Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Chiar m-ati amuzat...noi taman astazi "comemoram"(asa zice partea adversa) 7 ani de la semnaturi...Nu sarbatorim ca cica face ore suplimentare...Cred ca cele mai multe nunti se fac toamna pe la romanI.
Sunt total de acord cu Ilinca cand e vb de kg bebeilor.daca va marturisesc ca eu(pe motiv de vacante) n-am cantarit-o pe A intre 4 luni si 5 jumate, sper sa nu ma dati afara de la subiect(in per asta mereu avea nevoie de haine mai mari, deci crestea). faza amuzanta-are mereu ac curba de crestere ca frati-su (si ac cantina, bineinteles), care dupa ce a fost mereu in coada clasamentului cand era bebelusi se bate acum pt un loc la podium (cu ochiul liber pare slab, dar atarna bine la cantar)...nu cedati presiunilor si faceti voi cum simtiti(eu deja trec drept nitel cam dusa in "neam" ca am avut cruzimea sa tin 2 copii nemancati pana la 6 luni)... oricum, apoi vor aparea alte minunatii-soacra-mea a venit la noi 2 sapt cand avea alex 2 ani si apoi mi-a marturisit ca i-a dat paine pe furis ca i se parea hamesit copilul, dupa ce in primele zile se tot minunase cat de bine mananca la fiecare mesele principale si al gustari....cred ca asta-i o chestie "culturala"
Pisigri-n-am uitat promisiune(discutia despre alim "poluate"),dar sunt cam fugarita caum+ca imi e teama sa nu pic ca nuca in perete, asa ca ti-o propun "in particular" cand ma mai linistesc
Monavas-multa putere!
Kea-in poza era d-na educatoare a lui alex, dar si eu sunt simpatica-glumesc...nu pot s-ati pun decat poza din ziua nascarii ca e singura dispo in mom asta... http://home-and-garden.webshots.com/photo/2162421940059518639AMOEzM
Eu m-am bazat prea tare pe dulap si acum sunt total nemultumita dece-mi ofera ca tinuta de botez, timp de alergaturi nu prea am, de lipsit nu am scuza, asa ca nu stiu cum se va sfarsi povestea...
Pauza mea s-a terminat ca s-a trezit domnisoara!!!
Bine ai venit nasa! acu asta ti-e numele de cod
Pe mine sa nu va bazati pt alta odisee

Gianina-ai un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:

Si acum vestea cea mare............oficial ne-am hotarat sa ne apucam de BEBE 2 Am fost azi la control cu David si m-am intalnit si cu gine si a zis ca este ok. A zis ca are si el 2 bebelusi cu diferenta intre ei de 1 an si 2 luni. Adical-au facut cand bebe 1 avea 5 luni. Cand a auzit Cristi a zis ca in seara asta il facem (David a facut astazi 5)

Olga, mamica lui David iepurasul

Am uitat sa intreb: mai vrea sa fie cineva cu mine in odisee?

Eu vreau, dar numai la anu' undeva prin iulie-august , sa mai creasca putin Raul.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Stiti la ce ma gandeam acum...ca parca totusi as schia si eu anul acesta Eiii noi oricum ne apucam de treaba...cand o fi sa vina, o sa fie bine venit Oricum alaptez...asa ca sunt cat de cat protejata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Citat:

Citat:

Si acum vestea cea mare............oficial ne-am hotarat sa ne apucam de BEBE 2 Am fost azi la control cu David si m-am intalnit si cu gine si a zis ca este ok. A zis ca are si el 2 bebelusi cu diferenta intre ei de 1 an si 2 luni. Adical-au facut cand bebe 1 avea 5 luni. Cand a auzit Cristi a zis ca in seara asta il facem (David a facut astazi 5)

Am uitat sa intreb: mai vrea sa fie cineva cu mine in odisee?

Eu vreau, dar numai la anu' undeva prin iulie-august , sa mai creasca putin Raul.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Si eu m-am gandit sa mai creasca un pic David...dar am analizat pe toate partile si mi-am data seama ca este mai bine apropiati de varsta...ii cresc pe amandoi odata, se fac maricei si am scapat de capitolul "bebelusi"...si pot sa mai fac si altceva in viata asta inafara de alaptat si schimbat pampersi. Nu prea as vrea sa cresc unul si apoi s-o iau de la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Monnvas

tocmai am vorbit cu Monica (Ayla). Iti transmite si ea condoleante pentru pierderea bunicului tau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Monnvas

tocmai am vorbit cu Monica (Ayla). Iti transmite si ea condoleante pentru pierderea bunicului tau.

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

Spune-ne cum se mai simte Alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Monnvas

Spune-ne cum se mai simte Alex!

"i-au schimbat un medicament si e adormit si ametit de la el, si respira greu cand doarme"

asta este tot ce am apucat sa vorbim, ca i s-a facut foameeee lui Victor si a trebuit sa ies de pe mess.

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa-si revina!!! Eu sunt sigura ca o sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui adirys21
Simina ce dulce e burtica...asa ma cuprinde melancolia..offf offfmazarica.Pisik...zi mersi ca mananca, daca nu manca,cum face a mea,iti facei griji ca nu manca, mai bine sa pape cat vrea ea..probabil e la puseul de crestere de la 6-7 luni. Si am vazut poze cu dulceata mica si dragalasa..sa o mananci nu alta. Cat despre somn..nici Teona nu doarme..decat maxim 30 minute pe la 1-2 si 30 minute pe la 5-6 si atat. As vrea sa doarma si ea macar 1 ora nu mai zic 2 sau 3 cum fac altii..dar parca are ceas cu alarma..in fix 30 minute se trezeste si e fresh zici ca a dormit toata noaptea.Printesa mea TeonaMami fericita de printesa Andrada Teona
Asa si Eva. 30 min pe ceas doarme!!! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Simona am recitit povestea nasterii lui Eric. Este atat de frumoasa. O citisem mai demult, iar acum mi-am adus aminte de ea si am recitit-o...mai ales ca acum mi-a placut si mai mult caci stiam cum arata si personajele si parca a prins alta viata. Felicitari!!! Sunteti o familie foarte frumoasa

Mergi la inceput