Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

se pare ca am ramas singura pe aici.
nu-i nimic, vorbesc si asa ca-s invatata in ultimul timp

olishka - ai terminat de spalat si calcat? sau deja te balacesti in spume parfumate si te pregatesti pentru diseara

ilinca - iesi la raport cu ce ai mancat astazi sa vedem daca te pupam sau te bestelim. Abdomenele la ce ora din noapte te-ai gandit sa le faci?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gata! am casa tot explodata dar sunt machiata

25 martie 2009

Pai daca nu te machiai credeam ca scrie sora ta!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Multumesc pentru sustinere

...secret (sssstttt, nu tre' sa se prinda sotzu'): de 2 zile am intrat si eu la cura, regim disociat. Ieri am papat legume, azi lapte&branza, maine am zi de fructe, iar poimaine o sa ca vine ziua de carne, nesuferita rau! ...cu cine fac support group?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gata! am casa tot explodata dar sunt machiata

25 martie 2009

Pai daca nu te machiai credeam ca scrie sora ta!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Monnvas, condoleante!

Noi noutati nu avem. Daca faceti vreo comanda de pe site-ul nou postat azi (intr-adevar, preturile sint mai mici dar oferta nu e la fel de bogata, dar am gasit cite ceva care m-ar interesa) sint si eu amatoare.
Despre site-ul celalalt cu hainute vreau sa va spun ca stocul lor e cam pe sfirsite si au spus ca primesc marfa peste o luna jumate. Daca asa o fi, nu stiu...dar cel mai sigur ar fi sa mearga cineva pina acolo; adica mai sigur decit o comanda pe mail...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Iertate sa-mi fie pacatele, dar m-am folosit de voi fetele excursioniste. Sa va povestesc...

Eu in inteleg ca sotul meu munceste tare mult si de aceea acasa nici nu-l prea bat la cap sa stea cu copilul. dar la munte ma asteptam sa facem si noi 50%/50%. Ei ce credeti....el s-a respectat baiatul...somn pana la 11-12 (eu pana la 8-9), dupa masa iar somnic...dragut program....m-a apuse toti nervii cand vedeam ce tatici dedicati aveam prin preajma iar al meu sforaia...Si ce-mi zice ieri: "pai nu am mers la munte sa ne relaxam?"

Asa ca astazi m-am enervat si i-am zis ca s-a organizat concurs cu cel mai neimplicat tatic si el a iesit castigator Tare s-a mai rusinat...Rezultatul: acum merge cu noi la dr (mentionez ca nu a mai fost decat 1 data, cand a facut David 1 luna).

Ma iertati, asa-i?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Victor Cristian, Ina Gabriela, Lucian, Aidan Victor, David, Brisees

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc mamici pt urari

Of nu am terminat treaba...am spalat 1 tura, a doua tura nu mai am unde sa le intind...caci nu mai vad nimic in curte si nu mai stiu de unde se aprinde lumina, iar Cristi inca nu a ajuns acasa. S-a dus sa-mi cumpere geanta aceea de care va ziceam ca mi-o doresc. Si sunt tare curioasa sa vad daca mi-o ia caci m-a sunat si mi-a zis ca nu este din piele si daca sa o mai ia sau nu. Tocmai atunci s-a intrerupt tel..si nu stiu ce o sa faca...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

mi-a fost dor de voi!

Io dadui examenu', peste o saptamana aflu si rezultatele. N-a fost nici prea prea, nici foarte foarte, dar cred ca intru
De dimineata m-a sunat mama sa-mi ureze "succesuri" si n-a vrut sa-mi spuna, dar io am simtit, ca bunicul a murit , mi-a zis abia dupa examen (conversatie: "hai, Moni, sa-ti zic adevarul", zic"ce, a murit ieri?", "nu, azi-dimineata"), imi vine s-o caftesc, eram sigura ca o sa ma minta ca sa stau cu mintea numai la exam. Tata saracul, dupa ce ca a ramas si fara tata, alearga intre spital si IML fiindca, i s-a zis, fiind lovitura cauzatoare de moarte trebuie facuta autopsia. Nu stiu cum se intampla, taman oamenii mai indurerati au mai mult de pierdut in hatisul birocratic. Ca sa nu mai zic ca firma de pompe funebre asigura transportul pana la tzara... pt 8 mil...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe bunicul tau !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Olga, m-am gindit eu sa editez mesajul ca sa nu te superi... David este un caz aparte, ca a crescut ca din apa doar cu tzitzi... Nu la asta ma refeream... Oricum, sa continuati sa cresteti mari !

Mi-am amintit ca vroiam sa o intreb pe Aris cum se manifesta tendinita ei. Deci Aris, cum se manifesta tendinita ta?

Pe mine ma doare burtica si nu am chef de nimic. Mai foloseste cineva tampoane interne acum, dupa bebe? Eu m-as intaorce la asa ceva, ca tare comode mai erau in comparatie cu pampersii astia cu aripioare [bleax] dar ma gindesc ca poate nu e prudent de la primul "Craciun"..? Si mi-e un sooooomn....si fiica-mea s-a trezit la 7 si nici c-a mai dormit... off.

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Nu stiu daca ti-a raspuns cineva la intrebare ca eu abia acum recuperez dar eu iti spun ca poti folosi linistita tampoane interne mai ales daca si inainte de a ramane insarcinata le foloseai. Eu am folosit dupa toate trei nasterile de la primul Mos, Mos care la mine a fost foarte grabit a venit la FIX 6 saptamani. La toti trei

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Multumesc, shasa!

Mergi la inceput