Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(69)
Raspunsuri - Pagina 13
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rivali Buna dimineata! La multi ani sarbatoritilor de azi! Victor Cristian, bebe de Florinela79![]() Ina Gabriela, bebe de Carmenada,![]() Lucian, bebe de Simonapro, ![]() Aidan Victor, bebe de Mona_B,![]() David, bebe de Olishka, ![]() Brisees, bebe de Georgian310![]() Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
La multi ani si de la noi

Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Andrada Teona
denisamada spune:
| citat din mesajul lui rivali Ciresica5 mie copilul tau mi se pare ca are o greutate foarte buna. De unde obsesia asta ca trebuie sa ai un copil gras? La 6 luni 7,800kg este foarte bine. Al meu are 6,800 tot la 6 luni si 69 cm Eu nu ma stresez din cauza greutatii, eu ma stresez ca nu vrea sa manance, dar al meu chiar nu mananca.De ex de aseara de la 8,3o pana la ora asta a mancat doar 60ml lapte si aia intr-o ora.Eu zic ca nu este cazul sa il bagi pe lapte praf. |
He-heeeeeee! Pai eu cu manekina mea de 5,6kg/buc bebe de 5luni si alimentat natural, ce sa mai zic? Dar e vesel si frumos puiul ciorii, asa ca nu-i dam lapte praf. Doar ca am diversificat-o, nu am asteptat 6luni.
A-propos de diversificare, se stramba la banana ce n-am pomenit, se uita cu o dezamagire la mine ca ii dau asa ceva sa manance... O las in pace, maine ii dau piersicutza... sau para... inca nu m-am hotarat.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka Iertate sa-mi fie pacatele, dar m-am folosit de voi fetele excursioniste. Sa va povestesc... Eu in inteleg ca sotul meu munceste tare mult si de aceea acasa nici nu-l prea bat la cap sa stea cu copilul. dar la munte ma asteptam sa facem si noi 50%/50%. Ei ce credeti....el s-a respectat baiatul...somn pana la 11-12 (eu pana la 8-9), dupa masa iar somnic...dragut program....m-a apuse toti nervii cand vedeam ce tatici dedicati aveam prin preajma iar al meu sforaia...Si ce-mi zice ieri: "pai nu am mers la munte sa ne relaxam?" Asa ca astazi m-am enervat si i-am zis ca s-a organizat concurs cu cel mai neimplicat tatic si el a iesit castigator Ma iertati, asa-i? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Denisa-Madalina
fericita de
poohy spune:
Alina, merci mult de raspuns 
Mie imi dadusera numerele cu 20/21/22 care sunt tot timpul deranjate / ocupate. Incerc si la 23
Monnvas, condoleante 
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
olishka spune:
Fetelor am intrat sa va spun ca eu nu mai ajung astazi in parc. Mi-am dat seama ca noi poimain e plecam peste mari si tari si eu majoritatea hainelor murdare si daca vreau sa le iau trebuie musai sa le spal acum. Si ale lui bebe sunt tot murdare...Plus ca trebuie sa mai merg la cumparaturi si alte cele...avem o lista intreaga de la doamna dr si Cristi vrea sa ia marsupiu. Va rog nu va suparati pe mine 
Olga, mamica lui David iepurasul 

aris26 spune:
salutare
ce fac fetele.
eu am avut o noapte horror(ca tot ma laudam pe aici) s-a trezit la 1 si nu a mai dormit pana la 5
acum am apucat sa spal biberoanele si sa le pregatesc pt mesele urmatoare. sa speram ca nu ma chinuie prea rau azi. cum a ramas cu intalneala ca nu stiu daca apuc sa citesc din urma ca am casa explodata si vreau sa ma si machez

25 martie 2009
denisamada spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Cu hainutele de la depozit/site cum facem? Ne mai organizam de-o comanda? Se duce cineva sau procedam ca data trecuta? |
Vreau si euuu!!!
A! Adelake a zis azi "ma-ma" cand era cu Costin acasa.
Bine... din seria repetarii de silabe, dar cica a zis clar... tare as fi vrut sa o aud... poate "beneficiez" si eu... Imi tot spunea motanul "a zis mama" si eu ziceam "ce?" Si el "a zis mama" si eu tot asteptam sa zica ce-a zis ma-sa.
Pana mi-a cazut fisa... 
Denisa-Madalina
fericita de
SimonaMami spune:
Monnvas,
condoleante pentru bunicul tau.
Cat despre mama ta, toata admiratia. Si eu as face fix la fel. Si... peste ceva timp ai sa faci si tu la fel. Bunicul tau, Dumnezeu sa-l odihneasca, nu ar fi vrut in nici un caz sa ratezi examenul. Cred ca mama ta a luat decizia corecta.
de incurajare si o
pentru bunicul tau.
aris26 spune:

pai felicitari! sper sa o auzi si tu cat de curand live
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Vreau si euuu!!! A! Adelake a zis azi "ma-ma" cand era cu Costin acasa. Bine... din seria repetarii de silabe, dar cica a zis clar... tare as fi vrut sa o aud... poate "beneficiez" si eu... Imi tot spunea motanul "a zis mama" si eu ziceam "ce?" Si el "a zis mama" si eu tot asteptam sa zica ce-a zis ma-sa. Pana mi-a cazut fisa... ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |

25 martie 2009

Victor Cristian, bebe de Florinela79