte bine, legume, carnita, galbenus, fructe si spre uimirea mea cand am incercat-o cu branzica facuta in casa a primit-o cu zambetul pe buze si a papat tot tot. Sunt momente cand chiar plange de foame ![]() ![]() Acum ne chinuie un dintisor care nu vrea sa mai iasa, de 2 nopti nu doarme bine si e nervoasa si maraita tot timpul.Azi am vazut ca are scaun mai moale..deci se pregateste sa iasa. va ![]() ![]() pe toti iar Teona il in special pe TheodorPrintesa mea Teona Mami fericita de printesa Andrada Teona |
Si noi va pupam muuuult pe voi si ma bucur sa aud ca nora mea este bine si are pofta de mancarica.
Si o imbratisare pt. maraici care se pregateste de dintisorFlorin
Theodor
PetruNew Life Is Born

ca vine ziua de carne, nesuferita rau! ...cu cine fac support group?