Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)
Raspunsuri - Pagina 10
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Simona, tu cautai ceva pt botez. Mi-a sarit asta in ochi, la reclamele din josul paginii http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=20070 Nu stiu daca e pt bebei, dar vezi si tu Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
multam mult!

poohy spune:
Buna 
Nu am apucat sa citesc si dar sper ca sunteti cu totii bine! 
Alina.n - am inteles mai demult ca tu te-ai interesat in legatura cu dosarul CIC - ce s-a intamplat. Poti sa imi zici si mie unde / cum? Eu m-am dus unde l-am depus si mi-au zis ca nu mai e la ele, sa dau telefon la unul din 3 nr... Si dau si dau de o saptamana si tot e ocupat, deranjat sau nu raspunde si alea de la asistenta ridica din umeri
Tu cum ai procedat?
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui olishka Iertate sa-mi fie pacatele, dar m-am folosit de voi fetele excursioniste. Sa va povestesc...Eu in inteleg ca sotul meu munceste tare mult si de aceea acasa nici nu-l prea bat la cap sa stea cu copilul. dar la munte ma asteptam sa facem si noi 50%/50%. Ei ce credeti....el s-a respectat baiatul...somn pana la 11-12 (eu pana la 8-9), dupa masa iar somnic...dragut program....m-a apuse toti nervii cand vedeam ce tatici dedicati aveam prin preajma iar al meu sforaia...Si ce-mi zice ieri: "pai nu am mers la munte sa ne relaxam?" Asa ca astazi m-am enervat si i-am zis ca s-a organizat concurs cu cel mai neimplicat tatic si el a iesit castigator ![]() ![]() |
mami de Silvia Ioana
cativ13 spune:
Cu hainutele de la depozit/site cum facem? Ne mai organizam de-o comanda? Se duce cineva sau procedam ca data trecuta?mami de Silvia Ioana
miha1980 spune:
forumul determina dependenta..cum ajung acasa il deschid, sa vad ce ati mai scris ...am mare noroc ca bunicul,care e pensionar tanar
si mai sta cu bebe..eu merg si la servici si ma suna buni, cd ii este foame, sa vin acasa sa-i dau tatica
si apoi ma intorc la treaba..Mai nou piutul meu nu vrea sa stea dt in fundulet
si gangureste, manca-l-ar mama sa-l manance, toata ziua
..si e un zambaret....si rade ..la toata lumea...seamana cu mami![]()
chiar ma intreb cum de am asteptat atata, pana l-am facut pe Andreiut..ne-a schimbat radical viata...nu ne mai putem vedea fara el
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui rivali Buna dimineata! La multi ani sarbatoritilor de azi! Victor Cristian, bebe de Florinela79![]() Ina Gabriela, bebe de Carmenada,![]() Lucian, bebe de Simonapro, ![]() Aidan Victor, bebe de Mona_B,![]() David, bebe de Olishka, ![]() Brisees, bebe de Georgian310![]() Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
He he! lA MULTI ANI si de la noi!!!
PS. Noi aniversam azi cele 10 kg fix ale strumfului mic!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Ciresica5Voi le dati bebeilor lapte praf, chiar daca mai alaptati inca? Nu exista oare riscul ca dupa ce simt gustul de lapte praf sa nu mai suga? Va pup pe toate!!! ![]() |
da exista riscul acesta ,mie mi s-a intamplat!!
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
petrean spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui rivali
luna trecuta a luat 200g. Joi o sa vad cat a luat luna asta . Mie mi-a stricat Vlad cantarul. Urasc parcurile pentru ca de doi ani si ceva stau numai prin ele. Parcul este un fel de a doua mea casa. Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
credeam ca sunt singura care urasc parcurile:))
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Povestea noastra
petrean spune:
neatza..la pranz...
azi a fost la noi prima zi de gradi..luni am fost doar in recunoastere, ca fiind bolnav am refuzat sa-l las. Azi dimi..ca niciodata -am trezit la...8
si aia ca m-a trezit sotul..care-a vazut ca e lumina afara..si andrei e tot acasa:)))
Ne-am imbracat rapid..si am plecat ..ca am spus ca azi il duc eu pe Andrei..am ajuns rapid..5 minute cu masina..si gata..l-am imbracat(papucei casa), l-am dus in clasa, l-am "pus'pe un scaunel...a zis ca se uita la desene animate..si mi-a spus dna educatoare sa plec..ca altfel poate va face figuri..ca vrea s astau..sau ciens tie ce. Am luat numarul ei de te..si acum la 11 inca nu plansese deloc..doar mai intreaba uneori"vine mama dupa mine..nu ma lasa aici.nu"...si ..ca sa vedeti ce emotii am avut eu....dupa ce l-am lasat in clasa...trebuia sa platesc gradi...eu am luat-o spre casa..pe drum..(langa casa)imi aduc aminte ca nu am paltit gradinita
si da-i inapoi...eram tare debusolata..parca am lasat o parte din mine acolo..nu va spun ca de dimi cu sotul meu numai despre andrei am discutat. Speram sa fie ok..si sa mai vrea sa mearga maine dimineata![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Povestea noastra
dyana27 spune:
bodgana m-am uitat la toate pozele tale

; esti super adevarata, pe cuvantul meu; eu ma gandeam ... cum ar fi cu 2 mutzunei acuma

; probabil ca i-as fi crescut altfel decat un singur mutzu, care are atentia mea 24 din 24, si nu apuca nici sa termine un OAAAAA ca e in bratica la pupacit

; sunteti o familie absolut superba, nici nu am cuvinte sa-ti spun ce am simtit cand v-am vazut pozele

; ce v-as mai pupaci eu daca ati fi aproapeeeeeeeee

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
EXCURSIE MOECIU

Victor Cristian, bebe de Florinela79