Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Citat:
citat din mesajul lui aris26

salutare
ce fac fetele.
eu am avut o noapte horror(ca tot ma laudam pe aici) s-a trezit la 1 si nu a mai dormit pana la 5acum am apucat sa spal biberoanele si sa le pregatesc pt mesele urmatoare. sa speram ca nu ma chinuie prea rau azi. cum a ramas cu intalneala ca nu stiu daca apuc sa citesc din urma ca am casa explodata si vreau sa ma si machez

25 martie 2009

si a mea a fost lafel. S-a culcat la 9 si pana la 5 s-a trezit din ora in ora, parca avea ceasul pus sa sune.Apoi de la 5 s-a trezit la 7.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

a mea a fost asa in ultima luna de zile
acum se trezeste la 3 ore de cateva zile de camd am introdus diversificare mai intens+cereale

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Simona sa inteleg ca ne-ati luat la kg Dar cred ca tot acolo ajungem si noi, caci suntem un pic mai mici. Un pupic de la bebe urias 1, la bebe urias 2

Acum am vazut ca voi v-ati nascut mai maricei cu vreo 700g fata de noi...cred ca tot david ramane campion la acumulat kg Dar sa stii ca tot sunt mai linistita ca exista un bebelus care ii seamana

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Si acum vestea cea mare............oficial ne-am hotarat sa ne apucam de BEBE 2 Am fost azi la control cu David si m-am intalnit si cu gine si a zis ca este ok. A zis ca are si el 2 bebelusi cu diferenta intre ei de 1 an si 2 luni. Adical-au facut cand bebe 1 avea 5 luni. Cand a auzit Cristi a zis ca in seara asta il facem (David a facut astazi 5)

Eee bravo spor la bb2...si noi vrem dar cu cezariana trebuie sa mai astept ceva timp.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Monnvas, condoleante pentru bunicul tau

Oli, imi pare rau ca nu ne vedem.

Simina, Aris, noi venim, cred ca in jur de 17,30-17:45 incercam din rasputeri sa fie cat mai devreme.
Dati una pm cu nr de tel

Eu nu mai zic nimic de noapte, ca deja
Ca sa nu mai zic ca iar am avut concert. Si am si o durere de caaaap

A, si am fost la doctor. I-a luat sange si din deget si din vena, am murit de mila ei, apoi am fost la consultul de 7 luni, ca deh, mai avem cateva zile. I-am zis dr cum se comporta, cat mananca si la ce intervale, ca se trezeste noaptea, ca nu doarme ziua, etc., la care ea "clinic e sanatoasa. sa vedem cum ies analizele, dar eu cred ca e ok. Mananca si creste". Asa ma enerveaza doctorii astia, nu iti dau si ei niciun sfat, o recomandare ceva, nu nenem daca "clinic e ok" n-ai decat sa te chinui cu el. Ce daca eu sunt medic si am ani de experienta in spate si poate as putea sa imi dau mai mult silinta? Daca nu e de domeniu strict medical, nu ma intereseaza....

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

Si acum vestea cea mare............oficial ne-am hotarat sa ne apucam de BEBE 2 Am fost azi la control cu David si m-am intalnit si cu gine si a zis ca este ok. A zis ca are si el 2 bebelusi cu diferenta intre ei de 1 an si 2 luni. Adical-au facut cand bebe 1 avea 5 luni. Cand a auzit Cristi a zis ca in seara asta il facem (David a facut astazi 5)

Eee bravo spor la bb2...si noi vrem dar cu cezariana trebuie sa mai astept ceva timp.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

dupa 6 luni poti sa incepi si cu cezariana

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

aaa grozav. vaaai pai tre sa fug. sper sa mai gasesc fete pe acolo.fuuuug

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Se pare ca machiata noastra nu citeste din urma:
"Aris ti-am luat costu mas De fas nu sunt bleu...asa am vazut eu pt ca era langa al meu, si fiind in punga nu mi-am dat seama ca nu-i de fas...este de catifea si este 65lei......daca nu iti place nu-i problema ca-l pot schimba cu altceva, chiar sa-mi spui.
Ne vedem azi in parc oricum..si-l vezi"
Asta am scris dimineata...
LA 16.30 - 16.45 SUNT IN PARC
DACA VEZI O CU UN CATELUS ALB... EU SUNT!!

Pisik si pe tine te astept

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Monnvas, condoleante

olishka, spor la treaba!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:

Simona sa inteleg ca ne-ati luat la kg Dar cred ca tot acolo ajungem si noi, caci suntem un pic mai mici. Un pupic de la bebe urias 1, la bebe urias 2

Acum am vazut ca voi v-ati nascut mai maricei cu vreo 700g fata de noi...cred ca tot david ramane campion la acumulat kg Dar sa stii ca tot sunt mai linistita ca exista un bebelus care ii seamana

Felicitari pentru bb2!!! Sa fie intr-un ceas bun!

Da... la nascut eu nu stiu sa fac decat peste 4 kg. Si de-aia mi-e frica sa ma apuc de vreun bb3... Ramanem aici, campionii falcutelor, la lupta stransa cu David

Mergi la inceput

Multumesc de incurajari...dar tot mai am sperante ca nimeresc cu cineva in odisee...Chato, Aris? Pe Ilinca nici n-o mai intreb, caci stiu ce-mi raspunde

Mergi la inceput