Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)
Raspunsuri - Pagina 12
Monnvas spune:
Simonamami pai exa va ia costumas?? Noua cred ca ne-ar lua o punga de soricioaica.
Ilinca stiu ca era subiect inchis, da' io chiar simt dintisorii, si asta probabil fiindca puiul misca limbuta in timpul suptului si cand o trage mai spre cerul gurii ghici ce apasa pe san?![]()
Gianina fetele te-au mai incurajat, hai sa zic si eu. Cumnata mea a avut aceleasi probleme cu fiu-sau: manca putin, tot ce manca vomita, ba la 2 saptamani mai facea cate o diaree cu sange de-si punea pediatra mana-n cap. Pana spre 3 ani laptele a fost baza, greu accepta cate o lingurita de ceva (cand a vazut cum papa fiu-meu 150 ml din biberon s-a crucit, zicea ca fiu-sau abia pe la 3 ani bea atata lapte). Toata copilaria a fost mofturos, dar si cand a inceput sa manance (pe la 12 ani)... sa te tii: cerea nonstop supa, gratare etc., iar acum e un vlajgan inalt cat usa care da de carnet saptamana asta. Ce pot sa zic, rabdare si putere multa, n-o sa se termine chinul maine, dar nici n-o sa dureze o vesnicie.
Ciresica daca incepi cu laptele praf poti sa spui adio sanului. Chiar daca o sa ramana un tzatzofil, o sa scada producta drastic. Asculta la ai patiti. Daca el nu plange dupa masa de san, nu cere papa in juma de ora-o ora, da-i pace. E mai gras decat Cri al meu, care haleste lapte mixt de cand s-a nascut.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rivali Buna dimineata! La multi ani sarbatoritilor de azi! Victor Cristian, bebe de Florinela79![]() Ina Gabriela, bebe de Carmenada,![]() Lucian, bebe de Simonapro, ![]() Aidan Victor, bebe de Mona_B,![]() David, bebe de Olishka, ![]() Brisees, bebe de Georgian310![]() Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
LA MULTI ANI si de la noi!!!

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui poohy Buna ![]() Nu am apucat sa citesc si dar sper ca sunteti cu totii bine! ![]() Alina.n - am inteles mai demult ca tu te-ai interesat in legatura cu dosarul CIC - ce s-a intamplat. Poti sa imi zici si mie unde / cum? Eu m-am dus unde l-am depus si mi-au zis ca nu mai e la ele, sa dau telefon la unul din 3 nr... Si dau si dau de o saptamana si tot e ocupat, deranjat sau nu raspunde si alea de la asistenta ridica din umeri Tu cum ai procedat? Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia |
Eu am rezolvat prin telefon,intr-adevar dosarul nu mai este la setorul de care apartii ci este la sediul din hambarului.
Poti sa aflii detalii despre el sunand la nr de la juridic este 021/2509023
Bafta!
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 Olishka + restul mamicilor pupacioase - asa ne pupacim si noi. De fapt noi ne pupacim toata ziua, ca la cat si cum mananca a mea, cred ca defapt ea creste cu pupicuri - |
daaaaaaa, asta e cea mai buna papica... muuulti pupicuti, dati la ore haotice, fara program, lungi sau scurti, intre hohote de ras sau plans... si cresc bebeii ca din apa

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU
carla28 spune:
Salutare fetelor!
Intru rapid, ca trebuie sa-l pun la nani pe Raul.
Ciresica, tzitzi este cea mai importanta, iar copilul tau este foarte bine dezvoltat daca are 7800 grame si 71 cm la 6 luni, nu vad de ce iti faci griji.
anca nicolae, mi-ai facut pofta cu zacusca 
, am sa pun si eu de ciuperci.
de inapreda stie cineva ceva, ca n-a mai intrat de mult pe la noi.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Monnvas mi-a fost dor de voi!Io dadui examenu', peste o saptamana aflu si rezultatele. N-a fost nici prea prea, nici foarte foarte, dar cred ca intru De dimineata m-a sunat mama sa-mi ureze "succesuri" si n-a vrut sa-mi spuna, dar io am simtit, ca bunicul a murit , mi-a zis abia dupa examen (conversatie: "hai, Moni, sa-ti zic adevarul", zic"ce, a murit ieri?", "nu, azi-dimineata"), imi vine s-o caftesc, eram sigura ca o sa ma minta ca sa stau cu mintea numai la exam. Tata saracul, dupa ce ca a ramas si fara tata, alearga intre spital si IML fiindca, i s-a zis, fiind lovitura cauzatoare de moarte trebuie facuta autopsia. Nu stiu cum se intampla, taman oamenii mai indurerati au mai mult de pierdut in hatisul birocratic. Ca sa nu mai zic ca firma de pompe funebre asigura transportul pana la tzara... pt 8 mil... ![]() ![]() ![]() Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
monvas imi pare rau pentru bunicul tau; Doamne Doamne sa-l odihneasca in pace
; si da, o sa fie mare alergatura si cu IML-ul si o tona de bani pentru toate; sunt alaturi de tine cu o imbratisare de incurajare

