Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

seara buna...sunt sfasiata..si stiu ca maine imi va fi mai greuazi m-am dus dupa Andrei la gradi..si plangea copilul meu..de ziceai ca s-a terminat lumea"nu mai vine mama..nu mai vine mama".A fost in rest..acceptabil a papat si felul 1 si felul 2...insa..cand isi amintea de mama..era jale. La somn..a intrebat educatoarea"cine doarme langa mine?ca dc sta baietelul asta..mama nu are loc"sau..pe drum imi spune..asa trist"mai mama..dc m-ai dus acolo..ca nush dc..dar mi s-a facut un dor de tine..si am plans"sincer..nu am stiut in ce scorbura sa ma bag..sa plangsi maine dimi tot eu il dcu la gradi..asa ca tineti-mi pumnii..plssssssssssssss

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Povestea noastra

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Buna!

Ieri printre copt si cojit gogosari pana la 1 noaptea, am mai citit pe la voi, dar "pentru ca si deoarece" povesteati despre anii frumosi si multi cu iubiteii vostrii, v-am zambit multumita, in gand, si m-am repliat indarat la gogosari, apoi totusi ma gandisem sa il concuram pe cristi la tati neimplicati, insa daddy al nostru nu intruneste chiar toate conditiile necesare participarii la concurs, asa ca iar m-am repliat la gogosari, si acu, dupa ce am pus deja zacusca in prima juma de borcane, adica vreo 23, iar ma repliez la aragaz, sa invart in ultimele 2 oale. Deci ieri-azi sunt cu replierea..., nici in herastrau nu am cum sa ajung, ca dupa ce termin de pus in borcane zacusca, urmeaza bain-marie si apoi paturica... Asa sunt eu cu extreme, zile in sir zburd vioaie oriunde cat mai departe de casa/bucatarie, si apoi 2 zile nu mai ies.

Dar nu va grabiti sa triumfati pe forum din motive de absenta mea, revin eu!!!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Anca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vreau si eu zacusca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vai ce pofta mi-ai facut!

Sa-ti spun ca din nou l-am pomenit pe Robert si felul in care il cresti, eram ieri la aprozar sa iau legume si fetita unei tipe statea cuminte in carut, pana una-alta vad ca i se inchid ochisorii, ii spun mamicii care ii lasa spatarul pe spate, cea mica se mai foieste de doua ori si ...adoarme!!!!!!!

Pe cand eu ... da-i si plimba

Trebuie sa ne intalnim sa mai studiez problema si... sa-mi dai si mie o tartina cu zacusca

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput