Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)
Raspunsuri - Pagina 11
ADA1974 spune:
Buna fetelor,
din pacate nu mai am timp sa intru pe net (si acum ma asteapta un maaaaaaaldar de rufe pt calcat).
Ayla - muuulta sanatate lui ALEX, si sa veniti cat mai repede acasa. 
LA MULTI ANI pt toti sarbatoritii din ultimele zile si cei ce vor urma: la mai multe lunite sanatoase.
Si la noi a inceput gradi pt Gabi, iar acum Sophia e afara cu bunica
, ca de mami are treaba. Vreau sa imi pun casa in ordine si sa fac curatenie, ca nu am mai facut de ceva timp, asa ca lumea.....
Am vazut si eu pozele de la Moeciu: suuuperbe. La anul poate stabilim mai din timp, sa venim si noi.
Legat de comenzi pt hainute, parca m-as mai baga si eu: am luat un body de la data trecuta si imi place foarte muult (e pt 12 luni, dar acum ii vine aproape la fix, cred ca pe la 7-8 luni o sa ii fie mic).
Am mai gasit un site, si parca sunt preturi mai mici, dar parca sunt si mai putine sortimente (www .flickr.com/photos/kidland/page4/ - am lasat un spatiu dupa www, sa nu fiu trasa de ciuf de admin
).
ADA1974 spune:
am uitat sa scriu firma: carter's. Daca e ceva, va rog sa-mi dati si mie PM, ca nu prea am timp sa citesc din urma. Eventual, poate daca se face o comanda mergem acolo sa o ridicam, asa si verificam daca totul e OK, ca data trecuta stiu ca au fost incurcaturi...
anca_nicolae spune:
Buna!
Ieri printre copt si cojit gogosari pana la 1 noaptea, am mai citit pe la voi, dar "pentru ca si deoarece" povesteati despre anii frumosi si multi cu iubiteii vostrii, v-am zambit multumita, in gand, si m-am repliat indarat la gogosari, apoi totusi ma gandisem sa il concuram pe cristi la tati neimplicati, insa daddy al nostru nu intruneste chiar toate conditiile necesare participarii la concurs, asa ca iar m-am repliat la gogosari, si acu, dupa ce am pus deja zacusca in prima juma de borcane, adica vreo 23, iar ma repliez la aragaz, sa invart in ultimele 2 oale. Deci ieri-azi sunt cu replierea..., nici in herastrau nu am cum sa ajung, ca dupa ce termin de pus in borcane zacusca, urmeaza bain-marie si apoi paturica... Asa sunt eu cu extreme, zile in sir zburd vioaie oriunde cat mai departe de casa/bucatarie, si apoi 2 zile nu mai ies.
Dar nu va grabiti sa triumfati pe forum din motive de absenta mea, revin eu!!!
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
Gianina34 spune:
Buna dimineata... mai pe la prinz asa
,
Ayla - tare m-am bucurat de vestile bune, deabia astept sa treaca cele 2 saptamani
Novus - felicitari si LA MULTI , MULTI ANI!
Noi in iulie am implinit 15 ani de la casatorie - ![]()
![]()
se conoaste ca sunt la categoria babe.
Simina - m-am emotionat toata cand am vazut burtica fosnitoare. Asa era si bebele meu in burtica (bine... a mea se fosnea mai ales din cauza contractiilor - se strangea casuta si nu-i placea deloc
) si fosnitoare esre si acuma - da din manute si din piciorute de zici ca-si ia zborul.
Olishka + restul mamicilor pupacioase - asa ne pupacim si noi. De fapt noi ne pupacim toata ziua, ca la cat si cum mananca a mea, cred ca defapt ea creste cu pupicuri -
ca alta explicatie n-am. Ma bucur ce gramisoarele Davidutului, tare mai este scumpic.
Nicky - si noi suntem tot la 2-3 lg dupa 3 saptamani de incercari: l-am comt in tava, in vas yena, in microunda, de la borcanel, amestecat cu banana, sau banana simpla. Astazi am amestecat si cereale si ... la fel. Nu stiu ce sa mai incerc pentru ca peste o saptamana ar trebui sa introduc branza si nu stiu cu ce sa o amestec sa o manance 
shasa - ma bucur ca ai avut o prima zi de scoala frumoasa
Am admirat si Chitibus si Davidut la scoala + D
Anca am citit si recitit povestirile tale pe care sincer le tot asteptam - ai mare talent. De 2 ori am trezit bebele cu hliziturile mele infundate![]()
Bravo Ilinca - ceart-o pe ciresica sa-i vina mintea la cap( eu am zis sa nu ma bag ca suntem in alta categorie) asa ca ceart-o de sa-i sara fulgii![]()
![]()
![]()
SimonaMamii - felicitari pentru bebele voinicut vrem poze de 10 kilograme (nu de alta da sa vad si eu ce-i aia
)
Petrean - ce voinic "mare" ai! Cum sa planga el la gradi, doar vine mami sa-l ia, nuuu? (s-a intamplat vre-odata sa-l "uiti" pe undeva?
)
Va pup, abia acum am recuterat din urma,
O zi mancacioasa bebelusilor (si nu numai
- ca doar toata mancarea diversificata trebuie mancata de cineva, la cata munca presupune, nuuuuu?)
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
claudela spune:
Pupicei si de la noi!Eu nu imi mai fac probleme cu greutatea copilului...Asta pentru ca de la 4, 5 luni incolo nu mai iau asa de mult in greutate...Si sigur nu seaman doi copilasi unul cu celalalt, fie ei de aceeeasi varsta...
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Aaaaa si am uitat cel mai important eveniment al zilei de astazi ![]() : astazi avem 2 ani de casnicie ![]() ![]() dupa vreo 7 de prietenie deci sa curga bautura ![]() si pizza ![]() !!!!!!!Mami lui Alexandra (03.03.09) |
La cat mai multi sanatosi si fericiti!

