Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
La voi dupa masa de fructe la cat timp mananca ? dar dupa legume?Revin Mami lui Alexandra (03.03.09)
Astazi Eva a papat 1 mar si 1 para facute pe aburi cu ceva faina de orez, la ora 10:30, apoi a papat laptic pe la 11:30, dar putin, nici macar 100 ml. La 2 a mancat piure de legume (dovlecel, morocov si cartof) si laptic abia la 5:30 (150 ml).Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
Aaaaa si am uitat cel mai important eveniment al zilei de astazi : astazi avem 2 ani de casnicie dupa vreo 7 de prietenie deci sa curga bautura si pizza !!!!!!!Mami lui Alexandra (03.03.09)
Multi inainte! La fel si tie, pisigri, chiar daca ne-ai anuntat cu intarziere, te iertam ca nu ai dat de baut. Eva dimineata nu mananca cel putin o ora, indiferent de ora la care a papat ultimul lapte. E ca taica-su, nu ii place sa ia micul dejun.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22
Petrean ai PMSi asa ca sa ma laud si noi am facut anul asta 10 ani de cand ne cunoastem si 5 de casatorie, asa ca Sac!! suntem mai mari ca voi!Fetelor am intrat la Odiseea Sarcinii la fetele de martie- aprilie, asa ca sa arunc un ochi. Nu stiu ce mi-a venit dar asa m-a apucat o nostalgieMami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite
Cam tot pe-acolo ne invartim si noi. La ani impreuna ma refer.Sa stii ca si pe mine ma batea un gand sa intru la odiseea anului 2010, dar m-am luat cu altele si nu am mai reusit.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26
fetelor - eu ma duc sus, sa profit si eu intr-un fel de oboseala lui bebe de astazi ca de tras am tras destul. si daca tot are de gand sa doarma bine sa dorm si eu pe langa el. in plus de asta mai am o gramada din ana karenina si parca vad ca o termina ana-maria inaintea mea25 martie 2009
Nicio sansa, eu sunt tot acolo unde eram si ultima data cand am discutat. Nici nu cred ca mai retin personajele Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5
Buna dimineata excursioniste si neexcursioniste ,Am inceput si noi diversificarea de doua saptamani si cu toate astea am impresia ca puiul meu este cam slab. Are in jur de 7.800 kg si 71 de cm. Nu-mi doresc sa fie gras, dar nici nu-mi place sa i se vada coastele... Medicul zice ca e bine, dar eu nu sunt multumita si ma tot bate gandul sa-i dau in completare lapte praf. Inca il alaptez, desi uneori mi se pare ca nu as mai avea lapte suficient.Am cerut parerea la doi pediatri si unul mi-a zis sa-i dau lapte praf, altul mi-a zis sa nu-i dau. Chiar nu stiu ce sa fac...
Eva are 72 cm si 8 kg. Chiar i se vad coastele? Ca la noi sunt departe tare sub sunci Eu zic sa nu te mai ingrijorezi, e foarte bine!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Heee, Olishka, ce hotarare mareatza ai luat! Curajoasa foc! Eu dupa cum stiti nu-mi doresc alt copil, dar daca ar fi sa-mi dau cu parerea cred ca recomandabil e o diferenta mica intre frati, pana-n 3 ani, ca sa creasca impreuna si sa fie amici, nu cel mic sa-i spuna celui mare "nene" cum stiu ca se zicea pe la tzara (asa-i zicea maica-mea fratelui cel mare). Pe de alta parte voi stiti cum v-ati simtit in primele luni de sarcina, eu pana pe la 16 saptamani am fost chinuita rau de greturi, nu stiu cum m-as descurca gravida si cu bebe mic, ar trebui s-o arunc brusc in patutz pe fata cand imi vine sa dau la ratze.
Wow, Anamaria, ce lungana e Eva! Eu daca o masor pe Sophiphi "pe trishate", pana la degetele, are peste 70, dar de fapt pana la glezna are doar 69. Si aproape 2 kile in minus!;)
Andiaroro, si pe mine ma intereseaza discutia cu "poluatele". A inceput sa ma intereseze si pe mine "moda" bio, ca sa zic asa, chiar daca multi o iau in deradere. Noi (sau cele mai in varsta ca noi, soacra-mea de exemplu ) avem tendinta sa zicem:"lasa, ca si noi la vremea noastra am mancat fructe si legume din livada/gradina, nu din borcanele "bio" si ce bine am dus-o!". Da, frate, da' pe-atunci nu exista atata poluare nici atatea pesticide si nitriti si nitrati si azotati si hormoni de crestere si ce-or mai fi! Chiar citeam o declaratie in ziar a sefei de la neonatologie din BM care spunea ca se nasc ingrijorator de multi copii cu malformatii grave, se nasc inclusiv cu cancer si fara nicio sansa. Sa nu-mi spuna cineva ca, pe langa alti factori, nu au un rol major si porcariile din mancarea de azi (fructe, legume, carne...parca nimic nu mai e cu adevarat sanatos!)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Monnvas condoleante, suntem alaturi de tine.
Fetelor spuneti-mi si mie daca e normal sa le transpire rau piciorusele la astia mici? Maiuta are in permanenta picioarele ude, schimbam 2,3 perechi de sosetele pe zi pt ca sunt in permanenta ude. Mai devreme am lasat-o fara sosete si parca erau si mai ude si reci.
Am intrebat-o pe pediatra si nu a putut decat sa-mi dea calciu . Pai nu putea si ea sa dea o explicatie, dar ti-ai gasit.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Astazi Eva a papat 1 mar si 1 para facute pe aburi cu ceva faina de orez, la ora 10:30

M-am hotarat, asta o sa ii "administrez" si eu Adelinei maine. Si cu un pic de branzik!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

monnvas - in primul rand condoleante pentru bunicul tau. Multumesc mult de incurajari. In adancul sufletului si eu stiu ca peste cativa ani va fi mai bine insa ma omoara situatia de acum. Sunt disperata sa nu mai ajungem iarasi la perfuzii pentru ca deja nu mai are vene la care sa-i poata pune.

ilinca - tinem pumniisaiesi din forma de cozonac si sa-ti impresionezi sotiorul la intoarcere. Ai nevoie de muuulta vointa iar noi suntem aici sa te sustinem.

adirys - facem galerie sa iasa dintisorul mai repede. Si eu deabia astept un asemenea eveniment insa pana acum nici vorba...

bravo denisamada - creste bebele si te striga si tu te gandesti la "ma-sa"?

olishka - tinem pumnii sa vi se implineasca dorinta cu bb2 - poate de data asta va iesi o fetita frumoasa ca tine

pupam sarbatoritii de astazi:

Victor Cristian, bebe de Florinela79

Ina Gabriela, bebe de Carmenada

Lucian, bebe de Simonapro

Aidan Victor, bebe de Mona_B

David, bebe de Olishka

Brisees, bebe de Georgiana310

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Eu inainte ma vaccinam impotriva gripei. Acum cu bebe mic credeti ca se mai poate avand in vedere ca se injecteaza virusi"semi-vii"?
Avand experienta atator "raceli" tare as vrea sa o feresc cat de mult se poate.

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput