Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

mai fetelor speram din suflet ca saptamana aceasta sa fie una fara dureri pentru toate. nici nu s-a terminat saptamana si declar o durere crunta de burtica. mi-a zis dr sa iau no spa si acum astept sa isi faca efectul. simt ca am un balon in burtica si parca e gata sa explodeze. si pielea de pe burta e f intinsa si nu ma pot odihni sub nici o forma. fetelor cu sarcini anterioare, ati trecut prin asa ceva?

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
16+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Oanka, eu nu am avut dureri de burta in nici una din sarcini, decat de stomac, crampe. Sper sa iti treaca repede cu nospa. Incearca sa stai linistita, sa nu faci esfort.

Va pup si ma duc la culcareala, ca e trecut de miezul noptii.

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Delia m-am trezit cu tine azi dimi pe forum si vad ca esti tot pe aici!

Dayanara sa fii sigura ca o sa fie caramida grisul ala! dar bun e cand iti trebe!:)

Happyjoy alcoolul mentolat nu scrie la mine sa fie interzis in sarcina. eu nu am gasit baton din ala si mi-am luat alcool mentolat pe care mi-l aplic pe tample si frunte cu pad`uri demachiante cand ma doare! e o senzatie de revigorare incredibila! Musai sa iti iei daca ai dureri de cap! Face miracole! Masaj limfatic imi face numai la picioare si tipa stie ca sunt gravida! cand am terminat 15 sedinte de reflexoterapie cu ea am ramas insarcinata! a zis ca stie ea ce sa imi faca!

Mihaelagrosan o sa scapi tu si de ele! sa stii ca ne gandim la tine! sa prinzi toata gandurile noastre bune si poate te vei simti un strop mai bine! bebe revoltat si stomacul scandalizat!

Oanaiacovita gandeste-te ca mai e putin si vine weekendul! si dupa aia prenatalul:):):)

mi-e mi-a fost relativ bine azi! va pup si va doresc o noapte linistita!

Gaby

Bebe in 16 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

freedelia multumesc pt gandul bun. incerc sa stau calma si parca imi trece.
oana odihna placuta. nu poti face pauze la servici si sa te intinzi la orizontala cate 10 min?
ate scumpa mea primeste si de la mine un intarziat cu multa sanatate pt tine si puiul tau
ellanik tu cum te simti? sper ca sotul tau este mai bine. sa nu te stresezi si sa ai grija de burtica. . merge tricotatul?
va urez o noapte linistita cu somn placut tuturor. ma retrag si eu la nani caci adorm cu capul pe taste

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
16+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana, odihna placuta, chiar ma gandeam la tine, daca abia ai inceput munca e de inteles, pana te obisnuiesti mai dureaza

oanka, din ce descrii poate fi un fel de contractie, cateodata mai apar la efort sau oboseala
eu la prima sarcina pana in luna a 6-7 cand au inceput braxton hicks nu am avut deloc, dar acum de data asta, am avut toata perioda cat am sangerat, acum nu mai am

gaby ma bucur ca nu.ti mai dau migrenele batai de cap

multumim rebiana, pupici si voua

roxana 11+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am incercat sa mananc o pulpa de pui si acum simt ca nu mai pooot
Cine m-a pus?

oanka eu mai aveam contractii asa la prima sarcina, de la oboseala cred. Dar eram in luna mai mare...sper sa te lase cu no-spa.
mihaelagrosan ooof, biata de tine, sper sa treaca repede starile de rau.
dayanara asta cu orezul prajit e de incercat pentru Bogdan al meu. Ii plac toate noutatile, ma acuza ca nu gatesc supa tailandeza
oanaiacovita spor la lucru, vezi sa nu te stresezi prea tare!
hai ca ma duc sa ma intind...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

andira referitor la placenta jos inserata mi-a zis dr sa nu fac efort, sa nu ridic greutati, fara raporturi sexuale si cat mai multa odihna. a zis ca nu e nimic de speriat, in cele mai multe cazuri se ridica placenta. acum sa vedem la urmatoarea eco cum stam. in afara de faza cu odihna, am repectat spusele lui, cu toate ca repausul e cel mai important, dar eu inca ma duc la serv si .... daca marti la eco vad ca nu s-a ridicat o sa imi iau medical, ca altfel nu pot sa stau linistita nici chip.