Noi pe 23 octombrie implinim 8 ani

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
La multi ani si de la noi...si pentru Dyana ![]() ...![]() 31+ cu Maya AndreeaAMR 9 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
La multi ani si de la mine!

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui rivali Buna dimineata! La multi ani sarbatoritilor de azi! Victor Cristian, bebe de Florinela79![]() Ina Gabriela, bebe de Carmenada,![]() Lucian, bebe de Simonapro, ![]() Aidan Victor, bebe de Mona_B,![]() David, bebe de Olishka, ![]() Brisees, bebe de Georgian310![]() Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
La multi ani si de la mine!

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
;Mihaita
;Sebi
;Ema
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Hello fetelor! MONICA, ne rugam pentru voi in continuare MARIANA, ce dulce e burtica ![]() MIHA, bine ai venit ![]() DIANA, felicitari pt masa de fruct. la fel, si celorlalte fete la care merge bine diversficarea. Eu sunt cam capiata. Noaptea are cel putin 2 treziri in care mananca, da mananca nene, ca doctorii zic sa o dezvat, sa ii dau apa, ceai suzeta. Da da...pai sa o vedeti cum urla pana face tati bibele, ca mi-e teama ca ne dau astia afara din bloc. Si mananca fix la 3 ore, ca bebeii, si ziua si noaptea. Aseara a mancat la 21:30 260 ml lapte cu cereale, de i s-a facut si rau dupa aia si a adormit cu cantec, apoi la 3 s-a trezit a papat titi + 150 ml bibe, la 6 s-a trezit, da-i cu inca 150 ml, iar la 9 pana nu a ras 210 nu s-a pototlit. La 12 a mancat un castron imens (2 mere coapte, 1 piersica, 2 linguri branzica, 2 cupe cereale), iar la 14:45 zbiera. Supa nu s-a omorat dupa ea, dar deh, era mancare, trebuia sa se "chinuie", nu? Plus ca iarasi nu doarme deloc ziua si urlaaaaaa. De la 9 a dormit asa: in parc 20 min cu ochii pe ceas, apoi inca 20 pe la 14, inainte de masa, apoi o ora a urlat ca din gura de sarpe (de la 15 la 16 - bine, nu va imaginati ca ea urla in timp ce eu ma uitam la tv, dar am incercat sa o las un pic la ea in pat, apoi in balansoar, i-am pus suzeta, dar nu am mai "cocolit-o") si a mai dormit fix 25 de minute. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea ![]() Noroc ca e dulcica si ma topeste cu zambetul ei, dar uneori obosesc si nu pot sa nu ma intreb daca e ceva in neregula.... Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Pisiko, 260 ml???? Am mai vrut sa te intreb, dar m-am gandit ca nu ai scris bine, ca poate e vorba de 1 in loc de 2...

Cu somnicul si lacrimutele nu stiu ce sa spun, dar faptul ca papa atat de bine e semn clar de sanatate

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Monnvas spune:
mi-a fost dor de voi!
Io dadui examenu', peste o saptamana aflu si rezultatele. N-a fost nici prea prea, nici foarte foarte, dar cred ca intru
De dimineata m-a sunat mama sa-mi ureze "succesuri" si n-a vrut sa-mi spuna, dar io am simtit, ca bunicul a murit
, mi-a zis abia dupa examen (conversatie: "hai, Moni, sa-ti zic adevarul", zic"ce, a murit ieri?", "nu, azi-dimineata"), imi vine s-o caftesc, eram sigura ca o sa ma minta ca sa stau cu mintea numai la exam. Tata saracul, dupa ce ca a ramas si fara tata, alearga intre spital si IML fiindca, i s-a zis, fiind lovitura cauzatoare de moarte trebuie facuta autopsia. Nu stiu cum se intampla, taman oamenii mai indurerati au mai mult de pierdut in hatisul birocratic. Ca sa nu mai zic ca firma de pompe funebre asigura transportul pana la tzara... pt 8 mil... 

Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

31+ cu
Maya Andreea