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU
alina.n spune:
citat din mesajul lui Monnvas mi-a fost dor de voi!Io dadui examenu', peste o saptamana aflu si rezultatele. N-a fost nici prea prea, nici foarte foarte, dar cred ca intru De dimineata m-a sunat mama sa-mi ureze "succesuri" si n-a vrut sa-mi spuna, dar io am simtit, ca bunicul a murit , mi-a zis abia dupa examen (conversatie: "hai, Moni, sa-ti zic adevarul", zic"ce, a murit ieri?", "nu, azi-dimineata"), imi vine s-o caftesc, eram sigura ca o sa ma minta ca sa stau cu mintea numai la exam. Tata saracul, dupa ce ca a ramas si fara tata, alearga intre spital si IML fiindca, i s-a zis, fiind lovitura cauzatoare de moarte trebuie facuta autopsia. Nu stiu cum se intampla, taman oamenii mai indurerati au mai mult de pierdut in hatisul birocratic. Ca sa nu mai zic ca firma de pompe funebre asigura transportul pana la tzara... pt 8 mil... ![]() ![]() ![]() Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Monnvas condoleante pentru bunicul

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
Ilinca_M. spune:
Vai, anca_nicolae, ce amintiri mi-ai declansat, cum punea maica-mea cand eram eu copil tooone de zacusca si dupa ce erau puse in borcat le puneam "sa doarma" (la paturica), asta era partea care-mi placea cel mai mult (in afara de a manca!
) sa le pazesc sa doarma!! Of, ce vremuri...dar ce ma bucur ca mai sunt gospodine adevarate care continua traditiile
. Si eu am evoluat un pic, sa stiti, am reusit sa fac gombotzi (galuste) cu prune! (cu asistentza maica-mii, normal:))).
Aha, Simona.Mami, acum am inteles cu costumasul...of, sensibila treaba! Ce-a apucat-o si pe tanti aia sa cumpere ea costumas?! Eu zic ca daca e riscul de suparari si certuri, sa sustii ca regula e ca nasha sa se ocupe de tinuta de botez (si de fapt iei tu costumul si zici ca l-a ales nasa
).
Of, e concurs si la anii de casnicie...io-s codasha, in 4 octombrie facem un an, in total doar 2 jumate. Ce sa facem, acum 10 ani eu pierdeam vremea cu cineva nepotrivit pentru mine (6 ani lalaiti aiurea!!
) iar sotziorul meu trecea in clasa a V a
Olishka, ce metoda de aducere pe calea cea buna ai gasit; esti abila tare, bravo!
Monnvas, condoleante. Exact asa ar fi facut si maica-mea, orice s-ar fi intamplat, prima ei grija era pentru mine.
Tufete, io am un plan maretz, sa vad daca ma pot tine de el! Maine pleaca sotzu' la Cannes pentru 3 saptamani si vreau sa profit din plin si anume: vreau sa ma tin zilnic de abdomene, sa bag un pic de regim si sa ajung intr-o forma cat de cat (ca acum is in forma de cozonac). Cat a fost el aci nu reuseam nimic, ca el e cu ispitele (hai un pic de cioco, hai inghe, hai pizza
). Oare avea-voi suficienta vointza?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
adirys21 spune:
| citat din mesajul lui shasa MIHA 1980 bine ai venit ![]() ADIRYS ma bucur ca a-ti scapat de problemele de sanatate. Ne poti spune mai mult despre asta? Florin Theodor PetruNew Life Is Born |
Cuscra Shasa
Felicitari pentru scolarul curajos, frumos si destept. Sa dea Dzeu sa-i placa scoala tare mult si sa mearga cu drag acolo.Cat despre Teona, s-a imbolnavit la inceputul saptamanii trecute, facea febra mare( am crezut ca de la dinti) si doctorul i-a gasit rosu in gat si infectie la urechi. I-am facut tratament 5 zile cu antibiotic si picaturi de urechi si i-a trecut. Si-a recapatat si pofta de mancare, sigur de la antibiotic, lucru care ma face extrem de fericitaaaaaaa, mananca solid foarte bine, legume, carnita, galbenus, fructe si spre uimirea mea cand am incercat-o cu branzica facuta in casa a primit-o cu zambetul pe buze si a papat tot tot. Sunt momente cand chiar plange de foame

Acum ne chinuie un dintisor care nu vrea sa mai iasa, de 2 nopti nu doarme bine si e nervoasa si maraita tot timpul.Azi am vazut ca are scaun mai moale..deci se pregateste sa iasa.
va

pe toti iar Teona il
in special pe TheodorPrintesa mea Teona
Mami fericita de printesa Andrada Teona
denisamada spune:
| citat din mesajul lui shasa AYLA sper ca in 2 saptamani sa ne scri de acasa....si ALEX sa fie cu tine![]() |
Doamne ajuta!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Victor Cristian, bebe de Florinela79