in alta ordinde de idei, eu tocmai am terminat o plimbarica de seara la bratul sotului meu, m-a scos sa ma misc putin ca azi-noapte am avut niste carcei la gamba si s-a gandit el ca imi trebuie o plimbare la vreme de seara, asa ca doi indragostiti , ne duceam aminte de adolescenta, ce frumos!!!

va poop, ma retrag, ma dus la dusulet si nani, ca maine iar la munca

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

i 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna seara burtici frumoasenu am reusit sa fiu la odiseea voastra dar sper la cea de mai -iunieas vrea totusi daca puteti sa ma ajutati cu vreo idee ca simt ca o iau razna

am avut in luna iulie menstruatie pe data de 28, atunci am luat anticoncep pt ca pe 29 august botezam si nu vroiam sa fiu la menstra atunci, pe data de 29 aug a fost ultima pastila pe care ammai ,luat o iar pe 31 mi-a venit. bun...
s-a terminat si menstruatia si am inceput sa prestam pt , dupa calculele mele si dupa testul facut pe ovulatia a fost pe 14 septembrie(mare zi a ovulatiei)in care am prestat si atunci...pe 15 am facut o eco abdominala si mi s-a zis ca ovulez din ambele ovare, am facut eco pt ca ma intepa fff tare ovarul stg, inclusiv azi am avut intepaturi, si ma gandeam sa nu fii facut vreo anexita. nu e vb de anezita ca ovarele sunt perfect sanatoase, si ca luna asta am ovulat din abele ovare ,adstea sunt spusele medicului..bun..
azi m-a mancat undeva sa fac un test de sarcina care bineinteles ca a iesit negativ....
ca schimbare de situatie am sanii tari si durerosi, mameloanele sensibile...si ff balonata... ideea este urmat: AM SANSE SA FII RAMAS INSARCINATA?

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Aleessico deci prima zi de CM a fost pe 1 sept,pe 15 ai ovulat ,dureaza vreo 6-7 zile pana se implanteaza.Deci mai dureaza...e devreme pt test.Sper ca nu am citit aiuea datele calendaristice.Succes!
Oanka este de la statul in picioare ,ai grija.Asa am avut eu luni,singura zi in care am fost la scoala si nu am stat foarte mult in picioare.Ai maaare grija,te rog.Eu nu m-am apucat inca de tricotat .Astept sexul.
Eu cred ca la reteta de gris cu lapte este mult gris pt ca oricum el se umfla.Eu pun la ochi si daca vreti sa iasa fin puneti o feliuta de unt cand este aproape gata.
Eu azi am facut salata de paste cu ton,somon fume,ardei kapia taiat fashiute si cateva felii de castraveti murati ca simteam nevoia de acritura.Maine fac ficatei cu piure,deci nimic deosebit.Acum seara m-am enervat ca am luat struguri si nu-mi placeau, am luat o para nu mi-a placut,am luat cateva caise uscate si la fel parca nu erau dulci.Eu voiam un fruct dulce nu o prajitura si noroc ca mi-a curatat sotul o minola si am mai salvat situatia.
Freedelia daca vrei iti scriu eu reteta de ciorbica pas cu pas.As veni cu mare drag sa ti-o fac pt ca stau in bucatarie cu mare placere dar esti un piculet cam departe.
Andra si noi iesim seara la plimbare si visam cum o sa ne giugiulim noi cu bebe si cum o sa-i puna o mana pe obraz lui tati si manuta lui bebe va fi micutzica fata de fata lui tati si ii va da cate un pupicel asa ca bebeii,cu gurita deschisa.
Trimitem cate un pupic pt toata lumea.
Stiti ce ma gandeam la un moment dat?Sa ne dam intalnire pe CHAT ACUM! in fiecare zi la o anumita ora si sa intre cine este disponibil.Pe seara sau dupa-amiaza.Ce ziceti?
O seara placuta

15+
Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

nu iubita prima zi de CM a fost pe 31

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Aleessico deci prima zi de CM a fost pe 1 sept,pe 15 ai ovulat ,dureaza vreo 6-7 zile pana se implanteaza.Deci mai dureaza...e devreme pt test.Sper ca nu am citit aiuea datele calendaristice.Succes!
a

15+
Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput